Újabb kínos videó került elő Vonáról. Ebben az EU-ból való kilépést és a Törökországgal való összefogást szorgalmazta. Vona Gábor törökországi turnéja során arról beszélt: bízik abban, hogy Magyarország minél hamarabb eltávozik az Európai Unióból és valódi testvéreivel, a törökökkel fog össze  – írta meg a Mandiner.

Vona az EU-ból való kilépést és a Törökországgal való összefogást szorgalmazta törökországi előadásán – videó

Vona Gábor, a Jobbik elnöke párt fővárosi jelöltjeit bemutató sajtótájékoztatóján 2018. január 13-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Nagyon boldogok lennénk, és nagyon bízom benne, hogy Magyarország minél hamarabb eltávozik az Európai Unió közösségéből, és a valódi testvéreivel fog össze

– ezt a Jobbik elnöke azon a korábbi törökországi előadásán mondta, amelyről a Mandiner közölt elsőként részleteket az elmúlt napokban.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke Törökország uniós tagságával kapcsolatban egy másik előadásában úgy fogalmazott:

Én azt szoktam mondani, hogy nekem végül is mindenféleképpen jó, mert ha fölveszik Törökországot, akkor szétesik az Európai Unió és akkor Magyarország is megszabadul. Ha meg nem lép be Törökország, akkor mi lépünk ki, és akkor összefogunk Törökországgal. Úgy gondolom, hogy Törökországnak kettős küldetése van a világban. Kettős küldetése: van egy iszlám küldetése és van egy turáni küldetése. És ez a kettő összeegyeztethető. Törökországnak az iszlám világ vezető erejévé és a turáni világ vezető erejévé kell válnia

Egy korábban közzétett videón pedig Vonát „Szürkefarkas Vona!” felkiáltással éljenzik a török szélsőjobboldaliak (törökül: Bozkurt Vona) 

A török szélsőjobboldali szervezetet Alparslan Türkes ezredes alapította. A csoport egyébként a neonáci Nemzeti Mozgalom Pártjának (MHP) a félkatonai szárnya. A Szürke Farkasok a '70-es években örmények és kurdok ellen követtek el atrocitásokat, több alkalommal is katonai puccsot próbáltak szervezni, egyik tagjuknak, Mehmet Ali Ağcanak, pedig köze volt a II. János Pál pápa elleni 1981-es merénylethez. A szervezet tagadja az örmény népirtást is  -írja az Origo.

Szintén az egyik törökországi előadáson készült az a videó is, ahol Vona Gábor muszlim fiatalok előtt, török nyelven tesz hitet Allah mellett. A gyenge minőségű felvételen, amelyet a Mandiner tett közzé, Vona Gábor törökül beszél.

A Jobbik elnöke a következőket mondja a videón:

Mi Attila unokái vagyunk, akiknek elve az igazság, akik bátran ellenállnak a rossznak, és senkitől nem félnek, csakis Allahtól.

Vona az önéletrajzi könyvében is az iszlámot dicsőíti

A Híradó.hu nyilvánosságra hozott egy részletet Vona Gábor 2011-ben megjelent önéletrajzi könyvéből, amelyben

arról írt, szerinte az emberiség tradicionális kultúrájának az utolsó védőbástyája az iszlám világ maradt

- írta meg pár napja az Origo.

Vona Gábor „Született augusztus 20-án" című önéletrajzi könyvében arról írt, hogy szerinte az „iszlám a fény".

A 2011-ben megjelent könyvében így fogalmazott Vona:

ma az emberiség tradicionális – a transzcendenst a hétköznapival együtt megélő – kultúrájának az utolsó védőbástyája az iszlám világ maradt. Sikere vagy kudarca nem az iszlám és Amerika/Izrael viszonylatában, hanem az emberiség szempontjából lényeges számomra. Amennyiben az iszlám elbukik, a fény szinte teljesen kialszik, és a globalizmus sötétsége előtt már nem marad érdemi ellenfél. Akkor tényleg véget ér a történelem. És nem lesz happy end...

