Három 15-16 éves kisvárdai ellen indult eljárás felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság miatt.

Hozzáért egy idegenhez a diszkóban – megkéselték a záhonyi fiút
Fotó: Pexels

A Bors írta meg, hogy múlt pénteken állítólag azért tört ki balhé egy kisvárdai szórakozóhelyen, mert a nagy tömegben hozzáértek egy sráchoz, aki egy nagyobb társasággal bulizott. A figyelmetlen fiúk bocsánatot kértek, de miután a biztonsági őrök kirakták őket, a feldühödött "sértettek" rájuk támadtak.

A dolog odáig fajult, hogy az egyik fiút ütni kezdték, majd egy késsel megvágták az arcát és a nyakát. Másikukat hátba szúrták.

"Végre folyik a véred!” – üvöltötték, aztán egysa- mondta a lapnak az egyik aggódó édesanya, aki még a jegyzővel és a polgármesterrel is felvette a kapcsolatot.

A Szabolcs Online úgy értesült, felfegyverkezve és csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt folytatnak eljárást két 15, és egy 16 éves kisvárdai ellen. 

A nyomozók a késsel támadó fiút súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanújával is kihallgatták, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja, hogy az eset kapcsán megvalósult-e súlyosabb bűncselekmény

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@karma1: Mivel Szabolcs, ezért nem is igazi magyarok voltak, hanem retkes...Tudod, ők azok akiket fel kellene zárkóztatni meg integrálni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@karma1: Nos felvilágosítalak,bizony migránsok voltak,csak őseik kicsit előbb érkeztek Indiából!!!
Nagy összeget tennék rá hogy az elkövetők a magyarországi legnagyobb "kisebbséghez" tartoznak...
Akarsz fogadni??
dr. prédikátor
Na igen !!! Így" szórakoznak"a rétinégerek!!!Eltörni a kezüket darabokra!!!
nezelodo
@division: Nem kell azért elmenni Szabolcsba, hogy lássunk 13-14 éves gyereket harminc-negyven km-re a lakhelyüktől diszkóban. Egy-két éve a fél megye megdöbbent egy autó diszkó utáni balesetében meghalt három gyerek tragédiáján.
Vajon megkérdezte e valaki a gyászoló családokat, mit kerestek a gyerekeik szombat kora hajnalban a megye másik felében, egy műszaki nélküli autóval, a rendőrök elől menekülve?
Borsodi
Ez már minden napos! azt már nehezebb lenne megírni,ma nem késeltek nem raboltak el senkit.Meddig tűrjük még ezt? Mindenkinek a családjára kellene gondolni,és követelnünk a kemény büntetést.Nem a migráns a veszélyes, a cigány aki lopásból zsarolásból él ezeket kel el távolítani,nem félnek semmitől mert védi a törvény őket.Mért szúrtad le? cigányozott,ha egyszer az, nem mondhatjuk magyar.
www.youtube.com/watch?v=YFYc-IOScKc
Levendula
Ez a népesség mindig késsel mászkál???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.