Az üzlet, az üzlet!

A Pest megyei kettes választókerületi fórumon, amit a Közös Ország Mozgalom szervezett, Tóth Zoltán, az MSZP és a DK jelöltje azt mondta, ők már több helyen visszaléptek, a 106-ból jelenleg 46 jelöltjük van, az MSZP-vel koordinálnak, de ha a pártvezetők úgy állapodnak meg, ő itt is kész visszalépni az LMP miniszterelnök-jelöltjének javára és kampányolni is mellette.

Na, erre Szél Bernadett mit lép?

Azzal a feltétellel, ha a visszalépés kölcsönös.

Szél egyelőre annyit mondott: nem választási technikákról kell beszélni, hanem meg kell mutatni Orbánnak, hogy van ellenfele és kihívója.

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Kovács Tamás

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Nos béla...nem érzem bernike válaszában a hajlandóságot...talán már az idei posványosi dzsembori jár az eszében!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Nos béla...nem érzem bernike válaszában a hajlandóságot...talán már az idei posványosi dzsembori jár az eszében!!
Madácsi Pali
Ez a baj az LMP-vel. Nem az ellenfelet és a kihívót kell Orbánnak megmutatni. Le kell győzni! Ha kihivó megmutatása a cél, nem az orbáni rendszer leváltása, akkor egyértelmüen tette le a garast a demokratiku ellenzék felszalámizása mellett.
dr. prédikátor
"Szél Bernadett elmondta, ő több mint tíz évvel ezelőtt azért kezdett el politizálni, mert nézett balra is, nézett jobbra is, de sehol nem látott olyat, ami tetszene neki. Mára pedig eljutottunk oda, hogy nem demokráciában politizál, de hisz abban, hogy demokratikussá tudják alakít"Nahát kérem ! Ennyit a szédült bercikéről!!!
Béla333
Először is a DK és az MSZP féligazságot mond akkor, amikor annyit mondanak, hogy 40 illetve 66 helyen visszaléptek, mert ez azzal a kiegészítéssel igaz csak, hogy egymás javára.
De pl. sem a DK, sem az MSZP nem lépett egy helyen sem vissza Bokrosék vagy az Együtt javára. Tehát ez csak féligazság.
Másodszor meg szerintem minden ilyen nyíltszíni bejelentés csak hátráltatja egy esetleges koordinációt az LMP részéről! Üzengetés nem vezet sehová!
Erőszakkal biztos hogy nem fog menni.
Harmadszor meg ha elvtelen kompromisszumot kötnének, akkor pl. én elpártolnék tőlük, remélem nem kényszerülök rá!
Béla333
Aki valódi megállapodást akar, az nem üzenget, nem b@sztatja a másikat, mint ahogy pl. Gyurcsány tette a kampány nyitóján, hanem felemeli a telefont és felhívja a másikat.
Persze, ha csak a saját híveknek, fanatikusoknak akarja valaki bizonyítani, hogy ő közös listát, ja?! külön listát vagy mi a csudát akar, akkor lehet itt üzengetni, csak éppen nem lesz eredménye!
Szerintem!
papa.49
Sajnos eszébe se jut visszalépetni sehol se egyetlen jelöltet sem, és ezzel a csutigeci malmára hajtja a vizet !!!
justhpeter
@Béla333: Szél Bernadettnek a jó szándékát és a kompromisszumkészségét kell kinyilvánítania. Ha ezt nem teszi a kölcsönösség alapján, a bizalom is megy velük. Ezt azért minden Szél-hívőnek tudnia kell.
Béla333
08.54
Szél Bernadettnek és az LMP-nek a saját szavazói felé kell bizonyítani, hogy nem köt elvtelen kompromisszumot bűnözőkkel. Egyik oldalon sem!
adrenalink
@justhpeter: Az élelmiszerek cimkéjén szoktam olvasni, hogy nyomaiban ezt, vagy azt tartalmaz. Na, Szél Bernadett kompromisszumkészséget még nyomaiban sem tartalmaz!!!
JAJMÁR
Nagyon elítėlem az ilyen "làtjàtok milyen jók vagyunk, az a màsik meg milyen gonosz" nyilvànossàg elė vitt "egyezkedėsi" trūkköket. Ja, így is lehet szavazòkat elszippantani.

