Illegálisan megszerzett adatok felhasználásával akartak pártok nevében több száz millió forintnyi kampánytámogatáshoz jutni egy bűnszövetség tagjai, a nyomozók három embert őrizetbe vettek - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal csütörtökön az MTI-t. A Blikk szerint ugyanarról az ügyről van szó, amellyel összefüggésben szerda délután tiltott adatszerzés gyanújával őrizetbe vették Zuschlag Jánost. A volt MSZP-s politikus korábban folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett csalás miatt hat évet töltött börtönben. Azután indult eljárás ellene, hogy Kiskunhalasi Városi Ügyészség szabálytalanságokat tárt fel hét alapítvány és nyolc egyesület működésében. Az okozzott kár 72 millió forint volt.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Emlékszik még valaki a Zuschlag könyvre?
Kilopták a kocsijából a Zuschlag-könyv szerzőjének laptopját - 444
444.hu/2014/03/09/kiloptak-a-kocsijabol-a-zuschlag-konyv-szerzojenek-laptopjat
2014. márc. 9. - zuschlag-janos-5x5 Szalai Vivien autóját az Andrássy úton törték fel. Rajta volt a Zuschlag-könyv kézirata és a teljes levelezés. A nő feljelentést tett. Az elítélt, volt szocialista politikusról szóló könyvet egyébként a fideszes Századvég tulajdonában álló Napi Gazdaság Kiadó Kft. adja ki. Hétfőn jelenik meg.
Most vajon milyen műsort csinál belőle a hírigazgató asszony?
szaboria1
Janóka is egy kis pöcs aki azt hitte neki mindent szabad.
bencemacska
Történelem állandóan csak önmagát ismétli!

"Több tucat kamupárt startolhat rá az állami százmilliókra atlatszo.hu
atlatszo.hu/2014/02/.../tobb-tucat-kamupart-startolhat-ra-az-allami-szazmilliokr...

2014. febr. 12. - Az MSZP szombathelyi csoportja fiktív tagság toborzásával vádolta meg Tóth Csabát. ... Az Index akkori beszámolója szerint a tíz alapszervezetet fiktív módon hozták létre, az alapítást Tóth Csaba, Táncsics Péter és Zuschlag János hitelesítette, ugyanakkor az ügyészség később azt állapította meg, hogy ..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.