Tavaly majdnem 70 ezer egyéni vállalkozás indult Magyarországon, ami messze meghaladja a korábbi évek értékeit, számuk 450 ezerre nőtt, ami közelíti a cégekét – közölte az Opten céginformációs szolgáltató az MTI-vel. A közlemény szerint az egyéni vállalkozások száma 5 éve folyamatosan és meredeken nő. Tavaly 69 127 egyéni vállalkozást jegyeztek be, 20 százalékkal többet, mint …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
majd rájönnek, h saját kézzel rajzoltak célkeresztet a hátukra. Amikor az első horribilis NAV bírságot nem tudjk kifizetni és jön az IBI, amitől nincs iskolába járás a gyereknek, ugranak a kocsik, a lakás, nem tud alkalmazottat, villanyszámlát, bankhitelt fizetni... aztán, ha kiderül, h hülye volt a NAV még egy bocsánatkérés sincs. Tönkrement egy család két, esetleg 3 generációja... És mindezt egy kis fináncgyerek bármikor el tudja érni:
- Szia! Sietek. Csak ez a két energiaital lesz. itt az ára, Szia...
- Várj! A számla...
- Sietek, mondtam...
És már kint is van üzletből. Két perc múlva visszajön.
- Lesz egy kis ellenőrzés. Kezdjük azzal, h nem adott számlát!
Bírság 180.000 Ft - és még kegyesek voltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.