Nem ėrdekel!
Pálinkás Pál
@Béla333: Annak a pár ezernek??? Ezért látszik tisztán hogy fideszbérencek vagytok...Gyanítom ,köszönhetően románpártiságotoknak,fidesz nélkül Parlamentbe sem juttok...
Béla333
@Pálinkás Pál: 09.19
Mai állás szerint a DK-nak és az LMP-nek közel azonos szimpatizánsa van és ez igen kevéssé marad el az MSZP-től.
Tehát vagy nem vagy tisztában a számokkal, vagy csak egyszerűen hazudsz!
Én ez utóbbira gyanakszom!
kereső
Csak egy halk, és félénk megjegyzés: "kinek drágább rongy élete, mint a haza becsülete"...
Béla333
@Pálinkás Pál: 10.19
Nem érek rá, hogy tanítgassalak téged szöveget és diagramokat értelmezni!
Nézd meg magad!:
kozvelemenykutatok.hu/
Pálinkás Pál
@Béla333: Nos..az ábra jól mutatja hogy necces az a bejutás...de gyurcsányék fölfelé fognak menni a szavazati jog megvonása miatt,ti meg lefelé...ezt nagy összegben lefogadom veled...és a szürke sáv,aki nem tudja,az biztos nem titeket fog támogatni...köszönhetően a határon túli politikátoknak,meg a híresen "jó" kompromisszum kézségeteknek...Elvégre tegnapi hsz-ekben olvashattad,az MSZP is nagy öngólt lőtt az Erdélyi túrával...
Madácsi Pali
@Béla333: A koordinált indulásban részt lahetett volna az LMP-is, de nem teszi. Indul Mellár ellen aki ugye nem DK-s és nem MSZP-s, indul a független Kész Zoltán ellen aki elvette a fideSS 2/3-át. A nem "b@sztatjá"-ról csak annyit, hogy fáj ha vissz szól. Ismeri a régi vicet: Tudja biztos úr, úgy kezdődött a verekedés, hogy a koma vissza ütött.
Béla333
@Pálinkás Pál: 11.39
A fogadást elveszítenéd!
Az olyan pártoknak, mint a DK nem hiszem, hogy számottevően növekedni tudna a fanatikusi létszáma!
Ugyanis ők olyanok, mint a Fideszes fanatikusok!
Ez sem egy egészséges gondolkodás, az sem!
Akinél van még potenciál a növekedésre, az az LMP, főleg ha egyre többen átlátják, hogy hogy át lett itt mindenki vágva az elmúlt évtizedekben az egymást kormányon váltogató MSZP (és a belőlük alakult DK-s) politikusok és a Fidesz által.
Pálinkás Pál
@Béla333: Olyan fideszes módra megint adtál egy olyan választ ,amit senki nem kérdezett!!! Hazánkban csak az agyhalottak értenek egyet a határon kívüli szavazati joggal...és gyurcsány legalább felvállalja hogy nem kell ide külső voks...ha még bekeményit migránsügyben is...erős növekedés várható...Az LMP olyan mint a levetett gatya...akik kipotyogtak a fidesz környékéről,mert oda is debilek voltak,na azok gyülekeznek nálatok!!!
Béla333
@Pálinkás Pál: 12.21
Ne oktass te senkit ki semmiről, hiszen te nem csinálsz mást, mint ahol teheted, rugdosod, mocskolod az LMP-t! Mint akinek elmentek otthonról!
Igen, látszik! 100%-ban egyetértesz Gyurcsányékkal mindenben, éppen te mutatod meg itt mindenkinek, hogy milyen korlátolt csapat a DK, akinek ilyen hívei vannak, mint te!
Remélem Szél Bernadett és az LMP szóba sem áll veletek! Menjetek csak a Fidesszel együtt oda, ahová valók vagytok: a történelem szemétdombjára!
Pálinkás Pál
@Béla333: Hát ez elég gyengére sikerült béla!!!De megint kikerülted a problémát...látod csak fújod a marhaságot...bernike ,bernike...hozzájárult az LMP Magyarország romlásához a megadott állampolgársággal???Hányszor szavaztatok együtt a szerintetek bűnöző fidesszel???Ugyanolyan selejtesek vagytok mint amilyen a Jobbik lett!!!
Béla333
@Pálinkás Pál: 12.45
Hazudsz, csúsztatsz, mocskolsz, mellébeszélsz!
Nem is tehetnél mást, hiszen DK-s vagy!
A DK-s olyan emberfajta, akivel nem lehet értelmesen beszélni!
Ez van!
Pálinkás Pál
@Béla333: Szar dolog hogy a tényekkel nem lehet vitatkozni..igaz???Vagy talán nem szavaztatok együtt a fidesszel???nem volt sorosozni bernike posványoson???szemét dolog a nat,ha valami felkerül,nem lehet eltüntetni...
Béla333
@Pálinkás Pál: 12.56
Nézz utána: 344-en szavazták meg a kettős állampolgárságot, köztük a DK jelenlegi politikusai is: Vadai és Varjú is, az akkori parlament vagy 99%-a!
Végeredményben ezzel nincs is gond, csak a te agyadban, a gond azzal van, hogy a Fideszes többség ez UTÁN megszavazta nekik a szavazati jogot is. Ebben az LMP nem vett részt, hiába hazudod az ellenkezőjét.
Az meg hogy Szél Bernadett egy nyíltszíni vitán részt vett Tusványoson politikus létére, ezerszer jobb, mint ha egy párt politikusa egy szekszárdi borospincében vesz részt a Fideszesekkel egy titkos találkozón, ahogy azt a DK politikusa tette.
Szerintem nem szemét dolog a net, hogy ezeket a híreket megőrizte az utókornak. Had lássa mindenki, hogy micsoda egy ocsmány párt a DK ocsmány hazug mocskos fanatikusokkal, mint amilyen te is vagy!
Pálinkás Pál
@Béla333: Mondtam már...láttam a posványosi videót...emeld ki ,te mit láttál abban vitának...mert egymás "keblére" borulva sorosoztak kupaklalával...Az első észrevételedre..én nem nevesítettem senkit,szimplán közöltem hogy aki megszavazta az hazaáruló,pártállástól függetlenül...elsőre nem sikerült értelmezni???Meg aztán miből gondoltátok hogy állampolgársággal nem jár szavazati jog ??? Ahhoz alkottmányt kellett volna módosítani...amit később a fityisz meg is tett alaptörvény gúnynéven..a szavazati jog megadását meg csak a hülyék nem látták előre...ezek mind tények...és az alkotmánybíró szavazással mi a helyzet béla,azt is rosszul tudom??? kivel tolták át???
Béla333
@Pálinkás Pál: 13.14
Unalmas vagy ezzel a "gondoltátok", meg meg "megszavaztátok" szöveggel.
Én nem szavaztam meg semmit, hiszen ezerszer leírtam már: nem vagyok politikus, de még csak párttag sem vagyok! Kapisi?
Az alkotmánybíró szavazásnál is szerintem az adott, akkori helyzetben a lehető legjobb döntést hozták meg azzal, hogy az addig színfideszes alkotmánybírák mellé megválasztottak egy néhány olyan bírót is, amelyik ugyan jobboldaliak, de nem Fideszes pártkatonák.
Az azóta hozott alkotmánybírósági döntések némelyike az LMP döntésének a helyességét igazolja.
Én válaszoltam neked a kérdéseidre, most mesélj te:
MIért szavazta meg a DK azt a Fideszes tervezetet a Parlamentben, hogy a vezető Fideszes politikusok hozzátartozói is indulhassanak közbeszerzéseken?!
Már a következő időszak mutyijai lebegtek a DK-sok szemei előtt vagy csak kisegítették a Fideszt a lopásokban?
Pálinkás Pál
@Béla333: Kérdezd tőlük...bár azért a két dolog nincs egy súlycsoportba...az állampolgárság,meg a közbeszerzés...Arról nem is beszélve hogy ha normálisan írják ki a pályázatot,akkor a legolcsóbb viszi...magasról nem érdekel hogy ki az ha olcsóbban kapom...az már a fidesz sara hogy valahogy mindig személyre szabják a kiírásokat...Az alkotmánybíróságnak hívott gittegyletről meg annyit...linkelj ide valamit,amiben nem a duce szája íze szerint döntöttek...
Béla333
@Pálinkás Pál: 14.15
Olyan vagy, mint aki egy másik világból csöppent volna ide?!
Azt hiszem, több mint százig jutott:
www.korrupcioinfo.hu/

