Magyarországon töltötte a hétvégét Geert Wilders, a jobboldali radikális holland Szabadságpárt vezetője. Geert Wilders hétfőn együtt ebédelt a miniszterelnökkel és könyvet ajándékozott neki – írta meg a Magyar Nemzet.

Kiváló találkozó Budapesten Orbán Viktor miniszterelnökkel! A vezetés még mindig létezik!

– írta a Facebookon posztolt fotója mellé a jobboldali radikális holland Szabadságpárt vezetője. A képen a magyar kormányfővel fog kezet.

Geert Wilders könyvének promóciós útja miatt tartózkodik Magyarországon, több helyszínen is bemutatta könyve magyar fordítását. A Halállistán – Az iszlám háborúja a Nyugattal című, 2015-ös kötetének magyar fordítását a Hit Gyülekezetéhez tartozó kiadó, a Patmos Records jelentette meg.

A Magyar Nemzet azt írta:

a két politikus hétfőn együtt ebédelt, Wilders pedig megajándékozta Orbánt a könyv egy példányával.

A holland politikus a találkozó után a De Telegraaf holland lapnak azt nyilatkozta, hogy

Orbánt hősnek tartja, amiért ellenzi az uniós beavatkozást a tagállamok bevándorlási rendszerébe, küzd az iszlamizáció ellen, országa és a kontinens kultúrájának fennmaradásáért.

A lapnak Orbánról nyilatkozva hozzátette:

Példaértékű munkát végez a magyar miniszterelnök. Elmondtam neki, hogy európaiak milliói értenek vele egyet.

Geert Wilders felesége, Marfai Krisztina Nyírparasznyáról származik, akárcsak Bunyós Pityu mulatóssztár, így vele is jó kapcsolatot ápol Wilders. Ezúttal is találkoztak. Vele is posztolt egy fotót, amihez azt írta:

Vacsora a barátommal, Bunyós Pityuval.

Forrás: Magyar Nemzet, HVG

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
"Illusztris " társaság.:-)Milyen könyvet adott neki ,a Mein Kampfot?:-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kiscsillag66
Orbán miért nem találkozott Bunyós Pityuval?
hetöndöe
"Illusztris " társaság.:-)Milyen könyvet adott neki ,a Mein Kampfot?:-)
silber13
@hetöndöe: A csúti sivatagi Víziló kerülete nemsokára megegyezik a magasságával...
Eladott Ország
Talán kevéssé ismert, de magyar nőt vett el a holland Szabadságpárt (PVV) vezetője, most pedig videót tett ki arról, ahogy meglátogatja anyósát és apósát a Szabolcs megyei Nyírparasznyán.
m.blog.hu/vi/vigyazo/image/wilders_geert-e1489363039885.jpg
Orbánnak meg majd újratelepítik az operációs rendszerét, megemelik a gyógyszeradagját, és holnap reggel jól elmeséli a Kossuth rádióban, hogy miért fantasztikusan csodálatos az nekünk, hogy Európa legnagyobb holland ellensége mégsem győzte le a liberális mételyt, amelybe egyébként éppen belefulladni készül az egész világ.Amellett, hogy a mocskos, rothadó liberális nyugati fertő tehát még mindig nem omlott össze visszafordíthatatlanul, és amellett, hogy Wilders idegen- és Európa-ellenes pártja minden kétséget kizáróan erősödött az elmúlt években, a legnagyobb tanulsága ennek a történetnek mégiscsak a 80% fölötti választási részvételi arány. Amely mellbevágóan mutatja például a kelet-európai demokráciák és a hanyatló nyugatiak közötti különbséget is. Leegyszerűsítve úgy is fogalmazhatnék, hogy miközben a Wildershez hasonlóan vérpopulista Orbán azzal kábítja a népét visszatérő motívumként, hogy a magyarok micsoda különleges teremtményei a jóistennek, valójában egyetlen nemzet/nép sem áll az összes többi felett, következésképpen a kábítható, beetethető hülyék is körülbelül egyformán oszlanak el a térképen. És általában ki szokott derülni, hogy amikor egy társadalom megmozdul, akkor a hülyék valahogy mindig kevesebben maradnak. Jellemzően ott szoktak a szélsőséges eszmékkel operáló, megélhetési gazemberek nyerő pozícióba kerülni, ahol a többség leszarja, hogy felemelkedjen a fotelekből.
cikicakk55
Miért nem világosította már fel valaki ezt a Holland idiótát,hogy a drága jó barátja, a dicső Magyar Diktátor suttyomban csempészi befelé az országba az "ellenségeinket" Ha tudna Orbán kettős játékáról,nem biztos,hogy ennyire bőszen kiállna a hős Magyar Miniszterelnök mellett. Az idősebb fiam a 1994.ben dolgozott Hollandiában 3 hónapot.meglátogattuk mi is,de én nem tapasztaltam,hogy a Holland nép ennyire idióta lenne. Egész biztos,hogy ez a Bunyós Pityu jó barát csak egy kis semmi párt lehet ott Hollandiában,de itt Orbán úgy viselkedik,mint ha valami világi hatalmasság látogatott volna csak hozzá.
Eladott Ország
@silber13: ma, 12:29; A csúti kancigányt könnyebb lesz átugorni, mint megkerülni.
Qqberci
@hetöndöe: A Soros-tervet ürgebőrbe kötve...
evacica
Krivánom ennek a jó embernek, hogy éljen egy olyan országban mint a miénk ahol Orbán a miniszterelnök és nem az ő talpnyalói közé tartozik!
kiscsillag66
@Eladott Ország: Rémes ez az egész. Nevessek vagy sírjak ezen?
Eladott Ország
@kiscsillag66: Bunyós Pityú a birkózás után feltalálta magát. Nem egy társa a versenysport után csak nyomorog, nélkülöz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.