Politikai nyomásgyakorlás történik az ügyben a miniszter szerint, magyarázatot kért a kormány a "példátlan eljárás" miatt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Pontosan. A választásokat akarják befolyásolni azzal, hogy felhívják a figyelmet a tolvajlásokra. Tényeket közölnek, hogy az emberek tudjanak dönteni.
A hazug plakátok egyébként mit akarnak befolyásolni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Pontosan. A választásokat akarják befolyásolni azzal, hogy felhívják a figyelmet a tolvajlásokra. Tényeket közölnek, hogy az emberek tudjanak dönteni.
A hazug plakátok egyébként mit akarnak befolyásolni?
kiscsillag66
Nehogy már az Elios direkt csinálja ezt az ügyet???
Eladott Ország
Nem az a baj, hogy a miniszterelnök veje súlyos korrupciós ügyekben értintett, hanem hogy KI-DE-RÜLT. És mert kiderült, nem maradt más hátra, mint előre menekülni és vernyogni. A választási kampányba kívánnak beavatkozni azok, akik egy amerikai lapnak kiszivárogtatták a tényt: egy nyomorúságos, kelet-európai kisállam késsel-villával enni nem tudó miniszterelnökének veje a piaci árnál jóval drágábban végzett el EU-s pénzekből kifizetett közvilágítási munkákat. Amely munkákkal nem csak az a baj – ezt már én mondom -, hogy kurva sok pénzbe kerültek, hanem hogy köpedelem minőségben készültek el. Arról nem beszélve, hogy mi a gyászt keres a miniszterelnök veje a közpénzek környékén. Akkor is, ha időközben megszabadult a visszaélésekkel összefüggésbe hozott érdekeltségétől.
Aki Én
@Shikari: Még sosem libsizted le Lázárt. De most egyetértek veled.
kisrigó
@Eladott Ország: Igen, az a baj szerintük, hogy kiderült! Az már eszükbe sem jut, hogy nem kellett volna ennyit lopni, mert ez a nyikhaj "nemzet vője" a húsos fazék mellé jutva végtelen gőgjében azt hiszi, hogy ő érinthetetlen. Remélem, hogy téved!
Hellcat
4es metró OLAF jelentése = Az ávzsázad korrupciót botránya!!!
Tiborcz Olaf jelentése = Kamu...politikai nyomásgyakorlás...
Az a fránya kettősmérce.
lusta
@Hellcat: Hatalmas különbség a két OLAF jelentés és következményei körül.
1. A 4. metró körüli korrupciós ügyeket csak feltételezi az OLAF, mert szerinte nem vvolt minden átlátható, tiszta és előírásos. Mellesleg még a jelentés előtt a poltos szolgahad nem talált ilyen jeleket. Ha erősen beleáll egy tökös szakértő, akkor meg is tudja indokolni a 4. metró körüli ügyeket. Nem mentség, de kétesélyes és csak részben kérik a pénzt vissza.
2. Egy az egyben csaláson alapuló pályázat és 100%-os pénz visszafizetési kötelezettség úgy, hogy egy nagyon tökös szakember sem tud ezzel a csalással mit kezdeni. Szinte biztosra veszem, hogy a poltos szolgahad itt sem fog találni semit, csak itt már a bili kiborult.
papa.49
Loptak, loptak, akkor BŰNÖSEK, el kell őket ítélni, és ŐK FIZESSÉK VISSZA AZ UNIÓNAK AZ ELLOPOTT PÉNZT !!!
Hellcat
@lusta: Te leírtad a hátterét ezért köszönet. Én a fidesz kommunikációját írtam...ami nem mellesleg hányingerkeltő.
Madácsi Pali
Csak felhívnám a figyelmét Annyitér Jánosnak 3 pontban mint ő tette.
1; Az uborkafák nem nőnek az égig.
2; Az ELIOS ügye nem piti falopás, így nem csak nálunk vet hullámokat.
3; Minden egyes Polt fiókban megbúvó OLAF jelentésnek szó szerint kellene nyilvánosságra
kerülni, hogy megalapozottan küldhesse a megérdemelt helyére minden csalót minden
választó.