Gyurcsányék meg addig jutottak, hogy megszavazták, hogy vezető Fideszes politikusok hozzátartozói is indulhassanak a közbeszerzéseken.
Na látod ez a különbség!
Béla333
@Pálinkás Pál: 14.15
"Az első nagyobb ügy, amikor az AB bizonyította a jogállamisághoz való ragaszkodását a a közigazgatási perrendtartás, közigazgatási bíráskodás kérdésében – Áder János jelzésére – döntésével nem engedte az elképzelés megvalósulását. A baloldali károgók csendben maradtak, az AB döntését nem üdvözölték.

A baloldali megmondók, agyatlan bírálók az ásotthalomi homofób és muszlimellenes rendelkezés megsemmisítése után sem mondtak egy elismerő szót sem – pedig ha lehetett volna szólniuk, akkor az a pillanat alkalmas lett volna rá.

Fontos, a sajtószabadság védelmében hozott döntés volt az is, amikor az index.hu példáján keresztül eljutott az AB addig, hogy az amúgy egész Európában abszurd módon csak nálunk létező rendőri arckép-védelem nem kötelező illetve annak nem lehet jogi következménye, ha nem takarják ki a rendőr képmását (eddig hülyére perelték a közzétévőket).

Valamiért akkor is nagy csend volt, amikor az AB mulasztásban megnyilvánuló alaptörvény-ellenességet állapított meg, mivel a parlament nem biztosította az adózóknak, hogy a személyi jövedelemadójuk 1%-os egyházi felajánlásáról rendelkező nyilatkozat kedvezményezettjeként bármelyik vallási közösséget megjelölhessék.

Fontos kérdésben döntött helyesen az AB,amikor a Natura2000 földek ügyében megállította a kormányt és gyakorlatilag keresztülhúzta az intézményesített szabadrablásos földprivatizáció egyik lehetőségét.

A liberális demokrácia védői akkor is csendben voltak, amikor pár hete az AB arról döntött, hogy nem lehet kizárni a közmunkából azt, aki nem tartja rendben az udvarát.