Fotó a könyvből ITT

Forrás: Mandiner, Origo

104 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Szerintem ül egy csapat ember egy szobában. Az összes a hatalom embere. Az a dolguk munkájuk hogy mindenkiről bányásszanak elő kompromittáló anyagot és habony meg a többi főnyalonc sorbadátumozta melyiket mikor kell a nép elé dobni. Kivéve orbánról. Róla mindent el kell tüntetni...mocskos politika.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Shikari
El fogja érni az LMP szintjét Vona és nem is nagyon kell megerőltetnie magát!
szep napot
Pufi Orban 5/4-del fog nyerni ilyen ellenzek mellett. Az is lehet, hogy jovore mar a 2022-es valasztasokat is megnyeri.
Sziszifusz
@durbincs: 12:58
Ezen az alapon: Viktorka ? és a repülés az hogy megy ? Csak orron landolva ?

Orbán Viktor is korább sok hasonló nyilatkozatot tett amit most már megtagad,
Az egyik 19 a másik egy híjján 20.
"Változnak az idők, változnak az erkölcsök" Na de ilyen gyorsan ???,
Horizont
Szerintem ül egy csapat ember egy szobában. Az összes a hatalom embere. Az a dolguk munkájuk hogy mindenkiről bányásszanak elő kompromittáló anyagot és habony meg a többi főnyalonc sorbadátumozta melyiket mikor kell a nép elé dobni. Kivéve orbánról. Róla mindent el kell tüntetni...mocskos politika.
kokopelli
@Sziszifusz: marha jó,mert a két mélynövésű dalia,az Erdogán farkán
vitatkozik! Csak nem lesznek ""faroksógorok"! Ha a kurdoknak tele lesz
a hócipőjük, küldenek nyugatról egy "végrehajtót",és annyi lesz a két só-
gornak! Két döglégy egy csapásra!?
Hellcat
@Horizont: Igazad van...viszont ezek a kijelentésekkel kurvára nem lehet egyetérteni nemdebár?
kereső
@kokopelli: a vége az lesz,hogy orbán ezt a sajtot is teljesen kiénekli vona szájából/putyin,irán/
Erre azért szerintem pályáznak az örmények is.
cikicakk55
Ma kaptam egy emailt: Fogalmam sincs ki küldte,és honnan tudja az email címemet? Berakom ide,ez is Vonáról szól.Engem totál összezavar már ez a sok kavarás.Ugyan ezeket a dolgokat Orbán is elmondta az Iszlám államról,az Iszlám vallásról. Tényleg az egyik 19 a másik egy híján 20. Szerintem nagyon rossz lenne nekünk,ha ezek ketten alakítanának kormányt.Mind a kettő külön külön is közveszélyes,de együtt sec perc alatt tönkre tennék az országot.Akik nem tudnak innen elmeneküli,azoknak annyi is lesz. Már pedig kb 4 millió ember biztos,hogy nem tud innen sehová neki indulni.Minket biztos nem segítenének úgy,mint a migránsokat segítik.
mandiner.hu/cikk/20180126_video_vona_gabor_iszlam_fenysugar
mandiner.hu/cikk/20180128_szurkefarkas_vona_skandalja_a_muszlim_kozonseg_vona_eloadasa_utan
Elképesztő és én majdnem hittem ennek az embernek.Annyira nem,hogy rá is szavazzak,de azt hittem megváltozott. Egy ennyire fanatikus ember,mint a videón látszik,nem tud megváltozni.
rohács1926
Próbálja felülmúlni a csútit. Nem könnyű, de ő legalább nyíltan hirdeti, hogy hasonlóan kártékony.
Mo-nak az Unión kívül szörnyű sorsa lenne. A kaját meg tudnánk termelni, de a felesleget kinek adnánk el? Az Unióban az élelmiszerpiacon túltermelés van és olcsóbbak az áraik. Ahhoz, hogy mi el tudjunk adni mezőgazdasági terményeket, magunkat is el kellene adni. Aprópénzért. Kelet felé. Akkor honnan lenne autó, számítógép, okostelefon. Talán abban bízhatnánk, hogy a mangalicaszerelő kifejleszti ezeket is? Merthogy szinte mindenhez ért.
Gondoljuk végig; mi lenne, ha a multik kivonulnának, és az Unió vámot vetne ki a magyar termékekre. Ezt a fidesz és jobbik hívők megérdemelnék. Sőt azok is, akik nem mennek el szavazni; ellenük.
Pálinkás Pál
Azt hiszem a Jobbiknak vége mint a botnak...legalább is amíg a vona a csapatkapitány...Nem látom itt a mentés magyaros csapat véleményét!!
kokopelli
@kereső: Sajnos az Erdogán megint ellenfelet keresett és azokat a kurdokat
"találta meg",akik az IS ellen a legnagyobbat tették!Az sem édekli az orbánha-
ver Erdeogánt,hogy a szíriai kurdok a törököket is védték! A Vona meg a Zor-
bán egyforma!Ki kellene lépni az EU-ból,és nem csak a pofájukat kellene járatniok! ;--)))
Sámannus
Ezeket felhúzzák egy káróra és ott felejtik őket.
Nincs már itt egy épeszű, aki itthon maradt.
Horizont
@durbincs: Te csak nyald orbán seggét szorgalmasan itt pedig kussoljál. Köcsögöcske.
papa.49
Na most látszik miért nem szabad a ,,szirén hangú,, vonakondásnak bedőlni, nem véletlen ,,egy a csapat, egy a zászló,, HESS picsába rosszabbik !!!
Shikari
@Pálinkás Pál: Vona nemzeti érzelmű csapata vagy otthon marad a választásokon, vagy átpártol a Fideszhez! Vona ezzel a politikával az LMP szintjére küzdi le magát!
Pálinkás Pál
@Shikari: Ebben kivételesen teljes mértékben egyetértek veled!
Horizont
@Hellcat: 13:53
Természetesen ezzel nem lehet egyetérteni.
