Ahányszor a Fidesz-propaganda bármely fogaskereke megemlíti Soros György nevét – szóval napjában rengetegszer – kérdezzünk vissza – legalább magunkban – jó, jó, de mi a helyzet az egészségügyben? Farkasházy Tivadar az ATV Civil a pályán eheti adásában vetette fel, hogy ahelyett, hogy dühöngenénk, hogy a kormány teljesen feleslegesen, lassan a Fidesznek is improduktívvá váló Sorosozásra szórja a közös pénzünket, inkább erősítsük meg magunkban az elhatározást, hogy ezen mindenképpen változtatnunk kell. Ahhoz pedig, hogy ezt megtehessük, áprilisban el kell mennünk szavazni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
Az a helyzet, hogy az egészség ügye a fejekben kezdődik.
A KÓRház sosem volt alkalmas gyógyításra, és most sem az, sőt nem is lesz.
quadrocopter
@Rockxy: Hanem, akkor mi alkalmas gyógyításra?
Rockxy
@quadrocopter: Nem egyszerű, de megpróbálom röviden. :)

Amíg nem létesülnek gyógyító és egészségközpontok, addig magunkra vagyunk maradva és elsődleges szempontunk a prevenció kellene hogy legyen , testi és lelki szinten.
De ha felépülnek valaha is ilyen jellegű objektumok, nekünk le kellene tenni azt a nagy arcunkat, ami most van, és igénybe venni a majdani tájékoztató, segítő szolgáltatásokat.

Egyébként az egészségmegelőző módszerek most is elérhetőek kis keresési melóval a neten, de a nagy arc miatt csak a gúnyolódás megy és a korai elhalálozás.
Vagy: bólogatás, hogy "ez mennyire jó és igaz", aztán szarunk bele, úgy élünk mint korábban, és a vége megint a sírgödör.
Valahogy nincs időnk magunkra.
Másokat kioktatni, lehülyézni, alázni, satöbbizni :) az megy, de ha megkérdem a szomszédot, mennyi vizet iszik naponta, akkor "hát vagy két decit, nem vagyok szomjas".
Sokkal többet kéne...

Másik dolog, de ezer van még. :)
A kávé az senkinek, soha nem probléma, nincs panasz, hogy már megint főzni kell, bazz!
De egy csésze zöld tea?
"Te hülye vagy, nekem arra nincs időm, különben is három hónapos koromban ittam utoljára teát.
Inkább a sör... "

Na, kábé itt tartunk, vagy itt se... :(
quadrocopter
@Rockxy: Ez mind szép, de életszerűtlen! Nem csak azok szorulnak gyógyításra akik bagóznak, kávéznak, mert a genetikai felépítésünknél fogva öregedésre és halálra vagyunk ítélve, de ezt megelőzi a mentális és szomatikus romlás, mindenkinél eltérő mértékben, de gyógykezeléssel kitolható a végpont.
A leggazdagabb országokban is az általánosságban ismert kórházak működnek, csak dotációban, felszereltségben és szakszemélyzeti hozzáállásban van különbség.
A magasabb életszínvonal ellenére is vannak gyógyításra szorulók, olyanok is, akik nem bagóznak, nem kávéznak, de mert az emberi szóma sem tökéletes, az öregedés hozza magával a gyengült genom okozta szervi gondokat.
A megelőzés nem minden területen érvényesülhet, főként a genetikai felépítésünk kódolása folytán, csak az életmód variálhatóságában lehet róla szó.

A "Másokat kioktatni, lehülyézni, alázni, satöbbizni " nem egészségügyi kérdés, hanem reagálási.mód.
cikicakk55
@Rockxy: Abban van igazság amit írsz,de azt se felejtsd ki,hogy egészségesen étkezni,élni,ma már az átlagnak lehetetlen. Biztos tudod,hogy a rák kialakulásában a hajlamon kívül a stressz a legerősebb rák okozó. Úgy stressz mentesen élni,hogy legalább + 2 munkahely kell ahhoz,hogy törleszteni tudják a fiatalok a lakást,közben gyereket is kéne vállalni,mert az első gyereknél maximum a 30 éves kor az ideális a nőknél. Ha már van gyerek,az anya stresszel,hogy kivágják a munkahelyeről ha túl sűrűn beteg a gyerek. Akik nem tudnak lakást venni azok az albérletben paráznak,mert soha nem tudnak annyit összegyűjteni,hogy a hitelhez az Ön részt kigazdálkodják. Én is olvastam ilyen egészség megőrző,betegség megelőző programokat. Tele van reklámmal,hogy milyen gyógy keveréket,milyen táplálék kiegészítőket szedjünk,mikor a mindennapi kötelező kiadásokra alig futja. A városok levegői ma már olyan egészségtelenek,hogy régen egy tele bagózott szobában nem volt annyi káros anyag mint a városi játszó tereken. A gyorséttermek ontják magukból az egészségtelen ételeket,de egy főiskolás,középiskolás kollégista a tömött óra számok miatt nem érnek be a menzára. Elfogy a karaktrr,de sorolhatnám pedig tovább is az egészséges élet feltételeinek akadályát. Orvosok meg kellenek,mert a vakbélt,baleseti következmények zöld teával nem gyógyulnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.