Politikai nyomásgyakorlás történik az ügyben a miniszter szerint, magyarázatot kért a kormány a "példátlan eljárás" miatt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Pontosan. A választásokat akarják befolyásolni azzal, hogy felhívják a figyelmet a tolvajlásokra. Tényeket közölnek, hogy az emberek tudjanak dönteni.
A hazug plakátok egyébként mit akarnak befolyásolni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Béla333: Az egész technikai-financiális történetet átcsúsztatják a fidesz bérkom-
mentelői a propaganda oldalára! Ha egy csókos (vej) akkora barom,hogy az elbaxott
létesítmény üzembehelyezése után nem végez el méréseket,akkor a tökhülyéket
küldik kommentelni,mert azok nem tudják,hogy hogy égne egy műszaki szakember
az ilyen kommentekkel! Át kel nyomni az egészet a libsizésre,a nazi-zásra és "támad-
ják a fidesz megváltóját" vonalra! Egy árva petákot nem adnék nekik !
Eladott Ország
@Shikari: Mit gondolsz mennyi választógopár van? Ha még egyszer 4 évet kap a Fidesz-KDNP szövetsége és valóban folytatni fogják azt, amit elkezdtek, akkor olyan mélységbe zuhanunk, ahonnan borzasztó nehéz lesz kimászni. Ha nem fékezzük meg az ország teljes kifosztását, a jövő lehetőségét vesszük el gyermekeinktől és unokáinktól. Már nincs időnk, a 24. órában vagyunk. Ne a csodát várjuk, hanem nézzünk körül az országban. Ezt álmodtuk, amikor 14 évvel ezelőtt a határok mentén az Örömódát hallgatva köszöntöttük az uniós csatlakozást? Valóban ezt akartuk? az a kár, amit ez a frusztrált, pitiáner alak az összmagyarságnak okozott nem széttalicskázott milliárdokban mérhető elsősorban, hanem abban a súlyos mentális-lelki torzulást idéző pusztításban, amit hatalommániája szolgálatába állított. Ehhez ő egyedül kevés lenne. És talán ez a legszomorúbb benne. Hogy a magyar néplélek kiváló felvevőpiacot biztosít ennek a mocsoknak.
Aki Én
@Shikari: Sírok baszki. A többség kormányváltást akar, hiába dugod a homokba fejed.
Persze mindenki tudja, hogy a töketlen ellenzék és az ezernyi választási csalás miatt ez eléggé nehéz.
Eladott Ország
@Shikari: b1.blog.hu/2017/06/18/magyarorszag_ilyen_jol_teljesit_egymillioan_tervezik_elhagyni_az_orszagot_aminek_eletszinvonalat_mar
Magyarország ilyen jól teljesít: egymillióan tervezik elhagyni az országot, aminek életszínvonalát már Románia is utolérte. A kormányzati propaganda csak a Fidesz talpnyaló sajtójában helyettesíti az igazságot. A valóság azonban nagyon másként néz ki: a magyar lakosság 15 százaléka lelépne innen. Nem is csoda, hisz a hazai életszínvonal éllovasból sereghajtó lett - már a románok is beértek bennünket.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/09/09/ehhez-mar-egy-kicsit-keso-van-janosom/
Meg kell a szívnek szakadni, János! Olvasom, hogy 2018 után szíved szerint (istenem, milyen megható) kiszállnál az országos politikából és visszamennél oda, ahonnan táskahordozóként indult ama fényes karriered, ami a szemünk láttára hágott fel a csúcsra. legszarabb rád nézve az, hogy te adod a vastag rinocéroszbőrrel bevont arcodat hétről hétre azokhoz a nagypályás hazugságokhoz, amelyek vezéred és a banda szennyesének tisztára mosását célozzák. Az a baj, hogy e gigantikus korrupciós hadműveletnek a levezénylésében te alapember voltál, vagy és leszel. Akkor is, ha szíved szerint esetleg már nem szívesen muzsikálsz ezzel a vállalhatatlan bagázzsal. Te már többszörösen bebizonyítottad, hogy milyen az, amikor te segíteni akarsz, jóember! Arra sem emlékszem túl kristálytisztán, hogy bármi következménye lett volna annak, hogy eltőzsdézted a városod pénzét, hogy valaha is elmagyaráztad volna, hogyan sikerült eladósítani egy polgármesterként Hódmezővásárhelyt, miközben többségben voltatok ott is, akkor is. Páva Zsolt-díjat neked! Úgyhogy tudod mit? Szerintem az lenne az igazán méltányos, ha nem neked kellene azon töprengeni, hogy mi mindent kezdenél magaddal szíved szerint. Majd ha ez az ország megszűnik a törvényesített korrupció maffiaállamának lenni, kínálkozik majd némi esély arra, hogy mindenki leszarja, amit te szíved szerint tennél és kizárólag a szikár tények alapján küldjön oda, ahol a helyed van.
nezelodo
Ha nem lett volna a maffiamutyi, hiába zajongott volna bárki, kiröhögik. Most viszont sopánkodnak, hogy sokadszor megloptak a tisztakezűék, ráadásul a százlábú férje. Csoda, hogy az egyik hírportál már a Rasi telefonját is rajta keresi? Nem, ragadós lett a keze, nem kellett volna annyit parolázni az apóssal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.