De magamon is meglepődve annyira átugrok már mindent és mindenkit és szó szerint értem... akár az ördöggel is csak neki orbánnak. Vészhelyzet van. Vonából nem lesz miniszterelnök ezt azért sejtjük. Istenem akkor úgy beszélt most meg így. Nem helyes nem szép de [email protected] rom engem egy dolog érdekel orbán a hazaáruló miniszterelnök. Hogyan lehetne ha nem is kinyírni de megnyirbálni megszorongatni. Nagyon nagy a baj. Kevesen fogják fel mekkora is...
Horizont
@Shikari: @Pálinkás Pál: Ebben azért tévedtek. Nagy a tábora a Jobbiknak a tanult fiatalok körében. Főleg hogy a Momentum nem szedte el őket. Ők nem fognak a Fideszhez átállni. A szélsőséges szál leszakadt a Jobbikról és aki nem akar baloldalit se közelit de tele a töke orbánnal annak marad a Jobbik. Nincs más. Majd figyeljétek meg.
Hellcat
@Horizont: Az összeset meg kéne szorongatni, de főleg ezt a maffiakormányt.
Horizont
@durbincs: menj a picsába te herélt minivirslis barom. Ja és kuss neked te lelki nyomoronc. Mi van javul a fordítógéped szőröstalpú román faszkalap. Ez utóbbi jelzővel agyondicsértekek. Hahaha
Shikari
@Horizont: Oké! Figyelünk rád! Szerintem csak egy logikai eszmefuttatást végeztünk, mert a tényeket, arányokat, elpártolást és az alternatívákat annyira azért nem ismerjük!
Én annyit látok, hogy a jobbik mélyrepülésbe kezdett! A radikális oldal volt az erőssége, a cukiskodó csapata eléggé harmat gyenge!
Ha fiatal, ha öreg, a Jobbik radikális szimpatizánsaihoz közelebb áll a Fidesz, mint bármelyik más párt!
lampa laz
Ezek a szarházi ifjúkommunistából átvedlettek még a szaros liberókat is előássák az ellenzékről, h lejárathassák őket, mert mással nem tudnak kampányolni, csak ezzel és a sorosozással.
Eü, oktatás, gazdaság, stb, stb ezeket a témákat nem ismerik.
Lopni, lopni még lopni, még 4 évig lopni akarunk... ezt mégsem mondhatják, a sok birkának csak soros+a lejáratás jön be. Szemét állatok.
kokopelli
@kereső: ..gerinctelen patkányok mindketten! Egy moszlémSztálint ßopnak
mindketten! A magyar Romulus és Remus,de melyik a szerencsétlen Remus? :-(
Horizont
@Shikari: Én nem vagyok Jobbikos. Gyerekkora óta ismerem Vonát mondjuk.
Szerintem nincs mélyrepülésben. Csak megváltozott. És mélyrepülésbe erőlteti a fidesz.
Tudom te fidesz hívő vagy:) Karaktergyilkosságot csinálnak mert orbán mindenkitől fosik. Nézd a Jobbik meglovagolta a cigánykérédést sokan voltak rá vevők be is került a parlamentbe. Majd rájöttek hogyha tovább akarnak menni akkor le kell állni, mert Európában nem lesznek vevők rá. Már pedig ők kormányra akarnak kerülni. Veszítettek ugyan a szavazóikból mert elment a szélsőséges szabadcsapat ami nem is baj. Próbálnak ezen a vonalon nyomulni csakhogy ott a fidesz aki beléjük talpal folyamatosan és elszedi a programjukat is akár. Na majd kiderül áprilisban mi lesz.
Én mondjuk nagyon hiányolom hogy egy párt se mond maga mögött álló szakembereket pedig mind kormányváltást szeretne. orbán se mond. Ő programot se hirdet. Tragédia az egész magyar helyzet. orbánnal az élén. Látod ő nem cukiskodik. Erdogán, osztrák ME, azeri elnök. Beleáll kőkeményen a szélsőségesek táborába. Hazaáruló. Jó lenne ha eltakarodna...a francba.
Eladott Ország
Én meg követelem a kormány és a Fidesz által finanszírozott, kitartott, eltartott, prostituált szervezetek, központok, alapítványok, sajtótermékek, weboldalak, blogok címoldalán egyértelműen feltüntetni, ha közpénzből kormány és/vagy pártpropagandát folytat az illető szervezet.
Sámannus
Akkor a szarabbikot a janicsárok pénzelik, vagy az agák! Mindegy is mi a gatyánkat már eladtuk az oroszoknak. Most már Gabesznak csak a szüzessége maradt.
kereső
@kokopelli: Haszna nem származott belőle.akkor meg miért is érdekelné orbánt?De,azért dühitő.Szaddam meg dörgöli a markát,hogy helyette Erdogan eltünteti a kurdokat Sziria térképéről.Aztán meg jön Irak.ott is élnek.Ha ez megvan,akkor a 20 milliós török-kurd népesség.
Eriksson
És ennek a kaméleonnak ezek után volt képe elmenni a Spinoza házba Rangos Katalinnak smúzolni?
Horizont
@moiszikf: mert a fidesz úgy akarja ...
Borsodi
Mondtam,hogy Vonát el kell takarítani az útból.,bármi áron mi lesz a következő? Igaz Orbán szeretné ha ki zárnák az országunkat az unióból,mert akkor senki se vonhatná felelősségre.
Sámannus
Tyerekek ezt is kikaparta valaki a retekből, most pedig ő akar hazát árulni.
Nessy
Orbán is nagy barátja Erdogannak. Erdogan Putyinnal haverkodik. Putyin hű vazalusa Orbán. A kör bezárult.
Most miért Vonát abajgatják?
idppp
Ez az ember is biztos, hogy elmebeteg! Csak az nem biztos, hogy ember, kétkulacsos szarkupac...
papa.49
@Nessy: Mert addig se a csutigeci van a porondon !!!
Desischado
@papa.49: Nem mondtam állandóan, hogy a jobbik még orbánnál is rosszabb lenne? De erre én sem gondoltam. Mindenesetre büszke vagyok rá, hogy soha nem dőltem be nekik. Remélem, ezek után a pokolba megy a jobbik! Cikicakk55-nek teljesen igaza van!