Nessy
Ha pártunk és kormányunk ver habot egy jelentés miatt, az az évszázad korrupciós bűnügye, ha börtönbe csuknak ellenzékieket meg sem történt dolog miatt, az természetes. Hogy fidesz hívő sikkaszt az állami stellungot kap, és az állam fizet helyette a mi pénzünkből, ha az Elios pancser munkát végzett méreg drágán, az politikai lejáratás.
Hát még ha egyszer megnéznék a többi közbeszerzést, ahol már eleve a haver nyer a legdrágább ajánlattal, ami aztán közben még legalább 50%-kal emelkedik a végére. A minőséget meg fedje az Elios világítás!
JAJMÁR
Az

elhallgatàsa a vàlasztàs befolyàsolàsa.
rosalinda57
HA IGAZ A JELENTÉS, AKKOR KÖZHÍRRÉ KELL TENNI, HOGY AZ EMBEREK INFORMÁLÓDJANAK AZ IGAZSÁGRÓL ÉS NE A MESÉT HALLGASSÁK OLYAN DOLGOKRÓL, AMIT A FIDESZ TALÁLGAT KI RENDSZERESEN. REMÉLEM MOST MÁR ORBÁN-STOP LESZ, MERT EZ AZ EMBER MEGINT KELLENE, HOGY KEZELTESSE MAGÁT. AKI ENNYIRE GYÁVA, ANNAK MUSZÁLY KEZELTETNIE MAGÁT !
Eladott Ország
A kérdés változatlanul az: hogyan lehetséges, hogy a drága jó magyar embereknek a szemük sem rebben arra a nagyszerű hírre, hogy Orbán Viktor vejének csillapíthatatlan pénzéhsége okán az ország kéményen dolgozói, adót fizetői a saját zsebükből 13 milliárd (= 13 000 millió) forintot lesznek kénytelenek bírságként kifizetni valamiért, amit el sem követtek? Legyen nagyon világos: nem az állam, nem a kormány fizet, hanem a magyar adófizetők. Hogy az erősebb kutya baszik vulgárevidencia alapján azt gondoljuk: aki egyszer odakerült a húsosfazék mellé, annak nem csupán demokratikus felhatalmazása, azaz alanyi joga, de egyenesen kötelessége is manipulálni, csalni, törvénytelenségeket elkövetni annak érdekében, hogy a közös kasszában könyékig dagonyázás eredményeképpen az ükunokái is stabilan megálljanak a saját lábukon? Az állítólag keresztény, istenfélő emberek országában ez lenne/ez Isten akarata?
kissé felnőttem
tán inkább a tények fájnak ? a mesztelen valóság?
sebaj, de megszokásból felmentik egyenlőe. " mert ki kivell s miért rokon " már a költő is megirta ám
quadrocopter
Aha, szóval ha a kesegyerek bukik be, az "példátlan eljárás" ha másnál csak a gyanú van meg, akkor már előzetes!
A kese pöcs milliárdokkal játszott - szabadlábon van! Nahát...
nevemnick
@Shikari: (tegnap 12:13) bennszülött, találtam neked egy pihentető utazást:

A NER TURIST új utazási ajánlata igazolt narancsosok részére április 8-ra: ,,Minden út kómába vezet..."

Jó pihenést!

:D
Sámannus
Jankó, ti meg gazdasági, és média nyomásgyakorlást alkalmaztok. A tetejébe állami pénzen kampányoltok. Minden szinten visszaéltek a hatalommal. Most már ne nyomjad a piros gombot, mert lejárt az időtök, minden elqúrtatok, és szarban van a haza, ti pedig repültök!
nezelodo
Az esetleg nem fordult meg a fideszes erkölcsbajnokok fejében, hogy ha nem csalt volna a pályáztatásnál az Orbántól rettegő gépezet, nem tudott volna tudott volna elsíbolni egy a halandók által elképzelni sem tudó mennyiségű pénzt a pálinkavedelő vejkó? Egyszóval nem az ám a bűnös aki felfedi a lopást, hanem az aki tudatosan a politikai párt által szervezett tolvajlást elköveti.
Majd most jönnek a mentegetők, hogy az elődök is loptak. Igen ám, de először Orbán a tolvajlás megszüntetését, később meg a folytatását ígérte. A birkák meg tapsolnak hozzá.
szaboria1
Lézer Janóka minden drágulás a ti hibátok, mert csak hazudjátok a gazdasági növekedést. Mert ha igaz lenne akkor nem emelkednének az árak.
