Az előző évhez hasonlóan, 2017-ben ismételten Gyurcsány Ferenc kereste a legtöbbet a parlamenti képviselettel rendelkező pártok vezetői közül. A DK elnökének vagyona csaknem 200 millió forinttal gyarapodott, értékpapírban tartott megtakarításai ennek ellenére csökkentek tavaly. Gulyás Gergely, a Fidesz képviselőcsoportjának vezetőjeként – a többi frakcióvezetőhöz hasonlóan – havi 1,3 millió forintos jövedelemre tesz szert tavaly októberi …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

graycivil1
Ugye nem gondolja senki komolyan, hogy nem Orbán vagyona nőtt a legjobban, milliárdokkal a családtagok révén.
nemkati
@graycivil1: Nem gondolja. Legfeljebb elhazudja.

Viszont nincs semmi csodálkozni való azon, hogy Gyurcsány, aki közéleti szereplése előtt és alatt is mindig üzletember is volt, jól keres a vállalkozásaival. Ezt a vagyont nem úgy szerzi, hogy közpénzből lopja el, mint a legtöbb fideszes képviselő vagy kormányzati pozíciót betöltő igaz magyar ember, hanem a saját munkájával keresi meg, és fizetést alig kap, arról is lemond.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.