És most is mély hallgatás övezi a döntést, amivel Handó Tünde bírósági ámokfutásának mutatott pirosat az AB."
reflektor.blog.hu/2017/12/01/a_teljes_alkotmanybirosag_elmult_egy_eve_nem_a_kormanynak_kedvez
bencemacska
@papa.49: ma, 08:46
Sajnos nagyon igazad van.
2014-ben 11 egyéni jelölttel lett volna többje, ha visszalépnek! Nem én számoltam meg, hanem szakemberek!
Hogy Mellár Tamás és Kész Zoltán javára nem lép vissza, akkora pitiánerséget jelent, hogy isten mentsen a pozícióba jutásuktól!
Vissza tudott lépni Mesterházy Attila és Tóth Bertalan MSZP frakcióvezető, csak LMP sokadik valakije nem!
Béla333
Mellár Tamásnak nem egy MSZP-Párbeszéd gyűlésen, párttagok előtt és pártjelvények között kellett volna bejelenteni, hogy ő meg egy független jelölt! Hiba volt!
Kész Zoltán meg amilyen pocskondiázva beszél az LMP-ről, hogyan is várná el, hogy így őt támogassák?!
Szerintem!
A 2014-es választáson hogy 11 egyéni jelölttel lett volna többje az ellenzéki oldalnak, azt még senki nem bizonyította semmivel.
Ugyanennyi erővel én meg azt állítom, hogy ha Gyurcsány nem fúrja be magát és a pártját az összeborulók közé, akkor vagy 15 hellyel több ellenzéki jelölt győzhetett volna!
Ennek is kb. annyi a valóságtartalma, mint annak!
Pálinkás Pál
@Béla333: Most ezt te komolyan gondolod???Mennyi olyat linkeljek ide ami ennek ellenkezőjét bizonyítja...meg aztán ennek nemigazán van köze a cikkhez...
papa.49
@Béla333: Béla, hagyd már a Gyurcsányt, tudom utálod, de legyél tárgyilagos én csak arra kérlek, én se szavazok rá elhiheted, pedig személyesen ismerem, de nem való politikusnak ...
Béla333
@papa.49: 15.10
Mindig jön egy-két okos DK-s, amelyik úgy gondolja, hogy jó neki az LMP-t szapulni!
Én csak ezekre reagálok!
Soknak tűnik a mocskolódás? Nekem is!
Béla333
@Clavigo: 15.15
Egyik kollegám influenzás, de hidd el, nekem semmi bajom! Nem kell aggódnod az egészségemért! Én sem aggódok a tiedért!
papa.49
@Béla333: Tudod ahhoz hogy beszélgetni lehessen szükséges némi önmérséklet minden fél részéről, az is igaz sokszor neked mennek itt, viszont te is szinte zsigeri gyűlölettel beszélsz a többi ellenzéki pártról... Nekem tökmindegy mert engem az elveimben nem tud senki megingatni, de itt is lehetne barátságosabb légkör, nem muszáj lemenni a ,,bérbrkegők,, szintjére, én erre próbáltam utalni az előbb, végül is majd kiderül április 8. án az igazság ...
Végül ha sikerül változtatni a jelenlegi állapotokon mindegy kinek hívják az új miniszterelnököt, a lényeg ennek a szégyenletes lopásokon alapuló rendszernek legyen vége !!!
Béla333
@papa.49: 15.22
Nem tudom emlékszel-e arra az időre, amikor elkezdtem ide írogatni? Olyan csöndes, udvarias voltam, hogy csak na!
Annyi bűnöm valóban volt, hogy lesújtó véleményem volt az elmúlt évtizedekről, a kormányokról.
Most próbálj meg normális párbeszédet folytatni, ha öntik rád a sz@rt, csak azért, mert a véleményed eltér a másikétól?! Ja és úgy, hogy csak elvétve olvasol olyan véleményt, amelyik egyezik a tiedével.
Egy idő után vagy eloldalogsz, vagy felveszed a kesztyűt!
Leírtam már számos alkalommal: Adjon Isten-Fogadj Isten!
Lehet, hogy egyszer majd megunom! De azt sem akarom, hogy a sok ostoba, fanatikus úgy érezze, hogy bárki is meghajolt a mocskosságaik előtt!
Írtam, tőlem folytathatjuk a boxot végkimerülésig! Rajtuk múlik! (Meg persze rajtam is)
Borsodi
