Hivatalosan nem tették közzé, de a nyomtatott Észak-Magyarország, illetve a hozzá tartozó Boon.hu impresszumában olvasható, hogy már nem Balázsi Tibor a lap főszerkesztője. Január elején írtuk, hogy Kriza Ákos, Miskolc fideszes polgármesterének politikai tanácsadója, Balázsi Tibor foglalta el a Miskolcon megjelenő Észak-Magyarország főszerkesztői székét. Most viszont már megbízott főszerkesztőként Uri Mariann irányítja a megyei napilapot. Még tavaly nyáron jelentették be, hogy elkelt az osztrák tulajdonban lévő Informédia/Russmédia Kft., ami Miskolcon, Nyíregyházán és Debrecenben adott ki megyei napilapokat és kereskedelmi kiadványokat. A kiadót az Ausztriában hűtlen kezelés és sikkasztás miatt elítélt Heinrich Pecina, a Népszabadság megszüntetőjének cége vette meg. Pecinával is randizott a minap Orbán Viktor Bécsben. Előzmény A miskolci polgármester mellől igazolt új főszerkesztőt az Észak-Magyarország A Borsodban terjesztett Észak-Magyarország esetében az új tulajdonos...

Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Tovább dolgozik az "osztrák eszköz"!
A Genyó miért kussol a vele való találkozás témájáról?
Mennyi baksist vitt neki?
Nessy
nem mindegy kinek a neve szerepel "főszerkesztőként"? Úgyis mindegyik kormány közeli média ugyanazt, ugyanolyan formában közli!
A híveknek meg tök mindegy! Lényeg, hogy pártunk és kormányunk mondja, és akkor az úgyis van!
Sámannus
@quadrocopter: ,Akkor a júdáspénzt vitte nekijea kézipoggyászban,minden valószínűség szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.