@durbincs: Fogd már be az ótvar szádat, és akadj már le Horizontról, te nyomorék!
Horizont
@durbincs: Kussoljál már te zavaros agyú barom. Rontod itt a levegőt!
U-T-Á-L-U-N-K!!! Lenézünk vagyis szarba se nézünk!! Menj a francba!
Pálinkás Pál
@Horizont: Csak a Jobbik ott cseszi el hogy ugyanúgy pátyolgatja a határon túli bércsicskákat mint anyapártja!!! Márpedig az egybites fideszhívőkön kívül ez nem tetszik a választóknak...Meg nagyon jól jött ez a török megszólalása is vonának...szerintem ezzel leírta magát a mérsékelt szavazóknál is...
Lepényleső
Na most értettem meg a szakállnak jelentőségét,így díszíti kellőképp turbán a fejét,vagy így
biztosítja a fydes győzelmét?
Shikari
@Horizont: Te így gondolod, de a a 2-2,5 millió Fidesz szavazó Orbánt ismét hatalomba emeli! A szavazatok többségének megszerzését győzelemnek hívják. Szemernyi kétségem nincs, hogy Orbán magasan a legjobb lesz és folytatja a kormányzást!
Lehet elméleteket gyártani, de a gyakorlat fog rácáfolni!
lópicigáspár
Pedig már majdnem arra tendáltam, hogy melléjük húzom az ikszet! Basszus kire szavazzak? Totális kétely és bizonytalanság a fejemben!
karma1
@lópicigáspár: Hova huzd be az X-et? Hat a Ketfariku Kutyapartra! Nem hulyeskedek - ok a legnormalisabbak ebben az egesz hajcihoben...:o)))

