Összeget nem akar mondani Pataky Attila, de állítja, a nyugdíja a háza rezsijére sem elég. Több nyugdíjat kap Pataky Attila, az Edda énekese, mint Nagy Feró vagy Koós János, mégis nevetségesnek tartja a juttatást annak fényében, hogy mennyit vontak le tőle a rendszerváltás előtti időszakban. Pataky a Blikknek sem akarta elárulni nyugdíja összegét, de annyit elmondott, hogy a házuk rezsijére sem elég a pénz. Szerencsére a sok betegség után most tele van energiával, és gőzerővel készül a március 10-i Edda-koncertre a Budapest Sportarénába. A munka mellett rendszeresen úszni jár kisebbik fiával.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Szóljon már az ufóknak, hátha ezt is megoldják!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@kereső: Amikor ilyeneket olvasok,hogy 28 500,meg 50 000Ft,akkor Biafrára gondolok,
ami anno gyerekkoromban a szegénység fogalmát jelentette! Hogy lehet annyiból meg-
élni a nyugati árszint mellett !!!??? régen halottuk a szülőktől:..,"élni kevés,meghalni sok!"
kereső
@kokopelli: kiegészités: 2047.000 fő az öregségi nyugdijasok száma.A 50.000-100.000Ft/hó nyugdijasok létszáma:898.000 fő./ kerek számokat irtam,csak a nagyságrend érzékeltetése végett/
kokopelli
@kereső: "mert Magyarország (EGYRE?) jobban teljesít!? :-(
kereső
@kokopelli: igen!Pl.:propagandában-és hazugságban,valamint lopásban.
advocat
Ideje lenne tisztázni, hogy annak idején - a kommenisták - mire is vonták le a pénzt. Lehet, hogy az adó volt? Mert az összes sztár, meg ilyesmi a régi rendre panaszkodik. Tényleg illene tisztázni. Akkor mennyit és mire fizettek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.