Eladott Ország
@szaboria1: index.hu/gazdasag/vilag/rm070129/
Örülnek a románok, mert megelőzték Magyarországot
szaboria1
@Eladott Ország: Már csak a Bolgárok vannak mögöttünk de már azt is mondják még azok is megelőznek.
kokopelli
@Shikari: ..te fityisznyalonc! Küldd át már a bottal járó nagyanyádat a "vejkó"
által ebaxottan installált ill. megvilágított zebrán ! Részvétem előre! Igaz,hogy
nálatok Romániában "gyertya" van a kalapotokon!
namihami
Szerencsére semmi ilyesmi a Fidesz részéről nem tapasztalható. Az a ""családi zrt."" a becsületes és korrekt politikai küzdelem élharcosa most is és volt mindig is. Ők bezzeg ilyen eszközökkel sose éltek.
Igaz?---Blokkolóselvtárs.
hetöndöe
@kokopelli: A mi városunkban ugrásszerüen megnőtt a gyalogos gázolások száma Tiborcz áldásos tevékenysége óta.Pénteken is volt egy kettős gázolás zebrán.
kokopelli
@hetöndöe: mivel mi valamikor az üzemek és parkolói "térvilágásával" is
foglalkoztunk,volt irányadó MSz szabványunk amit be kellett tartanunk!!!
Már csak CsSz szabvány azaz Családi Szabvány van fideszéknél?? :-((
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/11/08/a-miniszterelnok-vejenek-nevet-szadra-ne-vedd/
A miniszterelnök vejének nevét szádra ne vedd! Lázár tehát úgy kelt ki magából Tiborcz védelmében, hogy egyetlen érvnek csúfolható információ foszlányt nem volt képes kipréselni magából, cserébe az annyit is ér lózungot továbbfejlesztve egy választott képviselő vélt sikertelenségével vitte mellékvágányra azt az egyáltalán nem elhanyagolható problémát, hogy a miniszterelnök pereputtya zsírosodik, mégpedig nem született tehetsége okán, hanem azért, mert történetesen ők képezik a miniszterelnök pereputtyát. Pontosan úgy – hogy egy nagyságrendekben különböző, de a közpénzzel való visszaélés képletével szintén leírható másik példával éljek -, ahogy L. Simon László bukott államtitkár fitneszedző felesége sem azért hasít a területalapú mezőgazdasági támogatásokra kiírt pályázatokon, mert mindenki másnál jobban ért ehhez is, hanem mert egy politikus felesége. Érdekes módon azokért a pályázatokért is a Lázár vezette miniszterelnökség a felelős. Erre azt lehet mondani Lázarjankó a rohadt tróger!
magyarbakancs
Gyurcsány Ausztriában feltételezte bankszámláján lévő pénzről is szivárogtatott a Lokál ami az Fideszé.
Az a kérdés bankszámla őszegéról hogy szerzet tudomást a másik miért szivárogtatott?
Ez nem befolyásolja a választásokat?
Lázár úr
magyarbakancs
@Shikari:" Hazug libsiék erőlködnek! Tegyék csak a nyomorultak, így jobban látszik, mennyire ocsmányak!"
Nyomorult az tetves jó édes @nyád te szarkupac Fidesz nyavalyás.
Anyádat @asznád szájba ,hogy nem tudtok viselkedni fos szájúak.?Tetvek fostok?
Nessy
@magyarbakancs: Minő szerencse, hogy a hívek stílusa Olimposzi magasságokban szárnyal, Arany János veretes nyelvén! Pegazus már nyugdíjba is vonult.
nevemnick
@Shikari: hamarosan ,,ott fogsz te sírni, ahol senki sem lát..." :D
Totál leépülésben van a társaságod, hiába járkál a vezíred a szomszédos országokba puncsolni, pláne a csetnyikekhez.
kokopelli
@Shikari: ..mi az a libsi tempó,te szellemi szegénylegény!? Az hogy a vej akkora
barom,hogy nem tudja kiszámoltatni,vagy táblázatból kiböngéztetni a megkövetelt
"lux"-nál beépítendő fényforrások egymástól való távolságát és a fényforrások telje-
sítményét! Egy tervezőintézetben azt a gyakornokok csinálják kapsiból!
