Életének 77. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Barsiné Pataky Etelka, a Fidesz-KDNP volt európai parlamenti képviselője.

Barsiné Pataky Etelka 1990-ben az MDF színeiben kezdett el politizálni, majd 2000 és 2003 között Magyarország bécsi nagykövete volt. 2004-ben a Fidesz listáján szerzett európai parlamenti mandátumot, 2009-ben pedig a Magyar Mérnöki Kamara elnökévé választották. 2010-ben az Európai Unió Duna Régió Stratégiáért felelős kormánybiztossá nevezték ki.

Elhunyt a Fidesz politikusa, Barsiné Pataky Etelka

Fotó: mmke.hu

"Barsiné Pataky Etelka a magyar polgári politizálás egyik meghatározó alakja volt, sokoldalúságával és munkabírásával sokunk számára példaképként is szolgált. "A Fidesz az elhunytat saját halottjának tekinti. Temetéséről később gondoskodnak. A Képviselőcsoport osztozik a család gyászában" – írta közleményében a párt.

(Index.hu)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Minden élet elvesztése tragédia, elsősorban a családtagoknak, tágabb értelemben pedig minden jóérzésű embernek. Nem hiszem, hogy a gyász pillanatában kellene munkásságát minősíteni. Nyugodjék békében.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
az övéké, valóban a fideszes pártkatonák alaptípusa
Cicamama55
Nyugodjék békében. Őszinte részvétem a családjának...
verőce21
Nyugodjék békében!
Az intellektuális tökéletesség bizonyos fokán az ember pusztán kíváncsiságból él tovább.
Elévülhetetlen érdemei vannak Barsinénak a Mérnökkamara és társadalmuk megbecsülésének elismertségében is, amit a cikk nem említ.
Részvétem a családjának.
Eladott Ország
Az van, drága barátaim a nemzeti együttrothadás rendszerében, hogy minden posztra pártkatonát tolni. Ebben az országban a munkavállalót nem védi senki és semmi, csak a pártot. A munkavállalóval szemben. A munkáltatót sem védi senki, a szolgáltatót se, a vásárlót se, a gyereket, az idős embert se, a diákot és a szülőt se. A pártot védi velük szemben. Pontosabban: a jelenlegi kormány korlátlan hatalmát védik velünk szemben. A legkisebb falutól az alkotmánybíróságig minden a párt védelmének van alárendelve. Minden és mindenki.
Nem tetszik? Kit érdekel? Erről szól ez a nyomorult ország, semmi másról. A látszatról.
division
Nyugodjék békében. Aki egy ilyen cikk esetében mást ír az legyen a következő.
wagabund
@verőce21: "Az intellektuális tökéletesség bizonyos fokán az ember pusztán kíváncsiságból él tovább."

kétszeri olvasásra értettem csak meg a mondanivalót, de nagyon jó...
Sámannus
Annyiban vitatkoznék a szerzővel, ha valóban maghatározó lett volna, akkor nem itt tarthatnánk, akkor mindannyiunknak illik is gyászolnia. Ha ezt a kutyaütő társaságot tekintem a munkája eredményének, akkor inkább szánom vele együtt az országot is
GeoCravker
@verőce21: "Az intellektuális tökéletesség bizonyos fokán az ember pusztán kíváncsiságból él tovább."
Vagy mert nem talál elég erős kötelet...
1bitang
@GeoCravker: Forduljon Köteleshez! Segít.
GeoCravker
A napi politikától függetlenül. Nyugodjék Békében.
simmering73
Minden élet elvesztése tragédia, elsősorban a családtagoknak, tágabb értelemben pedig minden jóérzésű embernek. Nem hiszem, hogy a gyász pillanatában kellene munkásságát minősíteni. Nyugodjék békében.
advocat
Ne feledjük. Az MDF-ben kezdte. Csak politikussá vált. Emberek vagyunk.
lópicigáspár
@division: Ne kívánj másnak rosszat, mert visszaszáll rád! Csak egyszerűen. Nyugodjék békében!
division
@lópicigáspár: Igazad van. Visszaszívtam...
JAJMÁR
Nem ismertem, ahogy nyilván sokan nem. Nem a népszerűségre hajtott, és nem igyekezett mindenáron "előretolni" magát. Tette a dolgát. Ebből gondolom, hogy jó ember volt.
RIP
Eladott Ország
Ezzel a sokoldalúsággal és munkabírással jutott el az ország oda, hogy Európa sereghajtói lettünk, és mára már a román gazdaságot is ánuszrózsán csókoljuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.