Lázár János úgy látszik semmiből nem tanúl. Annak idején országos felháborodást váltott ki azzal, hogy arról beszélt, hogy akinek semmije sincs az annyit is ér. Hétfőn a közmunkásokat állította be mint bűnözőket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Shikari: tudod,ha nem libsiznél folyton,még egész értelmes is lehetnél fideszes léteddre.
Eladott Ország
@kereső: Shikari az antiIiberálfasiszta. Ezt tanulta a narancsképzőben, és csak a ...
hirhatar.com/wp-content/uploads/csak_a_fidesz.jpg
silber13
@Shikari: 09:36Téged olvasva bizony lehet! De tegyem hozzá, csodálkozom rajtad, hiszen vannak nagyon normális kommentjeid is..
silber13
@Shikari: A 08:39-es kommented hangneme mégis engem igazolt. Hogy jössz te 200000 embert olyan jelzőkkel illetni, mint amiket fentebb használtál?? Ismered őket? Dolgoztál már velük??
tt
silber13
@Shikari: "170-180 ezer ember van ma közmunkában. Akinek reggel 6-kor el kell mennie, melózni, és mondjuk, Hegedűs Laci dolgoztatja itt, a városházán, annak délután háromkor már nem sok kedve marad, hogy elmenjen lopni." „
silber13
@Shikari: Ne marháskodj mán! Te is tudod, ghogy a 170-180 ezer országos szám, akik akárhol is dolgozhatnak. Hegedűs csak egy ottani példa volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.