A migráció negatív folyamat, amelyet fel kell tartóztatni – jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

Bakondi: meg kell állítani a migrációt
Fotó: Kovács Tamás/MTI

Bakondi György felidézte a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatóján elhangzottakat, amelyek értelmében ha nem lesz pozitív elmozdulás, Magyarország kilép az Egyesült Nemzetek Szervezetének migrációs csomagjáról folytatandó tárgyalássorozatból.

A belbiztonsági főtanácsadó hangsúlyozta, hogy a kormány nem működik közre egy olyan dokumentum kidolgozásában, amely ellentétes a következetes bevándorláspolitikájával.

A külső határokat őrizni szükséges, és a segítséget kell oda vinni, ahol a probléma jelentkezik, nem a problémát behozni Európába – szögezte le. Úgy fogalmazott, hogy a magyar álláspontot a magyar emberek akarata, a nemzeti konzultációkon részt vevő milliók véleménye határozza meg.

Bakondi György arról is beszélt, hogy a románok szilárdan őrzik a határokat, ezért jelen pillanatban nem indokolt a határrendészeti intézkedések felülvizsgálata, megerősítése.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Meg kell állítani a létrás törpét!...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
STOP ORBÁN, STOP BAKONDI ÉS A STOP FIDESS!
Qqberci
Meg kell állítani a létrás törpét!...
karma1
Na, ennek a sultbolondnak megint ki kell allnia valami baromsaggal - hiaba, no, a fianak a poziciojaert melyre kell nyalni...:o))
Csak tudnam, milyen migraciot akar ez megallitani? Azt a heti 30 embert? Vagy annal is kevesebbet?
Hol volt az elmult 3 hetben ez a joember? Hat nem tudja, hogy szepen kell kopogtatni a ME ajtajan, es akkor mindenki bebocsajtast nyerhet???

Olyan mesterkelt szoveg ez, mint amikor a 88 eves Ma'ri neni meg akarja allitani az ot eroszakolokat... Vagyis ertelmetlen harc a nemletezo tamadas ellen mindketto...
volvós
Gyuribá' ! Téged meg az unokáid elé, had köpködjenek végre !!
karma1
@division: Ezt talan mondd a fonokodnek, akinel eleg bekopogtatni szepen az ajton, es maris beenged az orszagba...
Vagy arrol a 20 000 letelepedesi kotvenyesrol beszelne vakondi ur, mert mar nem fernek be az orszag kasszajaba az altaluk befizetett 300 ezer eurok???

Azert toled tobbet vartam... Hogy legalabb ennel a cikknel melyen hallgatsz, a 2 hettel ezelotti botrannyal kapcsolatban.
Vagy azt is meg tudod magyarazni?
Nem vagy te egy kicsit elborult agyu, ha a fonok vedelmerol van szo? Megprobalod ot annak aran is vedeni, hogy te hulyenek nezel ki?
Ennyire sikerult lealacsonyitani teged?
Hat nem ilyennek ismertelek...
Nessy
Bakondi úr! Az ötlet remek! Önök elviszik a segítséget oda, ahol a probléma van, aztán majd fogadhatnak, hogy orosz, szír, török,vagy amerikai bomba potyog a fejükre!
division
@karma1: Botrányok lehetnek valódiak, mesterségesen kreáltak, választási fogások, stb. Ami tény hogy azokat akik illegálisan akarnak bejönni vissza kell toloncolni azonnal.
karma1
@division: Neked aranyban all a hiszterias raforditas az illegalisan bejonni akaro'k szamaval? Ne legyel mar keteves, mert nem vagy az!
Hetente max. 50-en jonnek be egy heten a keritesnel, de ezert megepitettek 175 milliard folotti arert a keritest, hatarvadaszokat kepeztek ki, mindebnfele extra rendorseget tartanak fenn, olyan ez, mintha egy B52-sel 2 db verebet akarnek leloni...Nezd meg az aranyokat ES a TENYEKET, hogy 20 ezer letelepedesis mar bejutott az orszagba, az 1300-at pedig orban maga is bevallotta... Vagyis a kerites pont annyit er, mint vakondi ur meg a tobbi "szagerto" - egy rakas loszart...
De most te ebbol is kimosnad orbant, meg a sajat allitasa ellen is...
Innentol kezdve elegge szannivalo lettel a szememben, pedig nem voltal az...:o(((
nevemnick
Aszongya a vak-ondi: ,,...amely ellentétes a következetes bevándorláspolitikájával."
Lenne egy kérdésem: ugyan melyikkel?
Mert valahogy sehogy sem következetes amit tettetek 2015-ben amikor rászabadítottátok Budapestre, és az országra a migráncsokat,és még azóta is tesztek.
tothjani
Ez az utolsó Tolvaj most haknizik körbe az országban, a Migránsok című műsorával.
Kíváncsi vagyok hogy hány 100 milliót nyomnak a zsebébe a Tolvaj harcostársai??
quadrocopter
Na wazze, ez a hülye is felriadt Móricka- álmából!
Fradigege
Tehát nem sikerült a migrációt megállítani. Pedig kommunikálják rendesen, csak néhány tízezret a gazdája beengedett. Az oláhok a Szkelyföld határait őrzik maximum, hogy el ne szakadjon tőlük.
division
@karma1: Nem vagy te tisztában itt sok mindennel, fogalmad sincs hányszor vezényelték már ki volt határőr ismerősömet mert csak úgy masíroztak volna át a határon, magukkal hozva a sok szemetüket. Nem érdekel te onnan kintről mit gondolsz rólam, az meg főként nem tud izgatni hogy a te szemedben szánni való lettem. Elhiheted, az utolsók között vagy akinek meg akarnék felelni.
karma1
@division: Meg szerencse,...:o)) Nem tudnek mit kezdeni egy verfideszessel...:o)))
Pálinkás Pál
@karma1: "20 ezer letelepedesis mar bejutott az orszagba" csúsztatsz...mert erősen gyanítom hogy közölük tizet nem találnál Magyarországon,nekik csak a papír kellett...
karma1
@Pálinkás Pál: Nem csusztatok, mert ok EFFEKTIVE megkaptak a letelepedesi kotvennyel jaro unios utiokmanyt. Azzal szeledtek szet a szerjozsa minden iranyaba, persze rossz szandekkal leginkabb nyugatra. Unios papirt a magyarok nelkul soha a budos eletben nem tudtak volna szerezni.
Ezzel egyutt maradhattak volna is Magyarorszagon, elmeletileg.
De azt se mondd nekem, hogy az orban altal befogadott 1300 oltalmazott kozul akar egy is bent van az orszagban. Nana, hogy nekik is a dobbantashoz kellett csak a letelepedesi kotveny...
karma1
@Pálinkás Pál: Ja, es az 1000 kopt kereszteny uldozott es "megmentett" csaladbol egyetlen egyet sem tudtak felmutatni, amikor pedig nagyon be akartak bizonyitani, hogy mennyire vedik a keresztenyseget...:o))
Pálinkás Pál
@karma1: Nos..pont ezért,effektív a magyar lakosságra nem jelentenek veszélyt...Ne engem győzködj,ha rajtam állna egy sem lenne Európában...
lampa laz
Vakondi, gomba, baktérium vagy simán orbán okozta nálad is az agyhalált?
justhpeter
@lampa laz: Hát ez a jó kérdés ! Az eredményt látjuk.
quadrocopter
Oktondi! Kiesett a mancsodból valami, amit éppen a szádba akartál tenni - a fotó szerint!
Nessy
Mielőtt megszólalna, jó lenne, ha tájékozódna legalább a saját házuk táján!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.