A NER jól bevált technikája szerint nem törnek be a szerkesztőségekbe, nem lövik le a főszerkesztőt, mint elődje, és példaképe, Horthy állama tette. Létrehoznak olyan újságíró kamarát, ahova elvileg nem kötelező belépni, de aki nem lép be, az nem képes működni. sajtó esetében a média ellenőrző funkciójának megszüntetéséről van szó. Kikapcsolják az “ellentétet”, a hatalommal való szembenállást, ami a szabad sajtó alapja. Majd “kibékítik” a szabad sajtó maradék részét a hatalommal. “Nem bánt a bácsi”, nem korlátoznak senkit, mindössze a kamarai tagsághoz “meg kellene felelni több elvárásnak is”. El kellene fogadni pl. az ún. “szakmai és etikai szabályokat”. Hogy mik ezek, azt majd Orbán megmondja.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbánt meg kell állítania a magyar népnek! Nem a csaló választásokon, mert ott nemhogy nem tudják,d e még legitimálni fogják. A nép erejével vagy igenis likvidáltatni kell.
quadrocopter
Annak lesz igaza, aki nemzeti szocialista hungarikumot emleget a "fiatal demokratákkal"(?) összefüggésben!
CsipkeRózsa
Ez ellen egy országos tiltakozás kívánkozna! Lesz, aki megszervezi, lesznek-e tömegek a tiltakozáson?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.