A volt KDNP-s alpolgármester a szülei jelentették fel annak a lánynak, akinek viszonya volt a politikussal. Szabó Ferenc tavaly év elején mondott le alpolgármesteri posztjáról, előtte pedig a KDNP körmendi szervezetének elnökségében betöltött tisztségéről is, amit „a magánéletében történt változásokkal”, illetve más jellegű feladataival indokolt. Korábbi sajtóhírek szerint viszont felszólították a politikust, hogy mondjon le, miután kiderült: viszonya van egy most 16 éves lánnyal, egy volt tanítványával. Az ügyben a lány szülei tettek feljelentést, amit a tinédzser édesapja megerősített. A rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt indított nyomozást. Szabó Ferenc még februárban igaztalan pletykákat és rágalmakat emlegetett abban a közleményben, amelyben a róla megjelent hírekre reagált. A fiatal lány, aki korábban a politikus tanítványa volt, szintén hazugságnak nevezte, hogy a médiában egyes helyeken áldozatnak állították be őt. A Nyugati.hu csütörtökön rendőrségi...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Jó keresztény és jó demokrata csak kiskorúakkal dug - nem?

Jó lenne tudni, mivel indokolta a helyi Poltság a nyom. megszüntetését ill. a bcs. hiányát.
peterkelemen
Keresztény pedofílok ezeket védelmezi és pénzeli többek között Orbán és bűnbandája.
Equus
ha a lány elmúlt már 14 éves és nincs függőségi viszonyban a férfival, akkor az egész töri magánügy, ha tetszik, ha nem. Bármi történt is közöttük - ő dolguk.
Vajon mikor fog felnőtté érni a magyar társadalom?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.