@papa.49: Teljesen igazad van mindegy hogy ki,csak ne a fidesz kdnp legyen hatalmon.De be kellene sokunknak látni ,hogy ha össze vissza esélytelen pártokra szavazunk nem lesz érdemben változás.Én egy jobbik Lmp eltudnák képzelni.
advocat
No. Ebbe fog belehalni az ellenzék. Még most is a vita, amikor már régen dönteni kellett volna.
kereső
Ez a visszafelé előre! mentalitás-mutogatás semmit érő.Visszaolvasva a hozzászólásokat,ott tartunk mint 2014-ben.Ki ezzel nem,ki azzal nem,ki senkivel sem.Hogy közben rámegy az egész ország,az nem is számit.Ha figyelmesen olvasta volna Inotai proff.irását a magyar gazdaság állapotjáról, arról,hogy újgazdagjaink úgy el vannak adósodva,hogy az képes bedönteni az egész pénzügyi rendszerünket,hogy stratégiai ágazatok vannak a strómanok kezében,mellyel az egész országot képesek zsarolni,nemhogy egy új kormányt,Tudná azt,hogy újgazdagjaink teljesen magánositották a pályázatból elnyert pénzeket-gazdasági társaságokon keresztül osztalék formájában kijátszották az országból/ ha a gazdasági társaság másik gaz.társaságnak fizet osztalékot ,akkor az adómentes-az adónál,és a kapónál is-mégis mit gondoltok minek a sok cég?/,ezek a cégek nem fejlesztettek,nem beruháztak,gyakorlatilag addig éltek-és virágoztak,amig az adott projekt ki nem futott,vagy mint mészáros -éi,amelyek folyamatosan nyerik a projekteket.Tetézve mindezt azokkal a károkkal amelyek a társadalomban keletkeztek,a végletes megosztottság, az erőszakos hittérités, a butaság-alacsony iskolázottság térnyerése, a tudomány mint melléküzemág mellőzése, a taplóság diadalt ül.Aki egy kis felelősséget is érez az ország-és állampolgárainak sorsa iránt, az most! nem játszhatja a "középenállás" szerepet.Mindenkinek le kell tennie a maga voksát.Orbán diktatúra, vagy elkezdhetünk épiteni egy olyan országot magunknak,amilyet szeretnénk.Tudomásul kell venni,hogy ebben a választási rendszerben,amelyben eleve benne van a csalás ,egyedül nem megy.Nem kell itt egymást szeretni,nem kell itt összeborulni,és programokat sem kell összefésülni.Nem erről szól.Arról szól,hogy 2018.április 9-én 00 órakor a fidesz =orbán fog-e még uralkodni az országon.Engem-és azt hiszem a társadalom többségét ez érdekli!,és reméli hogy nem igy lesz.
Szóval ehhez kéne felnőni!Szél Bernadettnek is. folyt..
kereső
folyt.: én személy szerint nagyon sajnálom,hogy "politikusaink"? nem vették még csak fontolóra a MOMA 500 napos programját.Az ország szempontjából lehetett volna egy kiinduló pont.Elkúrták.Nem kicsit,nagyon.A szenvedő fél meg mi leszünk.De úgy tűnik,mi számitunk legkevésbé.
Clavigo
@Béla333: 15.31. Könnyes lett a szemem,,Beéjla.
Béla333
@Clavigo: 20.26
Mi van tuskó? Megértettél valami írást, valami szöveget? Nem gondoltam volna, hogy képes vagy a fejlődésre! Csak vigyázz, hogy vissza ne zuhanj az alapszintedre!
Inkább ezt emészgesd:
slideplayer.hu/slide/2213017/
kereső
@advocat: Megérdemlik!Minek megy politikusnak az aki, csak a saját "monológját" képes elviselni,nincs benne kompromisszumkészség.Van már egy ilyen mentalitású kormányunk,parlamentünk, vagy az ellenzék fel tud mutatni valamit az elmult nyilc évből,amiben eredményt értek el a fidesszel=orbánnal szemben? Én elhiszem,hogy szeretnek játszani?,csak már nagyon unom!!!,hogy mindenki,mindezt az én bőrömre teszi.Aki nem képes arra,hogy felelősséggel tartozzon az országért, menjen vissza autófényezőnek,vagy folytassa tovább az internetes kiskereskedelmi tevékenységet.
JAJMÁR
"Gyurcsány részletesen elmondja az LMP-Fidesz-alkut"
A DK kész visszalépni az LMP javára...

