eljutottam oda, hogy megértsem azt, amikor állítólag egy egész társadalom képes rászerveződni az időjárás aktuális állapotának társasági témává emelésére. Az legalább ránézésre megállapítható, hogy esik-e? Valamint nagyjából az is, hogy ha esik akkor az eső, vagy ha nem esik, akkor vajon flaszter-e? Azon meg minek vitatkozni, hogy melyik politikai erő ma éppen mit mondott arról, amiről egy hét múlva mást? Úgy, hogy a politikus sokat emlegetett felmenője sem ismerne rá? Maradjunk az időjárásnál. A magam rélszéről a macskáknál. Már csak azért is, mert szinte biztosan több önérzetük van néhány internetes térítőnél. Néha az az érzésem, hogy több eszük is.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
@GeoCravker: A cikk tetszett, viszont a linked épp azt sugallja amitől a cikk óva int.
bencemacska
Én is maradok a macskáknál. Jó lenne, ha a magyar szavazók olyan öntudatosak és következetesek lennének, mint a macskák.
Bár én nem is szeretem őket különösebben, mert nálunk ő hordja a nadrágot!

"Azon meg minek vitatkozni, összeveszni, indulatoskodni, hogy melyik politikai erő ma éppen mit mondott arról, amiről egy hét múlva mást? Úgy, hogy a politikus sokat emlegetett felmenője sem ismerne rá az éppen aktuális eszmék némelyikére? Maradjunk az időjárásnál.
A magam részéről a macskáknál. Már csak azért is, mert szinte biztosan több önérzetük van néhány internetes térítőnél. Néha az az érzésem, hogy több eszük is."
GeoCravker
@bencemacska: Nálunk, talán kor kérdése is, de inkább egy durcás tini lány szerepében tetszeleg a maga négy évével.
bencemacska
@GeoCravker: ma, 12:03
Nagyon egyediek. Az elődjével élete 12 éve alatt nem volt annyi probléma, mint ezzel naponta.
Mérgezett volt mikor összeszedtük - vagy ő bennünket - és azt nem bocsátja meg az embereknek.
GeoCravker
@bencemacska: Ez a cica egy szelektív hulladékgyűjtő tájáról érkezett véres hasmenéssel. Kistestű maradt, és nem a doki nem vállalta a vérképe miatt (a veséje nem az igazi) a műtétet. Igaz, a gondji miatt csak 1-2 alkalommal tüzel évente. Most lett túl rajta. Egy hisztis öntudatos spiné. Aki azt hiszi, hogy neki mindent szabad, mert szép, és kész.
bencemacska
Az enyémre azt mondta az orvos reménytelen, altassuk el. Minden testnyílásán vérzett.
Mára már 6 éves és 6 kilós, ivartalanított kandúr! Pont úgy né ki, mint egy tigris!
Azóta konzervet nem eszik, csak válogatott friss húst. ( De kedvence a nagyon friss és hízott sertésvese, amit ritkán kapok, mert a kommersz nem jó abból sem!)
Ha éhes beleharap a lábamba. Gyógyszeradagja majdnem annyiba kerül, mint az enyém!
Most épp az előszoba ajtót tépi, hogy engedjem ki, mert ő fogadni akarja a folyosón a gazdáját, akinek ilyen időtájt kell hazaérni!
GeoCravker
@bencemacska: Mina-cica most rá van gyógyulva a radiátorra. Egy darabig nézte a verebek étkezését az erkélyen. Néha beszélget velük. Amúgy szintén zenész. Csak spévci tápot ehet, bár néha egy-egy falatot mást is, de zömmel a spéci vesekimélő kaja. Nem annyira olcsón.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.