Akár a költségvetés összeomlását vagy nagyon kemény megszorítópolitikát is lehetségesnek tart az MTA Világgazdasági Intézetének volt vezetője, Inotai András professzor. Nem kizárt egy bankválság sem, amelynek költségeit a magyar adófizetőknek kellene vállalniuk. amíg uniós pénzek érkeznek - jelentette ki egyebek mellett a Népszavának adott interjújában Inotai András akadémikus, közgazdász professzor, aki húsz éven át vezette MTA KRTK Világgazdasági Intézetét. Ezért akár össze is omolhat a költségvetés, vagy óriási megszorítások jöhetnek. Az uniós források mellett a magyar költségvetés az elmúlt néhány évben erősen függött attól közel négymilliárd eurós transzfertől, amely a külföldön dolgozó magyaroktól érkezett. Az európai uniós támogatások nagy részét már 2010 után használta fel az ország, ezért ezek rossz elköltéséért a történelmi felelősség a Fidesz kormányok nyolcéves időszakát terheli - állítja a közgazdász akadémikus.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: lampa laz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ehhez még tessenek hozzá számolni Paks2- t és a kínai vasutat... időzített bombán ülünk, közben csak migránsozunk.
justhpeter
@lampa laz: Nem véletlen. Migránsozunk, mert valamivel el kell takarni az időzített bombát. A munkaerős korosztály kivándorlása, az egészségügy, az oktatás és a minden pénzek ellopása csontváza már kidőlt Orbán szekrényéből és nemsokára a szociális csontváz is kint lesz. Azt gondolom, ekkor vége lesz ennek a dalnak is.
lampa laz
@justhpeter: Az a baj, h az össze csirízezett NER tábor csak a kékplakátokat olvassa meg a számukra létrehozott szennymédiát és ezeknek hisznek, mert nekik ez a szentírás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.