Ennyi! Van kérdés?
terlasz
@JAJMÁR: A DK kész visszalépni, ha az LMP is megteszi ugyanezt máshol és máris készen van az együttműködés. Az LMP nem él vele, mert így nem segítheti a fideszt.
Desischado
@papa.49: Maximálisan egyetértek veled, ez a legfontosabb cél. De ha egyesekben nincs kompromisszumkészség, azzal csak orbán malmára hajtják a vizet. Nagyot csalódtam Széll Bernadetteben, ezen a téren.
JAJMÁR
@terlasz: Igen, ezt szeretnék láttatni.
Miféle együttműködés az -egy kanál vízben is..., de gyere és működjünk?-
Színjáték, ami nekünk szól! Kedden ez hangzik jól, szerdán az.
Sajnos. :(
Gondold tovább, mi történne, ha egy ilyen összefogás nyerne?
Komoly emberek, komoly szándék és akarat kell, másképpen nem működik!!!

Mo.-nak meg kell szabadulni a fidesztől, ahogy a dékától,emeszpétől is, mind, az összes múlt szennyétől. Engem iszonyúan irritál ahogy a képünkbe hazudnak.
kereső
@JAJMÁR: mindenkitől! az lmp-től is, amelynek mindkét társelnöke a fideszből indult.Vagy most is a "hegylakót" kivánjuk újrajátszani,csak most már az egész országra kiterjedően.nem csak a jobb oldalon?/egy a zászló/."Csak egy maradhat"!!?
Béla333
@kereső: 08.12
Az LMP nem vett részt az ország lerablásában, nem úgy mint az MSZP/DK és a Fidesz.
Minek kellene az LMP-nek is eltűnni a színról?
Hogy te jól érezd magad?
Egyébként meg kíváncsian várom a leleplező anyagot Szél Bernadett Fideszes múltjáról, hiszen te ilyen baromságot állítottál?!
kereső
@Béla333: hol a jó büdös p-ba irtam akármi rosszat az előbb Szél Bernadettről, te nagyaon okos? Tényt közöltem,hogy mindkét társelnök a fideszből indult.Mindketten fidesz tagok voltak.Vagy már ezt sem lehet felemliteni,velük kapcsolatban.Olvasd el mégegyszer ,amit JAJMÁR-nak irtam,és értelmezd.Nem fogom neked lebetűzni.
Béla333
@kereső: 08.38
Az LMP-nek ugye van 2 társelnöke, akik közül az egyik Szél Bernadett!
Te ezt írtad:
"... amelynek mindkét társelnöke a fideszből indult"
Mivel én Szél Bernadettről semmi olyat nem tudok, amit te állítasz, ezért kértelek, hogy tedd már ide azt, hogy mire alapozod Szél Bernadett Fideszes múltját!
Nem megsértődni kell, hanem bizonyítani!
kereső
@Béla333:Tényeket kérek,az ország lerablásával kapcsolatban a dk-s politikusok személy szerinti érintettségéről TÉNYEKET! És,ha már itt tartunk ismét, akkor talán szóba hozhatnánk a volt szdsz-t is/béke poraikra/,mint érintett koala prtnert,akik nem úgy működtek,mont most a kdnp.
Talán,ha a Svietelskyről is hallhatnék valamit, meg a siemensről,meg a többiről Érdekes,hogy ezekről te nem tudsz,pedig olyan jól értesült vagy.Hol is vannak ezek az embverkék most? A Kóka János,a Horn Gábor meg a többi-gazdasági pontentát?
kereső
@Béla333: keress rá! talász ott még érdekesebb dolgokat is.Csak én nem alapozok ujságcikkekre.Fidesz tag volt.
Béla333
@kereső: 08.46
Gondolod, hogy a Wikipédia is elhallgatja az általad közölt dolgot, hiszen erről egy szót sem írt:
hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%A9l_Bernadett

Nem lehet, hogy te bizonyíték nélkül, aljas módon csak mocskolni akarod az LMP miniszterelnök jelöltjét?
Bizonyíts vagy hazug maradsz!
Béla333
@kereső: 08.44
Akkor talán először is olvass el egy olyan történetet, amelyikben mindhárom párt érintett volt:
(a DK csak azért nem, mert még nem is létezett, de a jelenlegi DK tagjai zömében akkor még az MSZP-ben politizáltak!):

