A Pest megyei kettes választókerületi fórumon, amit a Közös Ország Mozgalom szervezett, Tóth Zoltán, az MSZP és a DK jelöltje azt mondta, ők már több helyen visszaléptek, a 106-ból jelenleg 46 jelöltjük van, az MSZP-vel koordinálnak, de ha a pártvezetők úgy állapodnak meg, ő itt is kész visszalépni az LMP miniszterelnök-jelöltjének javára és kampányolni is mellette. Azzal a feltétellel, ha a visszalépés kölcsönös.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@JAJMÁR: Lehet, hogy a szövegeim egy DK, MSzP és hasonlók felé tendelnánák, de sajnos, ennyi pofáraeseés után én már 95%-ban egyiknek se hiszek már.
Véleményem szerint az egészet úgy, ahogy van, a legjobb lenne felrobbantani és valahol, valakikkel újrakezdeni. De ebben, akár kormány volt, akár ellenzék, már szivem szerint egyik brigád se vehetne részt. Csak sajnos azt is tudom, hogy ez illúzió. Ilyen nem volt és nem lehet.
Ahogy, márcsak a korom miatt is, de megélni se fogom.
És ez a teljes állami apparátusra vonatkozhat.
bencemacska
@namihami: ma, 11:35
Nem tudom milyen ME lenne Szél Bernadett, mert nem is értem mit mond. De ez az én hibám, én vagyok öreg, én hallok rosszul!
Más: Az LMP a Védegyletből indult, amikor még nagyon védték a bánáti bazsarózsát.
Hova lett a zöld mivoltuk? Nem láttam őket a Ligetben.
Más : volt egy nagyon harcias tagjuk, akit kértek a PM-esek a szakadáskor, hogy csatlakozzon hozzájuk. Ő maradt az LMP-ben, mert ő alapító tag. Nagyon rövid idő múlva kirúgták, mert nézeteltérése támad ex-feleségével gyermek láthatási ügyben! /Nem tudom kinek volt igaza, nem akarok állást foglalni!/
Van egy tagjuk, akit feljelentett a Momentum, mert embereket /nőket is/ zaklatott a rendezvényükön. Nem tudom igaz-e, de nem rúgták ki az LMP-ből.
Lehet, hogy mindkettő ártatlan, lehet, hogy mindkettő bűnös. Nem tudom.
DE: azt tudom, hogy egyik szegény, a másik gazdag.
Érdemes néha Ertsey Katalint is olvasni, aki az LMP-ből kilépve diplomáciai állást vállalt a Fidesznél!
Pálinkás Pál
@Béla333: Az már csak hab volt a tortán,az állampolgárságot sem kellett volna,aki arra igennel voksolt az szememben mind hazaáruló pártállástól függetlenül...és ugye tudod hogy kik szavaztak nemmel??
Béla333
A gond az lehet az LMP-vel a DK-sok szerint, hogy ők nem csak a Fideszt számoltatnák el egy független korrupció ellenes ügyészséggel, hanem a velük a háttérben mutyizó MSZP-t is és így a belőlük kiváló DK-s politikusokat is.
Ez a Fideszes disznók börtönbe kerülése mellett a velük lopkodó másik oldali politikusokat is érinthetné.
Ezért akkora az igyekezet, hogy vagy olvadjon fel a többi, magát demokratikusnak hazudó ellenzéki párt között, vagy legyen bármi más, csak nehogy kormányra kerüljenek.
A Fidesz mellett az MSZP és a DK is ezért dolgozik!
Éppen ezért: Hajrá LMP!
JAJMÁR
@namihami: Sajnos így van. De hogyan jöhetne létre valami más, amikor minden megszületendőnél azonnal megkeressük, hogy na ugye, ő se különb? Mindig a rosszat kiemelve? lemenve a legapróbb részletekig is érte, de kell, a rossz bizonyság ?
Ha más nincs akkor csak annyi, hogy "azért nem lop, mert nincs lehetősége", meg mit akar, hiszen kicsi a népszerűsége? (Mintha az valami tőlünk független tulajdonsága lenne az indulónak, mi eleve elvárjuk tőle a népszerűséget :) )

Belekötni mindenáron! Inkább kell a biztos rossz, az már olyan kiszámítható!?
mindez igazolása annak, hogy ami ma a politikában történik, azt fogadják el, a megváltoztatásától félnek, sajnos az illiberalizmus népakarat!
Orbán érzi és kihasználja! Okos, nagyon okos :(

(De "Isten malmai lassan őrölnek", és semmi sem tart örökké, szóval ne add fel!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.