Politikai nyomásgyakorlás történik az ügyben a miniszter szerint, magyarázatot kért a kormány a "példátlan eljárás" miatt.

(Forrás: Index)

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Pontosan. A választásokat akarják befolyásolni azzal, hogy felhívják a figyelmet a tolvajlásokra. Tényeket közölnek, hogy az emberek tudjanak dönteni.
A hazug plakátok egyébként mit akarnak befolyásolni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@Eladott Ország: A többség úgy látja, hogy a gödörbe az országot a ballibsi banda lökte! Aggódj csak, a Fidesz majd vezeti az országot normálisan, nem libsi módra!
Aki Én
@Shikari: Sírok baszki. A többség kormányváltást akar, hiába dugod a homokba fejed.
Persze mindenki tudja, hogy a töketlen ellenzék és az ezernyi választási csalás miatt ez eléggé nehéz.
Eladott Ország
@Shikari: b1.blog.hu/2017/06/18/magyarorszag_ilyen_jol_teljesit_egymillioan_tervezik_elhagyni_az_orszagot_aminek_eletszinvonalat_mar
Magyarország ilyen jól teljesít: egymillióan tervezik elhagyni az országot, aminek életszínvonalát már Románia is utolérte. A kormányzati propaganda csak a Fidesz talpnyaló sajtójában helyettesíti az igazságot. A valóság azonban nagyon másként néz ki: a magyar lakosság 15 százaléka lelépne innen. Nem is csoda, hisz a hazai életszínvonal éllovasból sereghajtó lett - már a románok is beértek bennünket.
Shikari
@Eladott Ország: Untatnak a hülyeségek, pletykák és vádaskodások, na meg a libsi firkászok ál tényfeltárása!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/09/09/ehhez-mar-egy-kicsit-keso-van-janosom/
Meg kell a szívnek szakadni, János! Olvasom, hogy 2018 után szíved szerint (istenem, milyen megható) kiszállnál az országos politikából és visszamennél oda, ahonnan táskahordozóként indult ama fényes karriered, ami a szemünk láttára hágott fel a csúcsra. legszarabb rád nézve az, hogy te adod a vastag rinocéroszbőrrel bevont arcodat hétről hétre azokhoz a nagypályás hazugságokhoz, amelyek vezéred és a banda szennyesének tisztára mosását célozzák. Az a baj, hogy e gigantikus korrupciós hadműveletnek a levezénylésében te alapember voltál, vagy és leszel. Akkor is, ha szíved szerint esetleg már nem szívesen muzsikálsz ezzel a vállalhatatlan bagázzsal. Te már többszörösen bebizonyítottad, hogy milyen az, amikor te segíteni akarsz, jóember! Arra sem emlékszem túl kristálytisztán, hogy bármi következménye lett volna annak, hogy eltőzsdézted a városod pénzét, hogy valaha is elmagyaráztad volna, hogyan sikerült eladósítani egy polgármesterként Hódmezővásárhelyt, miközben többségben voltatok ott is, akkor is. Páva Zsolt-díjat neked! Úgyhogy tudod mit? Szerintem az lenne az igazán méltányos, ha nem neked kellene azon töprengeni, hogy mi mindent kezdenél magaddal szíved szerint. Majd ha ez az ország megszűnik a törvényesített korrupció maffiaállamának lenni, kínálkozik majd némi esély arra, hogy mindenki leszarja, amit te szíved szerint tennél és kizárólag a szikár tények alapján küldjön oda, ahol a helyed van.
nezelodo
Ha nem lett volna a maffiamutyi, hiába zajongott volna bárki, kiröhögik. Most viszont sopánkodnak, hogy sokadszor megloptak a tisztakezűék, ráadásul a százlábú férje. Csoda, hogy az egyik hírportál már a Rasi telefonját is rajta keresi? Nem, ragadós lett a keze, nem kellett volna annyit parolázni az apóssal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.