"...az utóbbi négy évben 13,5 milliárd forint folyt át azon az Euro:contact nevű cégen, amely az osztrák sajtó szerint Strabag-pénzeket jutatott a magyar politika feketekasszáiba. A „kis" tanácsadó kft. vezetője ráadásul bejáratos volt a gazdasági minisztériumba - még az SZDSZ-es időkben -, és közös vállalkozást is alapított egy Kóka Jánoshoz köthető érdekcsoporttal.
Az Euro:contact-dokumentumkötegben találhat feljegyzések egyikén a „szerző" eurómilliók különböző arányú felosztását vezeti le. Az osztrák sajtó szerint ez - a Heti Válasz nyomtatott számában is közölt - papíros igazolja, hogy kenőpénzek kerültek magyar pártokhoz. Egy bizonyos: a lapon minden olyan autópálya-beruházás szerepel (M0, M5, M35, M7, völgyhíd), amelyhez 2005-2006-ig köze volt a Strabagnak. A dokumentum „Vögel" (madarak) és „Blumen" (virágok) elnevezésű sorokba rendezi az átutalt, illetve átutalandó összegeket. Nincs bizonyíték arra, hogy ezek a szavak az SZDSZ és az MSZP jelképeire utalnának. Igaz, az ellenkezőjére sincs.
Iratainkból kiderül, hogy a Strabag kapcsolatokat keresett a jobboldallal, s százezer euró erejéig konzervatív rendezvényeket is támogatott (melyeket Lezsák Sándor és Gyürk András neve fémjelzett)."
valasz.hu/itthon/az-ugyeszseg-bekerte-a-strabag-dossziet-20160

Tudom, téged nem érdekel semmi olyan, ami nem fér bele a saját magad építette belső világodba, de hátha azért mást még érdekel!
Béla333
Ugyanerről a magyar sajtó nem győzött eléggé sumákolni:

" Persze a Heti Válasz állításai nem leptek meg bennünket, ahogy a médiavisszhang, pontosabban annak hiánya sem. Pedig a rendszerváltás óta eltelt idők legnagyobb pártfinanszírozási botrányáról van szó, s az ember, ha nem itt élne, elvárná, hogy a cikk megjelenése után húsz perccel műholdas közvetítőkocsik árasszák el a pártszékházak környékét.
Mindenesetre érdemes körültekinteni, hogy el ne feledjük, hol élünk, s hogy negyedik hatalmi ágként kik fognak dönteni a következő évtizedek választásairól.
A Népszabadság egy rövid hírben összefoglalja a HV állításait, s az olvasókat megnyugtatja: a dosszié már az ügyészségen van. A Magyar Nemzet Online-on egy nyúlfarknyi anyagot sem találtunk, viszont ar archívumból olyan csemegékre bukkantunk, mint ez a klasszikus PR-cikk. Az Index viszont több - igaz, nem túl hangsúlyos helyen elhelyezett - cikkben is ír a történtekről, de ezek lényegében csak a HV-állításokat ismertetik. Az Origo is egy rövidecske hírben foglalja össze a napvilágra került infókat. A hirtv.hu-n viszont megint nem találunk anyagot. Felháborodott publicisztikával egyedül a hvg.hu-n találkoztunk. (Más online portálok vagy hallgatnak az ügyről, vagy máshonnan vesznek át egy rövid, gyorsan lecsengő hírecskét. Ha valami elkerülte a figyelmünket, elnézést.)
Mindezt agyonhallgatásnak talán nem lehet nevezni, de ahhoz képest, hogy a demokrácia alapjait kikezdő súlyos ügyről van szó, elég szegényes a felhozatal. Pedig az MNO-n és a HírTV-n a régi jó Strabag-hirdetéseket már jó ideje felváltották a Swietelsky-reklámok. A baloldali orgánumok pedig immár csaknem egy évtizede vívják keresztes hadjáratukat a pár tízmilliós, Kaya Ibrahim-féle szőlőbányák ellen."
mandiner.blog.hu/2008/10/15/13_5_milliardos_csend

