Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke 2017-es kinevezési gyakorlatát fogja vizsgálni az Országos Bírói Tanács. Így például azt, hogy milyen esetekben nyilvánított eredménytelennek pályázatokat. Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke 2017-es kinevezési gyakorlatát fogja vizsgálni az Országos Bírói Tanács (OBT). Így például azt, hogy milyen esetekben nyilvánított eredménytelennek pályázatokat.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Az már kezd a NAPNÁL IS VILÁGOSABBÁ VÁLNI, hogy a volt fiatal demokratáknak jó buli volt az ÁTKOSBAN a szervezkedés, hiszen HÁZASODNI ÉS BELTERJESEN HÁZASODTAK "egyesek, kettes, hármasok, stb." köztük a NEMZET FURA URA, a HÁZELNÖK, stb., köztük Handó Tünde is!
.
------ Szeplőtelen fogantatás 1.
nol.hu/archivum/archiv-6401-2430
.
"""" (...) Stumpf írja, hogy a szakkollégiumokban messze az egyetemi átlag fölött születtek házasságok. Ez csak erősítette a kollégium identitást meghatározó szerepét, de mutatja, hogy édes, ám belterjes életet éltek."""""
.
Belterjes "házasság", belterjes "állam" igazgatás Fidesz módra!
.
Nagyon egzóitikus előrelátás!
advocat
Ez a nő túl nagy hatalmat kapott. Egyenlőre azt tehet amit akar. Mert megérdemeljük. Őt is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.