A gödöllői rendőrök garázdaság miatt javasolnak vádemelést egy férfi ellen, aki egy benzinkút ügyfélterébe zárkózva fenyegetőzött és több dolgot megrongált.

A Gödöllői Rendőrkapitányságon indult eljárás garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy gödöllői férfi ellen.

Késsel fenyegetőzött egy férfi egy gödöllői benzinkúton

A nyomozás adatai szerint a 66 éves férfi 2016. július 10-én délután bement egy Gödöllőn lévő üzemanyagtöltő állomás ügyfélterébe, ahol egy kést elővéve önkárosítással fenyegetőzött, továbbá egy monitort, egy bankkártya terminált és egy mobiltelefont megrongált a vágóeszközzel. Cselekménye során az ügyféltér fotocellás ajtaját bezárta és a padlózatra gyúlékony folyadékot öntött.

A férfit a Terrorelhárítási Központ helyszínre érkező műveleti egysége fogta el, további önkárosító cselekményében megakadályozták. A szakértő bevonásával folytatott eljárás során a férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során beismerő vallomást tett.

Az ügyben folytatott eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldte.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maszk
Hát persze, hogy elfüstölt az agya a nyomorultnak, amikor csak egy egyszerű kérdés tett fel, de senki nem akart válaszolni neki:

ih3.redbubble.net/image.13404159.2147/sticker,375x360.u1.png
quadrocopter
Azannyát! Nem "migri" volt? Vagy szabolcsi "muszlim"?
papa.49
Mikor is történt 2016. június 10. én mostanra a pintérség már lefolytatta a nyomozást, de hova ez a ,,NAGY SIETSÉG,, ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.