A fiatal magyar szépségkirálynőnek mellrákja volt. 

Koller Katalin két éve beszélt arról először, hogy küzd a betegséggel. 2015-ben derült ki, hogy rosszindulatú daganata van. „Munka közben ért a telefon, de nem törtem össze, hiszen tudtam, hogy a mellrák gyógyítható. Később egy vizsgálat után egy doktornő félrehívott és figyelmeztetett: ne higgyek az orvosoknak, mert valójában nagyon keveset tudnak, és készüljek fel lelkileg, mert nagyon kemény küzdelem vár rám” – nyilatkozta akkor.

Elhunyt a Miss Hungary 2007-es győztese

Fotó: NLCafé

Az NLCafé 2016-ban beszélgetett Koller Katalinnal a betegséggel folytatott harcáról. 

(TWN, NLCafé)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pécsi
Nagyon sajnálom a fiatal hölgyet. Az emlőrák fiatal nőknél sokszor korán ad számos szervben áttétet, ezért teljes gyógyulás ilyenkor nem lehetséges, csak palliatív, tüneti kezelést lehet alkalmazni.Csak azt nem értem, hogy a CT vizsgálatot végző /orvos?/ hogyan mondhatta, ne bizzon az orvosokban"??? Akkor kiben bízzon, ők végezték a kemoterápiát is!
KisGenyo2
"egy doktornő félrehívott és figyelmeztetett: ne higgyek az orvosoknak, mert valójában nagyon keveset tudnak"
De azt tudják, hogy szerintük sehogyan máshogyan nem lehet kezelni, csak ahogy ők...
Hát csak szólok, hogy apám 10+ évet köszönhet a Dr. Breuss-kúrának. Igaz, hogy mocsokkemény a kúra, de "meggyógyult", 8 tünetmentes év jött.
Sajnos később visszatért az alkoholizmushoz, ami újra okozta nála a betegséget is. Másodjára nem volt eredményes már ez a kúra sem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.