Nyilvános a teljes 2017-es jelentés a bevándorlási adatokról. Nyilvánosságra hozta a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal a teljes, 2017-re vonatkozó statisztikát a menedékkérelmek elbírálásáról. Az Altusz Kristóf államtitkár által említett 1291 befogadott menekült stimmel, az adatokból viszont az is világosan látszik, amit az államtitkár nem részletezett. Kiderült például, hogy Európán kívülről 3347 menedékkérő érkezett Magyarországra. 1432 afgán, 812 iraki és 577 szíriai emberről van szó. A kérelmezők közül 106 ember kapott menekültstátuszt, 1110 oltalmazottit, 75 embert pedig befogadottként ismertek el. Legnagyobb arányban az afgánok kaptak valamilyen státuszt, összesen 591 ember. A státuszt kapott szírek közül csaknem mindenki – 374 ember – oltalmazott lett. Mind az oltalmazotti, mind a menekültstátusz a magyar állampolgárokkal egyenlő jogokat biztosít, a menekültstátuszt nehezebb megszerezni. Oltalmazotti státuszt az kaphat, aki menekültstátuszra nem...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Most akkor hol is tartunk a "nem leszünk bevándorló ország" handa bandival - genyók?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@quadrocopter: (18:52)
...valamit szelőztetett az EU? Esetleg nagy érvágások az EU-s pénzeknél?...ha
a nyugatpakisztáni magyar migráncs-származású ME tovább ugat,hazudik és
felbujt,akkor soványabb vagy nagyon sovány lesz a lenyúlnivaló a schleppjének?
sokanvagyunk
Kár volt a papírokért, rutinból úgyis eldobják menet közben.
Nessy
Akkor most mire is dobtunk ki milliárdokat?
"Hiteles" politikust már csak a bankok hitelt felvevők (hitelesek) soraiban találunk!
dr. prédikátor
Nyikhaj fityfasz seggnyalók!!! jó volna hallani a véleményeteket !!! vagy már szóhoz se tudtok jutni???,beszoptátok rendesen a cigus fecalicus és csőcselékének a farkát mi???A szátokra kente a szart a gazdátok.Cumizzatok!!!
rohács1926
A hívők kedvelik a kettős beszédet,olyan elegánsnak tartják, szinte zseniálisnak, amit mond a kedves vezető. Az meg hogy mit cselekszik; hát arra már nem terjed ki a figyelmük, hiszen azért hívők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.