"Ha az emberek csak ahhoz szólnának hozzá,amihez értenek,elviselhetetlen lenne
a csend!" A neonáci fidesznél például.!
..,de azért "ßoph@cc" tovább nyugodtan a Viktornál,vagy a vejénél,ha megfizetik!! ;--))))))))
kereső
Aztán miért ne akarnák befolyásolni? Csak a fidesznek lehet? Az mennyivel etikusabb, amikor nem befolyásolnak,hanem egyenesen szavazatokat vesznek?

Különben is törjük már össze azt a qva tükröt! Nem azt mutatja,amit mi akarunk!,akkor meg mi szükség van rá?
magyarbakancs
@Shikari: Timidig minősitetek.
Senki nem nyavalyás.
És ha tetszik hanem amilyen az agyon isten olyan a fogadj isten.
magyarbakancs
@Nessy: elnézésedet kérem de amikkor valaki le nyavalyásozik és minősít kiveri a biztosítékot nálam.
mit meg nem engednek ezek maguknak.Sokszor nem tudom türtőztetni magam.
kereső
@Shikari: 09:52, jó reggelt! Kávé megvolt?Tükörbe néztél igy korán reggel?,és az nézett vissza rád,amit ideböfögtél?
magyarbakancs
@Shikari: elnézésed kérem de nem tűröm ha valaki nyavájásozik.
Igen túl léptem egy határt elnézést kérek.
magyarbakancs
@Shikari: mitől gondolod hogy én fasizáltalak.?
soha meg nem engedem magamnak a minősítést de a nyavalyás szó lenéző minősítés.
Se tőled se senkitől nem fogadom el.
Nemtestszik a liberalizmus, te dolgod de a kritikádat valahogy finomítsad.
Folytonos lipcsizés is idegesítő. Ugyan úgy mint a fidesznyikozás.
Magyarázd meg nekem miért néztek le ti Fideszesek mindenkit?
magyarbakancs
@Shikari: Még egyszer elnézésed kérem az erős fogalmazásért amit írtam neked.
Nem szeretem a politikai kasztokat de sajnos a mai Fidesz oldaláról sok a sértő jelző amit a köz beszédben kering.
Nessy
Azért nem ártana, ha már szótár nincs a kezük ügyébe a híveknek, de ott a számítógép. Nézzék már meg legalább egyszer, a liberális és az illiberális fogalom definicióját, aztán lehet "libsizni"!
Én elhiszem, hogy csak a "Fidesz", de azért akinek más a véleménye, az még nem náci, komcsi, Soros bérenc, migráns simogató etc.
Ha valaki nem rajong a jelenlegi hűbéri rendszerért, ami itt kibontakozik, sem az "eredeti tőke felhalmozásért magyar módra", az még azért lehet értelmes ápolónő, orvos, mérnök etc, legfeljebb nem megy kormány tisztviselőnek.
Eladott Ország
Lázárjankó azt hiszi, hogy rajta kívül mindenki hülye, csak ő a helikopter. Ne légy már olyan okos te szarjankó.
kereső
@Nessy: 10:18, nehogy azt hidd,hogy nem tudja.Ez náluk az alap szitokszó.orbán után szabadon! Hisz neki a szabadság,- a szabad ,gondolkodó ember a legnagyobb ellensége.Ha nem igy lenne,nem épitene diktatúrát.
A"náci" összepárositás,csak nyomatékosabbá tétel!Faszmust nem mondhatnak-,mert azért itt van némely?dolog ami mussolinis koppintás,összekombinálva egy kis rákosi korszakkal.
quadrocopter
@Nessy: Mit vársz a nano bites agyúaktól, arra nem képes, hogy legalább utána nézzen egy meghatározásnak, egymást majmolva libsiznek a selejtek, de hogy értse is a szó jelentését, az már meghaladja!
kereső
@Shikari:10:05. én szoktam.De Te?Hiszen csak a sablon szöveget nyomod itt napestig.A fidesz legyőzhetetlenségéről,libsizel! nyakló nélkül,mert az értelmes vitához nincsenek érveid,sem gondolataid.Pedig mondtam már neked,hogy ennek a szónak,igy a magyar nyelvben értelme sincs.Olyan vagy ,mint egy kis elefánt, nehezen tanul-könnyen felejt.