Azert az nekem mond valamit, hogy "mandiner" a forras...
Meg arra is kivancsi volnek, hogy a Heller Agika neni most mennyire partolja a jobbikot, mert o meg a holokauszt-tagadasukat is elnezte, pedig o maga - ill. a csaladja is - holokauszt aldozat.
Akkoriban azt mondtam Agi neni cikkere, hogy kezd rajta elhatalmasodni az Alzheimy,..:o)))
Horizont
@Shikari: A gyakorlat soha nem fekete fehér. orbán a legjobb? Ezt azért vitatnám. orbán elárulta hazáját és népét. Nincsenek megfelelő szakemberei, nincs programja, nem lehet megközelíteni, nincs kapcsolata az emberekkel azokkal se akik rászavaztak.Szélsőséges vezetőkkel bratyizik. Nincs fontossági sorrendje, vagyis van de az a saját szempontjai alapján van. Pávatáncol, kettős beszédet csinál, lop és lopat és lopni engedi a nyaloncait. Eljátsza a vallásost de nem az. Gyűlöletet keltett önös érdekből. Tovább is van mondjam még??? Ne túlozzál nincs 2,5 millió szavazója. Aki belőle él és a rokonsáuk oké. A tanultak előfordultak tőle. Maradtak a tanulatlan idősek. Meg akik rettegnek a komcsiveszélytől...jajj visszajönnek. És a határontúliak akik hálából kinyalják a seggét. Ennyi. Nincs lefutott meccs. Várd ki a végét és majd akkor örvendezz. Komolyan sajnállak az elgogultságodért. Szomorú...
Shikari
@Horizont: Másképp látom, de ezen nem veszünk össze!
Shikari
@Horizont: Természetesen a választások után visszatérhetünk Orbán támogatottságának a kérdésére, mert akkor már lesz konkrétum a kezünkben! :-)
Sámannus
Olyan mint záptojás a szemétdombon. ezt nem lenne szabad emberi környezetbe engedni sem.
Eriksson
@Horizont: A tiszta logika azt mondatja velem, hogy amit itt felsoroltál, csupán elfogultságból tetted. Ha ez mind igaz lenne, Orbán nem lett volna harmadszorra is Me., s ha minden statisztikának hinni akarunk, az lesz negyedszerre is.
Eladott Ország
Orbántól is lehetne idézni, a Liberális Internacionálé alelnökétől, a térdre csuhásokon át, a fürdős kurváig mindent.
kiscsillag66
Alig akarom elhinni! Ő az az ember, aki megváltozott???
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2018/01/30/a-fidesz-propagandagepezeterol/
A Fidesz propagandagépezetéről.A Fidesz ingyenesen osztogatott lapja – a Lokál – ma az alábbi címlappal jelent meg. Vona Gáborról tavaly még azt híresztelték, hogy homoszexuális. Most pedig azt, hogy muszlim terrorista. “Ilyen muszlim Vo(l)na” a fércmunka hangzatos címe, a fotó pedig egy Photoshop-produkció.
kukac50
Vonáról azt mondják,hogy muszlim illő lenne tudni politikusnak,hogy az Ahmed az Istent jelent.
A Fidesz a hatalom megtartásáért minden aljasságra képes!
Horizont
@Eriksson: Azért többet várnék érvek terén tőled attól, hogy elfogult vagyok. Cáfold meg tényekkel, hogy mi nem igaz a felsoroltakból. Ha ez mind igaz lenne-hát igaz. Ez a baj. Nem mindenkinek ez is igaz. Sorold fel a jó cselekedeteit. Kisembereknek, szerény jövedelműeknek. Várom:)
Horizont
@Shikari: Ha újra választják nem egyenlő azzal, hogy népszerű és azzal se hogy a többség őt szeretné. Maradjunk azért reálisak.
Shikari
@Horizont: Pedig a választások így működnek!
Horizont
@Shikari: Oké ha a bedobott szavazatok megszámlálása után övé a több ő nyert de ez nem egyenlő akkor se azzal amit írtam. És neki MINDENKI miniszterelnökének kéne lenni nem csak a híveinek meg a rászavazóknak.
