Vekerdy Tamás, Magyarország legismertebb gyermekpszichológusa üzent szülőknek, nagyszülőknek és a gyerekeknek is a Tanítanék Mozgalom tüntetésén. Az individualista demokráciák minden meleg- és hideg világháborút megnyertek a rettenetes huszadik században! Népmesei módon győzött a jó! Mert az individuum ki- és felszabadítása óriási erő!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Az individualista demokráciák minden meleg- és hideg világháborút megnyertek a rettenetes huszadik században! Népmesei módon győzött a jó! Mert az individuum ki- és felszabadítása óriási erő!"...

na igen.. a huszadik században elesett katonák milliói, a gulágok, munkatáborok, koncentrációs táborok több tízmillió elhunytja, a keleti blokknak nevezett szocialista barakk népbutítása népmesei győzelemnek számít?...méghogy az individum óriási erő? márakinél..
tessék csak körülnézni..

jééézusom..ezt a faszit nem szabadna egyedül hagyni...vigyék vissza..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.