Lepényleső
...mint ahogy az elios a semmiből akart milliárdos lenni? Véletlenül sikerült neki? Kár,hogy a
bánnak nincs cirka öt millió lánya,mérhetetlen gazdagság köszönne erre az országra?
papa.49
@kokopelli: a tegnapi 18.13. ra a kesegyerek állítólag jog-ász, csak még nem bizonyított, csak azt nem értem nulla szaktudással, hogyan mer ilyen vállalkozásba kezdeni...
Úgy látszik nem alkalmazott ,,hozzáértő,, embert vagy ha igen az is pont annyit ér mint ő saját maga !!!Mindenesetre ahol megbarmolták a közvilágítást ott lehet hogy kisebb lett a fogyasztás, viszont nőtt a balesetek száma, van pár helység ahol jószerivel a 30 km/ó sebesség is túl gyorsnak számít ...Az egyik ilyen pl. Hatvan városa a 3 főút kivezetője a városból,és a 32 út kezdete ...Vagy említhetem Dunaújvárost is ...
Eladott Ország
444.hu/2016/01/29/nezd-meg-a-sajat-szemeddel-miert-utik-el-sorban-a-gyalogosokat-dunaujvarosban-sotetedes-utan
Nézd meg a saját szemeddel, miért ütik el sorban a gyalogosokat Dunaújvárosban sötétedés után! „Érdekes lehet-e ez a videó számotokra nem tudom, de dunaújvárosiként köszönöm Orbán Vejének a világítás korszerüsítést, ezzel a tegnapelött este készült videóval kiegészítve, valamint azzal hogy egy hét alatt 3 embert ütöttek el a városban sötétedés után.” Ez is választási befolyásolás Lázár Szarjankó, te rohadt fideszes hontróger!
kokopelli
@papa.49: azt mondta a volt magyar fönököm,hogy az a jó vezető,aki a beosztottjait,
ill. kollégáit jól tudja kiválasztani! Nem kell neki mindenhez érteni,de tudnia kell,hogy
mit hol keressen. Az Orbán és a veje is a szemetet,ha lehet bagóért és nyaloncképes-
ségi kritériumok szerint választja ki! "Eccóval bunkókat"!motto: "majd elsikáljuk valahogy...!
advocat
Bizony Jánoska! Ilyen az a rohadt politika! Szokni kell, nem dumálni. Mert az ellenzék (még van) ilyen.
papa.49
@kokopelli: Elhiszem amit mondasz, de ez egy technikai kérdés miért nem olyan embert választott a gyíkfejű aki ért is hozzá ???
Végül is ez fizika csupán, meg matek, persze most már sikálnák el a dolgot, de én azért azt is megnézném ki vette át, mert végül is a szarmunkát ő minősítette jónak !!! Cellatársnak jó lesz kesegyerek mellé !!!
Qqberci
Janóka! Nem szivárogtatás, számonkérés! Jobb, ha szokjátok...
kokopelli
@papa.49: együtt vagyunk!Nem voltak képesek (nem akartak) megfelelő kompetens
műszaki személyzetet alkalmazni,mert az esetleg az belelát a lapokba,és ß@r lesz a
palacsintában,ha egy esetleges felelősségrevonásnál rögtön teríti a lapokat! ;-)
papa.49
@kokopelli: Vagy jobb esetben ha szereti a szakmáját nem vállalja el a rossz kivitelezéseket !!!
Én nekem egyszer azért kellett egy melóhelyről eljönni, mert kiadták mit javítsak meg nem volt hozzá anyag erre mondta a TMK. főnök csináljam meg ahogy lehet, mire én azt mondtam ezt ,,add írásba,, erre a válasz ,,holnap már nem kell átöltöznöd,, nagy kaland, kiléptem másnap egy másik cégnél 3 forinttal többé felvettek, igaz ez a hetvenes évek közepén volt ...
Ma már azért más a helyzet de vannak esetek mikor tudni kell nemet mondani, még ha rá is farag az ember...De itt nem is volt cél szerintem az hogy jó is legyen, a mottó az lehetett ,,Mucsára jó lesz ez is, így is,, !!!
papa.49
A lázas lézeres reakciójához még azt tenném hozzá, NEM VOLT VÉLETLEN, HOGY CSAK TÁSKAHORDOZÓNAK ALKALMAZTA A RAPCSÁK ANDRÁS !!!
