Nem ereszti a kormánysajtó Gyurcsány Ferencet: a vagyonnyilatkozatok nyilvánosságra kerülése után pár órával arról kezdtek cikkezni, a volt miniszterelnöknek eltitkolt bécsi bankszámlája van, amelyen 150 milliót „rejteget".

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
2002.07.18.
,,A Magyar Hírlap információi szerint a földhivatali dokumentumon eddig nem történt változás, jóllehet május 9-én Orbánék két lakást is megvásároltak a főváros egyik legdrágább negyedében, a XII. kerületi Kútvölgyben fekvő Cinege utca egyik háromlakásos villájában. Orbán Viktor egy hónapja közzétett vagyonnyilatkozata szerint feleségével egy 82 + 101 négyzetméteres társasházi lakóingatlant közösen birtokol. Ugyanekkor vásárolta azt a 36 négyzetméteres garázst is. Az 1544 négyzetméteres telken az exminiszterelnök ugyancsak a lakásokhoz hasonlóan Lévai Anikóval osztozik."

,,százszoros haszonnal tovább értékesíttették.

„Igen, ’94-ben megvették 564 ezer forintért a 4 szobás 135 négyzetméteres lakást, és 8 évvel később 63 millióért adták el” – jegyzi meg Juhász, hozzátéve, hogy „Orbán már akkor saját gazdagodására használta fel politikai kapcsolatait”.
Aki Én
,,A politikus a bérleményt az önkormányzat költségén újította fel. A csaknem 6 millió forintot érő ingatlant 563 ezer forintért megvásárolta, majd havi ezer dollár körüli összegért bérbe adta egy amerikai hölgynek. Peggy a Hócipőnek azt állította, 1994-1999 között volt bérlő. "Igen, ez Mr. Orbán lakása volt" - nyilatkozta. E bevétel nem szerepel Orbánék vagyonbevallásában. Révész Máriusz szerint azért nem, mert a felesége adózott utána, a házastárs bevallásában pedig nem kell szerepeltetni a jövedelmet. Valóban nem.

2002 májusában az immár 3 és fél szobássá "zsugorodott" lakást Orbán 63 millió forintért (!) eladta az osztrák Arno Wimpffennek, Kékessy Dezső - Orbánék barátja, üzlettársa, az Orbán-kormány párizsi nagykövete - későbbi vejének. A Hócipő azt írja, Orbánéknak éppen 63 millió hiányzott a következő, nagyobb, Kútvölgyi úti ingatlan megvásárlásához. Az időközben további gyermekekkel gyarapodott család 75 millióért vette meg az 1200 négyzetméteres telket, illetve a 183 négyzetméteres házat. Maga Orbán a gazdagodását vizsgáló parlamenti bizottság előtt a hivatalos értékbecslésre hivatkozott (62,7 millió forint)."

nol.hu/archivum/archiv-377328-190539

www.hocipo.hu/content/view/128_feszekrakas_orban_modra

www.hocipo.hu/content/view/100_feszekrakas_orban_modra_2

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.