Amúgy te tudsz bármilyen programjáról?
Eriksson
@Horizont: Egyszerűen fogadd el az állításom úgy, ahogy mondtam: 3×választották Me.-nek, s ez cáfolhatatlan. Akármennyire is utálják sokan, úgy tűnik, hogy többen vannak, akik bíznak benne.
Horizont
@Eriksson: Ennyi??? 3 x választották és ennyi??? Na ne má...Csak kétszer engednék bárkit is .
Programja volt -e? Van -e? Nincsenek többen akik bíznak benne ezt olyan nehéz értelmezni?? Matek!!
Eriksson
@Horizont: Ha nem tudsz háromig számolni, akkor ne emlegess matekot.
További szép estét kívánok!
Horizont
@Eriksson: Nem értem ezt az ütés vágást...bántottalak? Kérdeztem.
karma1
@Horizont: Hagyd mar a fenebe Erikssont, vitazni nem lehet vele, es meg szamolni sem tud. Ha orbant most megvalasztanak - de nem fogjak! -, akkor OTODSZOR lenne megvalasztva, hiszen volt ket rovid kormanyzasa 2010 elott, 2010 volt a 3., 14-ben a 4. es most lenne az 5. De ot ez sem zavarja, csak nyomja a baromsagait,...
hetöndöe
Oszt Qrbánról hány ilyen videó került már elő,ahol meghazudtolta magát szinte heteken belül de volt,hogy naponta mást hazudott.Persze az cseppet nem zavarta az ostoba híveit,sőt meg is magyarázták,hogy a döglött ló csak alszik.DDDD
picike1
a Vona tisztelt Uraság eljátszotta magát ez Magyarország nem Török értve és nem jemen !!kérem menjen oda ott lehet épitkezni !" Amennyiben az iszlám elbukik, a fény szinte teljesen kialszik, és a " kérem menjék e fényre mert ez sötétség !
karma1
@picike1: Picike, nezd mar meg, hogy honnan ered ez a "hiteles" hir! A mandiner az egy szennysajto, csak lejaratasra hasznalja a futyisz...
Vona nekem sem a szivem csucske, de egy torokul jol beszelo baratom elmondta, hogy NEM AZT mondjak a torokok, amit a felvetel ala a mandiner allit. Nekem pedig ennek a ferfinek a forditasa mindennel hitelesebb, mert az ELTE keleti nyelvek szakan volt tanar, torokul ugy beszel, mint egy magyar magyarul...:o))) Anyanyelvi szinten...
moiszikf
@Horizont: Számít? Mert nekem ugyan nem. :-)
Shikari
@Horizont: 100%-os győzelem nincs, a demokrácia azért a többség akarata!
Amit eddig intézkedtek, azzal nagyjából egyet értek, bár nem mindennel! Nekem ennek a folytatása megfelel!
Shikari
@Eladott Ország: A többség nem te vagy és a libsi banda!
Eriksson
@karma1: Élvezet egy Úrhölgy fogalmazásait olvasni.
Horizont
@Shikari: Úgy gondolom a baloldali választók sokkal különbek már bocs. megbüntették őket? meg. És ti? Soha, de soha. Még kritikátok sincs 1-2 dologban sem.
Remélem nem folytatják. Van remény...annyira túltolják már, annyira be vannak fosva csak röhögök :)))
Shikari
@Horizont: Bocsáss meg, de ettől többet néztem ki belőled! A Fidesz kitől félne? Bernikétől, Fletótól, a füttyös Juhásztól, Vonától?
Nem tudják őket megfogni, mert profik! Szánalmas ez az ellenzéki vergődés és a Fidesz alá hegedűlnek azzal, hogy mindenki felismeri az alkalmatlanságukat!
Jelenleg az ellenzék a Fidesznek kampányol ezzel a mentalitással!
Horizont
@Shikari: Rosszul fogalmaztam az előbb. Tehát a baloldali szavazók megbüntették a baloldali pártot amíg a jobboldali szavazók teljes odaadással asszisztálnak a Fidesznek és még egy enyhe kritikai hangot se engednek el feléjük.
