A Parlament környékén két hónapig repkedő és fotózó drónok egy új korszak előfutárai: a törvény felhatalmazásával színre lép Kövér, az esztéta, aki homlokzati erkélybeépítésekről fog dönteni. Jól jellemzi a közéletet belengő gyanakvást, hogy a sajtó és az olvasók egy része valamilyen, egyelőre még át nem látható választási trükknek (=kormányzati kémkedésnek) gondolta/gondolja a 24.hu hírét, miszerint az Országgyűlés Hivatala pont most kezdte el drónokkal fotóztatni a Parlament környékén álló házakat, falragaszokon tudatva az érintett lakókkal, hogy a repülő eszközök két hónapon át fognak arrafelé lebegni, és aki nem szeretné, hogy a drónok belássanak a lakásába, az addig húzza be a függönyöket. Pedig ezúttal, úgy tűnik, nincs szó semmiféle választási kavarásról, bár az akció igazi oka is elég vicces.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Valóban, napjaink “új hatalmasai” helyrehozhatatlanul meg akarják semmisíteni az emberek identitását. (Csak a Fidesz, csak a keresztény, csak a NER.) Valóban, a diktatúrák jellemzője, hogy igyekeznek elfojtani az emberi identitás egyes elemeit, míg másokat el akarnak torzítani, végül az ilyen kísérletek sötét barbárságokat eredményeznek. (jogrendszer, oktatási rendszer, eü rendszer, civil szektor, közmédia, elmúltnyolcév) Valóban, az emberi azonosságtudatnak nem pusztán csak egyes elemeit, hanem teljes egészét el akarják törölni azok, “akik a tőke soha nem látott koncentrációjának és vele a tömegmanipuláció soha nem látott hatékonyságú technológiájával” elég erősnek érzik magukat erre. (Megjegyzés: "Szerénység! Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység." - by Kövér elvtárs.)
quadrocopter
Ezért költöttek milliókat a drónokra? Röhej!
Vannak légi-fotós vállalkozások, amelyek ugyanezt megteszik, olcsóbban!
papa.49
Egy frászt amit közöltek az volt a maszlag a népnek, a valódi ok feltérképezni a környező házakban és a téren a mozgást, a személyeket, nem a házak homlokzata a fontos, hanem az esetleges szervezkedés nyomai a fontosak!!!
Fosnak a fiúk rendesen !!!
quadrocopter
Éberség, elvtársak, éberség, a nácik is azt mesélték, hogy fürdés lesz...
Eladott Ország
nyultam.com/wp-content/uploads/2013/05/ha-mar-lud.jpg
Kövér László portás, aki valamiért erkölcsi világítótoronynak hiszi magát és ezt a többiek ismeretlen okból ráhagyják, fontosnak érezte, hogy az új esztendő első napjaiban lefektesse a morális vakvágányokat, amin tovább dübörög a Fidesz.A hataloméhség a Fidesz vezérmotívuma akár csoportosan, akár egyenként nézzük a fiúkat. Ebben a kategóriában listavezető Kövér László a büdösbunkó stílusával, az ellenzéki képviselőkkel és az újságírókkal szemben tanúsított arrogáns pofátlanságával, a saját kis magánhadseregével, a megfellebezhetetlen parancsolgatási kényszerével és az artikulálatlan hörgésével, amint valaki ellent mer mondani őfelségének. Összefoglalom. Van egy Kövér László nevű ember, aki soha nem tudott és soha nem is fog tudni kivergődni a lánctalpas tahóság öröklött sötétségéből, de úgy kellene tennie, mintha államférfi lenne. Ez annyira megy neki, mint elefántnak a piruett. Ezért – vagy másért – végtelenül megkeseredett és gyűlölködő, ráadásul egy velejéig korrupt és teljesen szélsőjobboldali pártot kell képviselnie úgy, hogy lényegében nincs mentség a kormány viselkedésére, egyedül a mutogatás marad a másikra, hogy az is lopott. Ez azért nem igazán szilárd erkölcsi alap semmire. Marad a zajos hőbörgés, a másik ócsárlása, a nemzetieskedő melldöngetés és a remény, hogy a választók soha nem veszik észre, hogy kiket is emeltek hatalomba és azok mire használták ezt a hatalmat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.