Az angliai székhelyű LuxuryTravelGuide magazin a makói fürdőt választotta a Európa legjobb családbarát fürdőjének 2018-ban. Kiss Dániel – Makó 2014-ben a Nemzetközi Ingatlan Szövetség (FIABCI) Prix d`Excellence nívódíj pályázatán, resort kategóriában a második helyet tudhatta magáénak a fürdő, most ismét egy nemzetközi díjjal gazdagodott. A szakmai zsűri European Spa, Fitness & Wellness kategóriában választotta Európa legjobb családbarát fürdőjének a Hagymatikumot. A LuxuryTravelGuide célja, hogy a világ minden tájáról bemutassák az igényes turistáknak a lehető legjobb turisztikai vállalkozásokat és utazási célpontokat. Ez magában foglalja többek között a szállodákat, éttermeket, síparadicsomokat és természetesen a gyógy- és élményfürdőket is, a magazin pedig kiválasztja az öt kontinens legjobbjait. Az évről évre kiadott utazási útmutatóban – a szakmai szempontokat figyelembe véve – a legjobbakat díjazzák. A szempontok közt szerepelt az innováció, a tervezés egyedisége, a...

Forrás: makohirado.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ezt csak azért, mert az igazgató nagyon jó barátom! Gratulálok Gabi! További sok sikert!
advocat
Azért ebben a fürdőben mondta egy ott dolgozó, hogy amikor megemlítették, hogy a víz nem igazán jó helyen akar elfolyni (mert a lefolyó nincs jó helyen), a "mester" olyasmit mondott, hogy majd megoldjátok. Meg furcsa az épületben fém alkatrészt látni. Lehetett volna tanulni északi és akár keleti - orosz - "faépítészektől", hogy ez ott hogyan is működik. Bezzeg a régiek még tudtak
szög nélkül építkezni. (Pl:Makovecz ravatalozó, esküszöm 100-as szöget tartják.)
lópicigáspár
@advocat: A fürdőben sok érdekesség van, pl fűteni kell a termál vizet, mert nem elég meleg. Na ebből a katyvaszből sikerült Gabinak fürdőt varázsolni, mondjuk a nyereségesség még mindig csak álom!
CsipkeRózsa
A makói fürdőt 4 milliárdból építették, a következő három évre elosztva kapnak 9,5 milliárdot a bővítésre és felújításra.

A fenntartása nagy összegekbe kerül, miből?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.