Az ellenzéki pártok etikai kódexet fogadnának el, amely tiltaná a vallási és oktatási intézményekben a politikusok korteskedését. Középiskolások ezrei tüntettek január 19-én az oktatás reformjáért a Kossuth téren, a nemzet főterén. Elegük lett a rengeteg tanórából, a felesleges évszámok, nevek és képletek bemagolásából. Az iskolától lényegre törő, a hétköznapokban használható tudás várnak el. „Azt mondják, hogy kormányellenesek vagyunk. Ez nem igaz! A kormány diákellenes” – hangzott el akkor a demonstráción. A diákszónok jövőbe látott, a Miniszterelnökség vezetője múlt héten valóban felrótta a diákoknak, hogy kampányidőben vonultak utcára, noha hivatalosan csak február közepén indul a parlamenti korteskedés. „Választási kampányban a diákokat utcára vinni, azoknak is felelőssége, akik ezt megszervezték, vagy akik a diákoknak ezt a tanácsot, ezt az instrukciót adták, vagy belerángatták őket. Mint ahogy az iskolába nem szoktunk választási kampányt vinni, szerintem a diákok – 18...

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@Rockxy: A "nemzet főterét" anno körbehuggyozták,sátrat vertek,bográcsoztak.Na vajon kik?A magukat rendkívül intelligensnek és nemzeti- polgárinak tartott jobboldali csürhe.
peterkelemen
Orbánék az iskolákba is beviszik a gyűlöletet. Népbutítás felsőfokon.
Rockxy
"Középiskolások ezrei tüntettek január 19-én az oktatás reformjáért a Kossuth téren, a nemzet főterén."
Na, és vajon ki hergelte fel őket?
Intelligens ember nem tüntet, hanem az eszét használja.
Nincs időm kifejteni, de mindenki rájöhet magától, hogy mire gondolok.
Bár, lehet hogy évekbe telik... :)
JAJMÁR
@Rockxy: Intelligens ember akkor is használja az eszét, amikor arról ír, hogy gondolkodik :)
hetöndöe
@Rockxy: A "nemzet főterét" anno körbehuggyozták,sátrat vertek,bográcsoztak.Na vajon kik?A magukat rendkívül intelligensnek és nemzeti- polgárinak tartott jobboldali csürhe.
quadrocopter
" A törvények ránk nem vonatkoznak!" Pont. Mi a panasz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.