És igenis félnek, orbán is, ő a beteges hatalomhoz ragaszkodása miatt, a nyaloncai körülötte meg a húsos fazekat féltik ha oda van orbán akkor nekik is annyi. Erősen túlzó a profi jelző amit rájuk aggasztasz. Sajnos nem azok. A " füttyös" Juhász többet tett már mint az egész nyalonc fideszes banda.
Soha ne legyél elbizakodott mert soha nem tudhatod mi lesz! Volt már amikor pofára esett orbán és a fidesz. Nagyon örülök, hogy te ilyen jóknak látod őket és boldog vagy, hogy ilyen profi a hatalom. Szerintem orbán alsó hangon is elárulta hazáját és a népét is. Látom te fiatalember vagy...te is félsz attól hogy visszajönnek a komcsik?? :)
verőce21
@durbincs: (14:38) Ne bántsd Horizont Sárikát! Csupaszív teremtés, téged is szeret, akkor is ha lángot fúj rád.
Ő egy szeretetreméltó Nő, csak egy kicsikét sutácska. :)
Sámannus
Szépen megtalálta a zsák a foltját.
Shikari
@Horizont: A Fidesz nyer, a komcsiktól a kutya se fél, füttyös Juhász meg egy idióta!
Orbán nem tökéletes, de a legjobba felhozatalból!
magyarbakancs
Politikusok mindig hülyeségeket tud mondani?
Vagy ezért pénzt kap?
Vona megnyilatkozásai már a idealizmus határát súrolja.
kokopelli
@Eladott Ország: nincs válasz?! ;-)
"miért nem tagadtad le a bizottság előtt Gazsi,hogy komcsi voltál"
",hogy a francba?Ott ült az asztalnál az egész volt komcsi vezetőség!" :-(((
verőce21
Az EU-ból való kilépést mi nem szorgalmazzuk, kedves Gábor!
Majd a választók döntenek a sorsodról, mi elengedjük a kezedet és a fantáziádat.
Eladott Ország
@Shikari: De nem is a 1,5 milliós fidesz szavazó alkotja a többséget. Vagy már ilyen kevesen vagyunk, a többiek elmentek?
Shikari
@Eladott Ország: Van az kétmillió is! Bernike, meg Fletó kicsit még gyúr, felmehet 2,5 millára is!
Eladott Ország
@Shikari: Már csak azok a szavazók maradtak, akik büntetlenül tudták szarrá lopni magukat, és a szellemi fogyatékosok. Úgy hogy cca. 1 millára tehető a fidesz csorda.
quadrocopter
:Érdekes, noha nem tegnap készült a videó felvétel, a törökök meg éppen az unióba igyekeznek.
Shikari
@Eladott Ország: Várjuk ki a választásokat. Szerintem meglesz a kétmilla!
Eladott Ország
@Shikari: És hogy lehet úgy kormányozni, hogy a lakosság döntő többsége a halál faszára kívánja a fidesz nevű tolvajbandát. Meddig lehet a többség akaratával szembe menni? Miért kell polgárháborúba vinni az országot ennek a tróger bandának! Szomorú vége lesz a hatalom görcsös akaratának!
Shikari
@Eladott Ország: Nahát! Ta igazán népszerű lehetsz, ha beszéltél a lakosság nagy többségével! :-)))))))))))))))
Majd a választás után legyen ekkora szád! :-)
rohács1926
Lehet, hogy Orbán egyszerűen csak féltékeny Vonára. Ő maga akarja kivezetni Mo-ot az Unióból és megkötni a keleti szövetségeket. Az mégis közelebb áll hozzá, mint a művelt Nyugat.
Shikari
@Shikari: " Tele lesz a börtön veletek! "
A náci mentalitású libsi pártokat bűnössé kell nyilvánítani, betiltani és a követőit eltávolítani a társadalomból!
A nácizmus libsi köntösben sem fogadható el, mindenképp üldözni kell és szigorúan fellépni vele szemben!
kokopelli
...éljen a Fidesz nazi-angyalbőrben,miután az ellenzéket eltávolította,a "hosszú kések
éjszakája" Böhm-művelet mintájára! Akkor ők lesznek az új demokraták,az Orbán:"Az én
harcom" (Mein Kampf) kiadott kathekizmusában foglaltak szerint!..hogy mekkora az isten
narancsszínű állatkertje az új Viktor oroszlánnal,mert ugye ő az állatok királya!!;-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.