Most a roma önkormányzat budai luxusingatlanát veszi meg az állam. A szervezet így végképp megszabadul a Farkas idejében szabálytalanul elköltött 1,6 milliárd forint terhétől. Ez így még 1,6 milliárdba kerül(t) az adófizetőknek. Ami a gellérthegyi ingatlan lehetséges új tulajdonosát illeti, a HVG úgy értesült, hogy a megvásárlása után az állam csak átmeneti tulajdonosa lesz. Az épületet ugyanis rögvest továbbajándékozza, végül is nem valamelyik református szervezetnek, hanem a Katolikus Karitásznak. A tranzakciót akár már ezen a héten nyélbe üthetik a felek, de legkésőbb februárban, tehát még a választások előtt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Gondoljuk már át! Mondjuk tőlem ellopnak 5 ezer forintot. A rendőr megtalálja a tettest, de úgy akarja rendezni az ügyet, hogy ÉN adjak még 5 ezret a tolvajnak, hogy aztán az én pénzemből adja vissza azt amit ellopott tőlem. És erre azt mondja majd a rendőr, hogy akkor nem is történt bűncselekmény, mert visszaadta a lóvét.
Dehát ettől még az az 5 ezer ugyanúgy el van lopva, hiányzik a pénztárcámból, de a tolvaj patyolat tisztán kisétálhat a történetből? Ezt így lehet?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Ebben az országban senki nem tett annyit a romák megítélésének rontásáért, mint Flóri meg Győzike.
Sámannus
Ő a további rablás kulcsfigurája. Fényes jövő áll előtte, mint a bűnöző bankrablónk előtt.
kukac50
Tolvajok védik a tolvajt! Igazságszolgáltatás dolgozói lapulnak mint szar a fűben!
Orbánt is el kellett volna már ítélni hűtlen kezelés miatt! Hazugságot hirdet a plakátjain az adófizetők pénzén, a migráns és a Soros plakátok több mint 46 milliárdba került 3 év alatt
Clavigo
Kegyes Urunk ikertesója..oszt jó napot. Az Á.sz.,,a NAV., meg főleg Polt pajtás csókoltatja a zadófizetőket. " Menjenek tovább kérem,,nincs itt semmi látnivaló.".
kissé felnőttem
páter gyalog balognak hogy tartson ki? volt ilyen lózung hüség a néphez hüség a párthoz na de?
Equus
lesz mit helyrehozni. Kormányváltás után azonnal tágyalásokat kellene kezdeni a franciákkla az Ördög-szigetek bérléséről vagy az oroszokkal vmi szibériai elhagyott hadifogolytábor helyrehozataláról, bérlésről. Mert ennyi féregnek a mo-i elhelyezése csak gonddal járna. Miattuk meg nincs értelme új, komfortos börtönöket építeni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.