A diákok Orbán Viktorhoz fordulnak, nyilvános vitára hívják, amire február 7-ig kell választ adnia. Ha nem áll ki, február 23-án újabb, nagy demonstráció lesz Budapesten. Mint arról a Városi Kurir is beszámolt, több ezer diák követelte január 19-én a Parlament előtt, hogy az oktatási rendszerre vonatkozó 12+1 pontját fogadja el a kormány. A megmozduláson az is elhangzott, a követeléseiket maradéktalanul el akarják fogadtatni, az arra adott határidő pedig január 31-én jár le.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán már régóta nem vitázik senkivel annyira "demokratikus", de főleg buta és gyáva.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Gyerekek ez övön aluli volt! Szellemi párbajra invitáljátok a haza bölcsét?
peterkelemen
Orbán már régóta nem vitázik senkivel annyira "demokratikus", de főleg buta és gyáva.
division
Ha-ha, akik még semmit nem tettek le az asztalra vitára hívják a Miniszterelnököt:-))))
Nessy
Orbán és a vita? Antagonisztikus ellentét! Orbán csak egy mikrofon állványnak hajlandó felolvasni az esedékes szent szöveget!
Legfeljebb kellemes Húsvéti ünnepeket kívánna a diákoknak!
adrenalink
@division: 22:00-ra De hát mégiscsak a diákok (is) a szenvedő alanyai ennek az oktatáspolitikának...!
Nessy
@adrenalink: Pártunknál és kormányunknál az "oktatáspolitikából" mára csak a politika maradt!
division
@adrenalink: Szenvedő alanyai, igen. Sokat kell tanulni annak aki vinni is szeretné valamire. Ebben mi olyan nagy gond? Mi is tanultunk nem keveset, bár aki a Kádár rendszerben tanult sokszor kevés tanulásból is megélhetett, ami szerintem nem volt helyes. Tény, most is vannak ilyen Mészáros félék akik a semmiből törtek a csúcsra, némiképp ez hasonlít arra a rendszerre még ha nem is teljesen ugyanaz. Én személy szerint a kisiskolások terheit csökkenteném, mert az valóban elég brutális.
papa.49
Hajrá srácok igazatok van, de a csutigörény NEM FOG VITÁRA KIÁLLNI SE VELETEK, SE MÁSSAL !!!
adrenalink
@division: Igen, sokat kell tanulni, ha vinni akarja valamire, de nem mindegy, hogy mit tanul!!! Nekem már nem kellett oroszul tanulni, de hallgatom a Tv-ben, hogy 8 év orosz tanulás után nem tud egy pohár vizet kérni oroszul. Vagy mi a tökömért kell mondjuk a logaritmus számítást megtanulni pl egy magyar tanárnak?
Vagy! Én valami miatt nem tudok megjegyezni számokat. Töri órán szenvedtem, és gyűlöltem.
Ismerőseim/barátaim között vannak tanárok. Mesélik, hogy jó tanuló diákjaik is egy hétköznapi problémánál is mint egy eleven kérdőjel állnak. Magyar tanár barátunk érettségi előtt egy hónapig az országosan toppon lévő gimnáziumában szövegértést gyakorol a diákjaival!
Vagy! Az életben nem volt még szükségem a periódusos rendszer ismeretére.
A fiatalokat gondolkodni kéne megtanítani, problémamegoldó képességet fejleszteni, amire a jelenlegi oktatási rendszer alkalmatlan!
Nessy
Valamikor hajdanán a gimiben volt humán és reál osztály . Mi "humanisták" latint tanultunk az orosz mellett, és az ábrázoló geometriából csak a fontos dolgokat, míg a reálosok több matekot, fizikát tanultak a latin helyett.Nem volt gondunk a későbbiekben a felső oktatásban, és voltunk páran akik nem egy munkakörben dolgoztunk, és nem egy felsőfokú végzettséget szereztünk életünk folyamán.
És most tessék hitetlenkedni. A gimiben a nekünk tanulószobásoknak szekrényünk volt, és csak kivételes esetben vihettünk haza tankönyvet délután. és 1957-ben, érettségi szünet nélkül, mindenki leérettségizett az osztályból, annyian, ahányan elsőben elkezdtük,
Igaz, nagyon klassz tanáraink voltak!
Bármilyen hihetetlen, de az átkosban is kellett érteni a munkádhoz, hacsak nem voltál vezérigazgató, vagy párttitkár/
division
@Nessy: Igazgató lehetett az ember az átkosban is ha nagyon értett a munkájához, csak párttitkár nem. Ők voltak a mai kor Mészárosai.
Fradigege
Aztán a diákok segge a hideg falhoz ér és felébrednek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.