A miniszterelnök levélben fordult a Fidesz-szavazókhoz, hogy pénzt gyűjtsön a Soros-terv elleni harchoz. A Hívei a Magyar Idők információi szerint már 186 millió forintot küldtek neki. 

Hidvégi Balázs a Fidesz kommunikációs igazgatója a lapnak azt mondta:

több tízezer, adományozásra kérő levelet küldött ki a párt január 2-a óta, amire eddig több mint 36 ezren válaszoltak.

Hozzátette, átlagosan 5 ezer forinttal támogatták Orbán "harcát".

Orbán pénzt kért a néptől, 186 millió forintot kapott

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Hidvégi Balázs azt nyilatkozta, felvilágosító anyagokat és plakátokat készítenek majd a befolyó összegből. A Fidesz kommunikációs igazgatója mindenkit megnyugtatott: nem ez volt az utolsó levél, amit a kormány a lakosságnak küldött.

(24.hu)

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Orbán azonnal fizesse be utána az adót.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Ez persze nem igaz, de a hezitálókat buksza nyitásra ösztönözheti
szaboria1
Orbán azonnal fizesse be utána az adót.
adrenalink
"Fidesz kommunikációs igazgatója mindenkit megnyugtatott: nem ez volt az utolsó levél" Gondoltam! Szerintem ennek a nemzeti trollnak az ereiben Mikes Kelemen vére csörgedezhet, vagy jutalékot kap a Postától...
namihami
"""A Fidesz kommunikációs igazgatója mindenkit megnyugtatott: nem ez volt az utolsó levél,"""
Ettől a közléstől valóban kib@szott nyugodtak lettünk... Az élet mégis szép, vége a nélkülözésnek.
Eladott Ország
Orvos látta már ezeket? Hát egy normális nincs az egész pártban, esküszöm. Drága szurkolók, kedves honfitársaim a globális elhülyülésben! Küldjetek pénzt, mert a Viktornak szüksége van az utolsó fillérekre is. Ha már a többit is elszedte eszelős adók, járulékok és korrupció formájában. Ha már hozzá és baráti köréhez csorog az a pénz, amiből normális kórházak és iskolák működhetnének, amiből megerősödhetett volna a magyar vállalkozói szféra, amiből lehetne saját iparunk. Küldjétek el neki azt a pénzt, amiből a gyereketeknek vennétek meg a télikabátot a kínaiban, a gyógyszert a penészes falak miatt kialakult allergiájára, amiből kipótolnátok anyátok nyugdíját, hogy ne haljon éhen. Hajrá, hívek! Küldjetek pénzt ezeknek és egy pillanatig se gondoljatok arra, hogy mi a faszból vásárolgat földeket Orbán felesége, amikor nincs jól fizető vállalkozása, hogy miből helikoptereznek Rogánék, miközben Rogán fizetéséből kurvaég, hogy nem futja arra az életmódra, ne gondoljatok arra, hogy miből vesz az egyik miniszter százmilliós villát, a másik meg már nem csak önmagának, hanem a gyerekinek vásárolgat birtokokat. Őszintén higgyétek el, hogy ez így fasza, hogy tök normális, ha ti éhen döglötök, ha rongyokkal fűtötök, ha nincs orvos és nincs egy kibaszott tiszta lepedő az egész kórházban, miközben a vezéretek és az ő drága barátainak egész pereputtya milliárdos lett hét év leforgása alatt. Aki ebben az országban arra szavazott, hogy egy tetvedék párt döntsön az ő és gyerekei életében, aki egy szaros pártnak adott felhatalmazást mindenre a világon, aki azt akarja, hogy egy párt nyúlja le a jövője mellett a kis pénzét is, az feltétlenül utaljon, mint a güzü.
szaboria1
Én csak 500.-ft kérnék a 36000 embertől és máris jól élnék.
namihami
Csupa milliárdos családtag, rokon, barát veszi körül. Csak neki van mindössze 700.000 forintja.
És ennek a népnek, amelyik mindig segít a rászorulóknak, íme, most is megesett a szive a nyomorgón és adakozik a számára. Jók az emberek...
maszk
Orbán, az egy dolog.
De Orbán nem lenne sehol, ha nem lennének gecik a családtagjai is, akik nem állítják meg.
"Ember, eddig, és ne tovább!" - de hagyják dúlni, a mocskot - a nagypapi, a nagymami, az anyu, a gyerekek, a tezsvérek, stb.
És nem lenne sehol, ha nem lenne 2,5 millió vérhúlye igénytelen mélymagyar mélyparaszt, akik megválasztják ezt a szennyzsákot.

Orbán csak egy dolog, az aládolgozó adható-vehető vérprimitív elvtelen igénytelen hulladékok a hibásak, hogy egy ilyen geci egyáltalán egy szót is kinyöghessen, beleokádhasson egy szabad világ arcába.
graycivil1
Egyrészt az 5000 Ft-os átlag mögött állhatnak "visszacsorgatott százezres nagyságrendű fideszes hálapénzek" vállalkozóktól. Másrészt ez a kampánypénzek egyértelmű kifehérítése előre. Így lesz "egyenlő a pálya" a kormány és ellenzék között...a FIDESZ agymosása szerint.
Lepényleső
Én is adnék neki,ha pribékjei állandóan nem rabolnának ki. Na de hogy is nézne ki,ha király
létére nyomorban kellene élni,így hát mégis csak adjunk néki,megérdemli.
maszk
Mindig van nálam egy toll...

fém, tűéles, eldobható, talán nem is az én dns-em lesz rajta, amikor elemzik...
kokopelli
..tarhál a bibas? A Lölö és a "vej" ;--) dobja össze,mert a pirézek marha veszélyesek!
maszk
talán nem is érdekel, ha az én dns-em lesz rajta, csak szabaduljon fel végre egy egész ország az őrület alól...

MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKE, EGY ŐRÜLT !!!
tudode
Miután kiesett "SOROS" piksziséből, mert ROSSZ TÁRSASÁGBA KEVEREDETT, majd a HOZZÁ HÚZÓDOK pótolják Sorost, hiszen asziszik a piszi,k hogy EGY ÉLŐ ISTENTŐL érkezett a kunyeráló szerelmetes levél azoknak, akikről ellenőrízteti, hogy megvan-e a "létszám"!
.
Hasonló "kezdeményezés" már volt az ÁLLAMADÓSSÁG CSÖKKENTÉSE ELLENI HARCRA "is", oszt ki tudja mire költődött a befolyt lóvé???
.
Ébren kell tartani a nyájat!
..
www.youtube.com/watch?v=bFJYKilZmgo
.
quadrocopter
Azért nem egy nagy ciki, hogy milliárdosokat csinált a Genyó és csak 186 millcsike gyűlt eddig össze?
Borsodi
Ezt a saját nyája adta össze? Vagy valóban ennyi a hülye köztünk? Akkor mire is költik?Rászorulókra,kórházra?nem, Újabb levélre! Ez már klinikai eset.
vitriol
Átképezheti magát koldusnak, eredményesebb, mint min.elnökként!
Clavigo
@quadrocopter: 17.44. a Tállai-bandériumról nem is beszélve..
desiro
Nagyon alacsony az a bizonyos kerítés ha már ennyi birka van benne.
rosalinda57
NEM IS GONDOLTAM, HOGY ENNYI BUGYUTA EMBER VAN !
Desischado
Ha ez igaz, akkor nem csoda, hogy ennyi birka van. Nekik köszönhetően tartunk itt.
rosalinda57
NEM SZÉGYENLI MAGÁT, MIKOR ANNYI EMBERT NYOMORÍTOTT MEG AZ UTÓBBI "NYÓCÉVBEN" - ROKKANTAKTÓL A NYUGDÍJ ELVÉTELE, DE CSAK AZOKTÓL, AKIK TÉNYLEG BETEGEK VOLTAK, - A DEVIZAHITELESEKTŐL ÉS MÁS BANKI KÁROSULTAKTÓL, ( HITELKÁRTYÁSOK - AKIKNEK SÉRÜLT KÁRTYÁT KÜLDÖTT KI A BANK, MAJD MEGISMÉTELTE EGY ÚJ KIKÜLDÉSÉT ÉS "JOGOT FORMÁLT ARRA ", HOGY MINDKÉT KÁRTYÁN MŰVELETEKET VÉGEZZEN, HOLOTT AZ ELSŐT AZ ILLETŐ HASZNÁLNI SEM TUDTA !, ADDIG, AMIG NEM VOLT NEMZETI ESZKÖZKEZELŐ AZON ROKKANT NYUGDÍJASOK, AKIK ÉRDEKELTEK VOLTAK A DEVIZAHITELBEN, AZOK LAKÁSÁT KÉNYSZERÉRTÉKESÍTETTE A BANK, MA JÓ ESETBEN ALBÉRLETBEN ÉLNEK ( MINT ÉN !) STB. - EZ MIND NEM VOLT ELÉG ???
evacica
Hát ezeknél tényleg nincs határa a pofátlanságnak!
Nessy
A fidesz hívek költői lelkek ezek szerint! A szívük Arany, az agyuk Tompa.
kiscsillag66
Mindig tudtam, hogy ez a nép nem normális!!! Pénzt "ezeknek"?
Fradigege
Kolontári iszapkatasztrófára is összegyűlt 9 milliárd. El is tűnt. A sok birka pedig el van ettől kábulva. Soha nem fogja a Soros-terv elleni kampányra fordítani. Lúzerek.
kereső
@Horizont: "Mekkora barom agyatlan lökött hülye aki pénzt ad a hatalomnak???" Szerinted is életre kelt az "állampárt"/"pártállam"?/ orbán fidesz elnökként kért pénzt a fidesznek/.
Eladott Ország
Hihetetlenül pofátlan tud lenni a csúti kancigány.
Katalina62
@Nessy: ha csak nem azt, hogy szánalmas!
kukac50
Adtak vissza azok akik sok pénzhez jutottak az elcsalt közbeszerzésekből.
Normális ember nem küldött Nekik.
Lackó50
Kíváncsi lennék egy pár névre, hogy vajon mennyit adtak és az adóhivatalnak mennyit fizettek be ebből az összegből.
Lackó50
Ha átlag 5000 Ft.ot adtak, akkor 37200 adakozó volt. Ez nem egy olyan nagy szám. Remélem a gázszerelők mélyebben a zsebükbe nyúltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.