Lézeres olyan hülye vagy, hogy ülve nyalod a Holdat !!!
kukac50
Lázárnak üzenem,hogy nem kellett volna október óta az olaf jelentésen ülni akkor már lehetne gyanúsított. Farkas Flórián és a kaszinó ügyön is csak ülnek pedig az olaf már a 23 ügyel kapcsolatban már régen elküldte a jelentését Polt Péternek.
Polt Péternek javasolnám,hogy a Tiborc vagyonát számláit zárolják a bírósági eljárás végéig! Zuschlag ügyben teljes vagyonelkobzás történt kb 15 millió forintos hiányért akkor a 13 milliárd forint miatt indokolt lenne!
Vannak kastélyai palotái Tiborcnak fizesse vissza Ő ne az adófizetők, szolidaritásból azok a polgármesterek ahol a jó világítást kicserélték rosszra Ők is feleljenek teljes vagyonukkal a döntéseikért, vagy nevezzék meg kinek az utasítására kellett Nekik így dönteni!
Persze azok a miniszterek és bizottsági tagok is részesüljenek a fizetési kötelezettségből akik ezt a bűnszervezetet segítették!
Ne az adófizetőkkel fizettessenek olyan csalásokért amik a kormányon levő személyekhez köthető!
A Brit miniszter 10 perces késésért felajánlotta lemondását Orbán az ilyen csalásokért már börtönt érdemelne. Nem beszélve a Fideszes képviselőkről akik még be sem mennek a munkahelyükre. Kövér ilyenkor miért nem büntet???
kokopelli
@papa.49: ..mi már annyira voltunk a tervezőintézetben,holott a térvilágítás
csak egy nagyon kis százalékú meló volt ,hogy csak ránéztünk az alaprajzra,
és fogadtunk!Ennyi Watt a térségre a "Watt/m2" ökölszabály miatt,majd a pont-
ról-pontra szabály szerinti kiszámítás után,valaki nyert! A kezdők (a műszaki
gyakornokok számítgatták a felvételük után ! (PC nélkül anno) !
Eladott Ország
@Shikari: Elég tragédia az, hogy az EU csalás elleni hivatalának az OLAF-nak kellett fényt deríteni a csalásokra. A tolvaj bűnöző fidesz banda, beleszart az igazságszolgáltatásba, demokráciába, az élet minden területére. Ez így tovább nem mehet!
Eladott Ország
@Shikari: Az eltörpül a fidesz lopásokon. Lásd már Romániai is beelőzött. Jobban teljesít! Jön a börtön a fidesz csürhének!
Eladott Ország
@Shikari: "Az emberek többségének elege van belőletek! " Eltaláltad! Már nem sok van hátra!
Magyarország megújul!
cdn.blog.hu/sa/sajathir/postimage/253278_188748234610238_805708157_n_1368442808.jpg?width=600
nusika
...ha nem lenne ügy, nem lenne mit kiszivárogtatni!
Béla333
Nem Lázár mester! A választásokat ti akarjátok befolyásolni azzal, hogy elhallgatjátok az igazságot!
Eladott Ország
@Shikari: A 1,5 milliós szavazótok is nagyrészt otthagyta a már a fideszt. Csak a főzsiványok maradtak mára, de azokra meg várnak az új börtönök! Minőségi ellátást kaptok majd, nem úgy mint a kórházi étkezésben a fidesz biztosított.
kokopelli
@Béla333: Az egész technikai-financiális történetet átcsúsztatják a fidesz bérkom-
mentelői a propaganda oldalára! Ha egy csókos (vej) akkora barom,hogy az elbaxott
létesítmény üzembehelyezése után nem végez el méréseket,akkor a tökhülyéket
küldik kommentelni,mert azok nem tudják,hogy hogy égne egy műszaki szakember
az ilyen kommentekkel! Át kel nyomni az egészet a libsizésre,a nazi-zásra és "támad-
ják a fidesz megváltóját" vonalra! Egy árva petákot nem adnék nekik !
