Újabb kínos videó került elő Vonáról. Ebben az EU-ból való kilépést és a Törökországgal való összefogást szorgalmazta. Vona Gábor törökországi turnéja során arról beszélt: bízik abban, hogy Magyarország minél hamarabb eltávozik az Európai Unióból és valódi testvéreivel, a törökökkel fog össze  – írta meg a Mandiner.

Vona az EU-ból való kilépést és a Törökországgal való összefogást szorgalmazta törökországi előadásán – videó

Vona Gábor, a Jobbik elnöke párt fővárosi jelöltjeit bemutató sajtótájékoztatóján 2018. január 13-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Nagyon boldogok lennénk, és nagyon bízom benne, hogy Magyarország minél hamarabb eltávozik az Európai Unió közösségéből, és a valódi testvéreivel fog össze

– ezt a Jobbik elnöke azon a korábbi törökországi előadásán mondta, amelyről a Mandiner közölt elsőként részleteket az elmúlt napokban.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke Törökország uniós tagságával kapcsolatban egy másik előadásában úgy fogalmazott:

Én azt szoktam mondani, hogy nekem végül is mindenféleképpen jó, mert ha fölveszik Törökországot, akkor szétesik az Európai Unió és akkor Magyarország is megszabadul. Ha meg nem lép be Törökország, akkor mi lépünk ki, és akkor összefogunk Törökországgal. Úgy gondolom, hogy Törökországnak kettős küldetése van a világban. Kettős küldetése: van egy iszlám küldetése és van egy turáni küldetése. És ez a kettő összeegyeztethető. Törökországnak az iszlám világ vezető erejévé és a turáni világ vezető erejévé kell válnia

Egy korábban közzétett videón pedig Vonát „Szürkefarkas Vona!” felkiáltással éljenzik a török szélsőjobboldaliak (törökül: Bozkurt Vona) 

A török szélsőjobboldali szervezetet Alparslan Türkes ezredes alapította. A csoport egyébként a neonáci Nemzeti Mozgalom Pártjának (MHP) a félkatonai szárnya. A Szürke Farkasok a '70-es években örmények és kurdok ellen követtek el atrocitásokat, több alkalommal is katonai puccsot próbáltak szervezni, egyik tagjuknak, Mehmet Ali Ağcanak, pedig köze volt a II. János Pál pápa elleni 1981-es merénylethez. A szervezet tagadja az örmény népirtást is  -írja az Origo.

Szintén az egyik törökországi előadáson készült az a videó is, ahol Vona Gábor muszlim fiatalok előtt, török nyelven tesz hitet Allah mellett. A gyenge minőségű felvételen, amelyet a Mandiner tett közzé, Vona Gábor törökül beszél.

A Jobbik elnöke a következőket mondja a videón:

Mi Attila unokái vagyunk, akiknek elve az igazság, akik bátran ellenállnak a rossznak, és senkitől nem félnek, csakis Allahtól.

Vona az önéletrajzi könyvében is az iszlámot dicsőíti

A Híradó.hu nyilvánosságra hozott egy részletet Vona Gábor 2011-ben megjelent önéletrajzi könyvéből, amelyben

arról írt, szerinte az emberiség tradicionális kultúrájának az utolsó védőbástyája az iszlám világ maradt

- írta meg pár napja az Origo.

Vona Gábor „Született augusztus 20-án" című önéletrajzi könyvében arról írt, hogy szerinte az „iszlám a fény".

A 2011-ben megjelent könyvében így fogalmazott Vona:

ma az emberiség tradicionális – a transzcendenst a hétköznapival együtt megélő – kultúrájának az utolsó védőbástyája az iszlám világ maradt. Sikere vagy kudarca nem az iszlám és Amerika/Izrael viszonylatában, hanem az emberiség szempontjából lényeges számomra. Amennyiben az iszlám elbukik, a fény szinte teljesen kialszik, és a globalizmus sötétsége előtt már nem marad érdemi ellenfél. Akkor tényleg véget ér a történelem. És nem lesz happy end...

Fotó a könyvből ITT

Forrás: Mandiner, Origo

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Ma kaptam egy emailt: Fogalmam sincs ki küldte,és honnan tudja az email címemet? Berakom ide,ez is Vonáról szól.Engem totál összezavar már ez a sok kavarás.Ugyan ezeket a dolgokat Orbán is elmondta az Iszlám államról,az Iszlám vallásról. Tényleg az egyik 19 a másik egy híján 20. Szerintem nagyon rossz lenne nekünk,ha ezek ketten alakítanának kormányt.Mind a kettő külön külön is közveszélyes,de együtt sec perc alatt tönkre tennék az országot.Akik nem tudnak innen elmeneküli,azoknak annyi is lesz. Már pedig kb 4 millió ember biztos,hogy nem tud innen sehová neki indulni.Minket biztos nem segítenének úgy,mint a migránsokat segítik.
mandiner.hu/cikk/20180126_video_vona_gabor_iszlam_fenysugar
mandiner.hu/cikk/20180128_szurkefarkas_vona_skandalja_a_muszlim_kozonseg_vona_eloadasa_utan
Elképesztő és én majdnem hittem ennek az embernek.Annyira nem,hogy rá is szavazzak,de azt hittem megváltozott. Egy ennyire fanatikus ember,mint a videón látszik,nem tud megváltozni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Shikari: És hogy lehet úgy kormányozni, hogy a lakosság döntő többsége a halál faszára kívánja a fidesz nevű tolvajbandát. Meddig lehet a többség akaratával szembe menni? Miért kell polgárháborúba vinni az országot ennek a tróger bandának! Szomorú vége lesz a hatalom görcsös akaratának!
rohács1926
Lehet, hogy Orbán egyszerűen csak féltékeny Vonára. Ő maga akarja kivezetni Mo-ot az Unióból és megkötni a keleti szövetségeket. Az mégis közelebb áll hozzá, mint a művelt Nyugat.
kokopelli
...éljen a Fidesz nazi-angyalbőrben,miután az ellenzéket eltávolította,a "hosszú kések
éjszakája" Böhm-művelet mintájára! Akkor ők lesznek az új demokraták,az Orbán:"Az én
harcom" (Mein Kampf) kiadott kathekizmusában foglaltak szerint!..hogy mekkora az isten
narancsszínű állatkertje az új Viktor oroszlánnal,mert ugye ő az állatok királya!!;-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.