“Nekem mindig azt tanították, bármilyen pozitív visszajelzést kap egy színész, legyen az egy vastaps, egy előadás utáni SMS vagy éppen egy díj, mind arra valók, hogy energiát merítsünk belőlük. Így is fogom fel a sikereket. Az emlékgyűrű más, azt a társulattól kaptam, és igazán nagy boldogságot szerzett nekem. Azt nem tudom, van-e olyan ember, aki felismeri, ha elszáll, de remélem, észrevenném, ha ilyesmi történne velem.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Az emlékgyűrű más, azt a társulattól kaptam,""--és amihez az apuci Viktor iránti feltétlen odaadása sem jelentett vagy tett hozzá semmit. Mi több, inkább hátránynak lehetne mondani.
Attika, inkább ne nyilatkozz.
RonaGyuri
@namihami: állampárti időkben a társ-elismerések is irányítottak! =))
namihami
@RonaGyuri: Ő még nem, mi viszont már éltünk és főleg tapasztaltunk is azokban az időkben. És a metódus kisértetiesen hasonló, mondhatnánk még továbbfejlesztett is lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.