Eladott Ország
@Shikari: Mit gondolsz mennyi választógopár van? Ha még egyszer 4 évet kap a Fidesz-KDNP szövetsége és valóban folytatni fogják azt, amit elkezdtek, akkor olyan mélységbe zuhanunk, ahonnan borzasztó nehéz lesz kimászni. Ha nem fékezzük meg az ország teljes kifosztását, a jövő lehetőségét vesszük el gyermekeinktől és unokáinktól. Már nincs időnk, a 24. órában vagyunk. Ne a csodát várjuk, hanem nézzünk körül az országban. Ezt álmodtuk, amikor 14 évvel ezelőtt a határok mentén az Örömódát hallgatva köszöntöttük az uniós csatlakozást? Valóban ezt akartuk? az a kár, amit ez a frusztrált, pitiáner alak az összmagyarságnak okozott nem széttalicskázott milliárdokban mérhető elsősorban, hanem abban a súlyos mentális-lelki torzulást idéző pusztításban, amit hatalommániája szolgálatába állított. Ehhez ő egyedül kevés lenne. És talán ez a legszomorúbb benne. Hogy a magyar néplélek kiváló felvevőpiacot biztosít ennek a mocsoknak.
Aki Én
@Shikari: Sírok baszki. A többség kormányváltást akar, hiába dugod a homokba fejed.
Persze mindenki tudja, hogy a töketlen ellenzék és az ezernyi választási csalás miatt ez eléggé nehéz.
Eladott Ország
@Shikari: b1.blog.hu/2017/06/18/magyarorszag_ilyen_jol_teljesit_egymillioan_tervezik_elhagyni_az_orszagot_aminek_eletszinvonalat_mar
Magyarország ilyen jól teljesít: egymillióan tervezik elhagyni az országot, aminek életszínvonalát már Románia is utolérte. A kormányzati propaganda csak a Fidesz talpnyaló sajtójában helyettesíti az igazságot. A valóság azonban nagyon másként néz ki: a magyar lakosság 15 százaléka lelépne innen. Nem is csoda, hisz a hazai életszínvonal éllovasból sereghajtó lett - már a románok is beértek bennünket.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/09/09/ehhez-mar-egy-kicsit-keso-van-janosom/
Meg kell a szívnek szakadni, János! Olvasom, hogy 2018 után szíved szerint (istenem, milyen megható) kiszállnál az országos politikából és visszamennél oda, ahonnan táskahordozóként indult ama fényes karriered, ami a szemünk láttára hágott fel a csúcsra. legszarabb rád nézve az, hogy te adod a vastag rinocéroszbőrrel bevont arcodat hétről hétre azokhoz a nagypályás hazugságokhoz, amelyek vezéred és a banda szennyesének tisztára mosását célozzák. Az a baj, hogy e gigantikus korrupciós hadműveletnek a levezénylésében te alapember voltál, vagy és leszel. Akkor is, ha szíved szerint esetleg már nem szívesen muzsikálsz ezzel a vállalhatatlan bagázzsal. Te már többszörösen bebizonyítottad, hogy milyen az, amikor te segíteni akarsz, jóember! Arra sem emlékszem túl kristálytisztán, hogy bármi következménye lett volna annak, hogy eltőzsdézted a városod pénzét, hogy valaha is elmagyaráztad volna, hogyan sikerült eladósítani egy polgármesterként Hódmezővásárhelyt, miközben többségben voltatok ott is, akkor is. Páva Zsolt-díjat neked! Úgyhogy tudod mit? Szerintem az lenne az igazán méltányos, ha nem neked kellene azon töprengeni, hogy mi mindent kezdenél magaddal szíved szerint. Majd ha ez az ország megszűnik a törvényesített korrupció maffiaállamának lenni, kínálkozik majd némi esély arra, hogy mindenki leszarja, amit te szíved szerint tennél és kizárólag a szikár tények alapján küldjön oda, ahol a helyed van.
nezelodo
Ha nem lett volna a maffiamutyi, hiába zajongott volna bárki, kiröhögik. Most viszont sopánkodnak, hogy sokadszor megloptak a tisztakezűék, ráadásul a százlábú férje. Csoda, hogy az egyik hírportál már a Rasi telefonját is rajta keresi? Nem, ragadós lett a keze, nem kellett volna annyit parolázni az apóssal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.