Na ez az elmúlt évtizedek mutyi országa, ezt kell eltakarítani az ebből hasznot húzó politikusokkal együtt!
Béla333
@kereső: 08.44
"Kalkulációk kenőpénzekre?
A HV-ben és más lapokban csak részleteiben közzétett papír több másikkal együtt a Zoom birtokába került. A dokumentum része annak a paksamétának, amelynek alapján a főügyészség is vizsgálódik. A kézenfekvő értelmezést kínáló teljes feljegyzésen az látszik, hogy a „madaraknak” és „virágoknak” elosztandó pénzek mellett valaki kézzel írt kalkulációt készített – vélhetően arról, hogy ezekből az összegekből mekkora részesedés jut a „közvetítőknek”.
A papíron látható autobahn (autópálya), M5, ubahn (metró) sorok mellett különböző összegek szerepelnek, készült M35, M0, M7, Völgyhíd kalkuláció is. A jegyzeteken vélhetően határidőkre, részesedésre vonatkozó utalások is olvashatók. Azt egyelőre keressük, kinek az írása olvasható a papíron.
Az említett autópályákban és sztrádaszakaszokban, valamint a 4-es metróban az a közös, hogy mindegyik építésében részt vett a Strabag, amely 2003 és 2007 között állami tendereken összesen 360 milliárd forint magyarországi közpénzhez jutott hozzá.
A cégnek további 267 milliárdot hoz majd, hogy megkapta a M6-M60 sztráda Szekszárd–Pécs etapjának építését, ezen kívül 30 évig üzemelteti is majd a szakaszt. A Strabag működteti ugyanakkor az M5-ös autópályát is, ezért 20 éven át évi 23-25 milliárd forintot kap."
www.neplap.net/hir/nyomozas-indult-strabag-ugyben-no-nem-nalunk

Szeretnél további konkrétumot is? Esetleg én nyomozzam ki az egészet?
Béla333
@kereső: 08.44

Hogy a Fidesszel a mutyi politizálás (inkább írhatom nyugodtan maffia kapcsolatnak, szerintem) már ekkor javában zajlott, az ez a bejegyzés is mutatja:

"Az MSZP és az SZDSZ mellett a Profil megemlíti a Fideszt is. Eszerint 2004 májusában a Strabag számára megfelelő projektek közé kerül egy kórház építése is. Erről a következő feljegyzés készül: „Kórház – összberuházás 17,7 millió euró – ebből 5 százalék=885 000 megy 2:2:1 arányban”.
index.hu/belfold/strab4574/

Na ezért van agyonhallgatva ez a mocskos ügy is, mert mindkét oldal érintett volt!
És most ezeket akarod újra hatalomba segíteni?
Béla333
@kereső: 08.44
Nézzük a Kálmán OLgánál előszeretettel észt és erkülcsi instrukciókat osztogató volt SZDSZ-e vezető Kuncze mozgását ebben az ügyben:

"A Profil című újság most néhány új adalékkal szolgál a magyarországi demokrácia támogatásának gyakorlatáról. A lap összeállításában dokumentumokra hivatkozik, amikből csak néhány dokumentumrészletet és aláírást tett közzé. Ezek között szerepel a fideszes Gyürk András aláírása, Kuncze Gábor korábbi SZDSZ-elnök köszönő levelének egy részlete, illetve egy kézzel firkantott összesítés az autópálya, a kórházépítés, a metró és egyéb beruházásokra adott jutalékokról, összesen 26,85 millió euróról (ez nagyjából 6 milliárd forint).
A Profil írása szerint amikor Medgyessy Péter kormányfő 2003 novemberében a négyes metró építésébe az oroszokat akarta bevonni, az Alexander Zach és Zoltán Aczél által vezetett Eurocontact nevű PR-ügynökség a következő üzenetet küldte el faxon Hans-Peter Haselsteinernek, a Strabag tulajdonosának: a budapesti liberálisok úgy látják, a játéknak még nincs vége.
2003 november 5-én aztán Kuncze Gábor találkozott Bécsben Zachhal és Aczéllal, írja az osztrák lap. November 24-én Aczél az általa korábban vezetett bécsi Liberális Intézet nevében átutalt 93 ezer eurót (21 millió forintot) az SZDSZ-nek. Négy nappal később Kuncze Gábor levélben köszönte meg a nagyvonalú támogatást, amely „lehetővé teszi a liberalizmus eszméjének további terjesztését Magyarországon”. Az SZDSZ éves pénzügyi beszámolóiból az derül ki, hogy az Osztrák Liberális Intézet rendszeresen utalt pénzt a magyar liberálisoknak. Eddig több mint százmillió forintot kapott a párt az osztrák Liberális Intézettől: 2004-ben 69 milliót, 2005-ben 24-et, 2006-ban 30 milliót. 2007-ben a rendszeres támogatás megszűnt."
index.hu/belfold/strab4574/

Szerintem van ez a történet olyan érdekes, hogy akár Magyar Bálint Polip című könyvében is kaphatott volna egy fejezetet.
Ezek mindannyian azért küzdenek most, hogy a régi mocskos ügyeik ne kerüljön...
Béla333
folytatás:

...régi mocskos ügyeik ne kerüljön kivizsgálásra egy független vizsgálóbizottság által.
Ezért, az ilyen maffiaügyekben történt összefonódások tartják gúzsban az országot az ezekben részt vevő MSZP/DK és a Fidesz érintett politikusai által.
Ezt szeretné felrobbantani az LMP, ha ebbéli munkájához kellő nagyságú támogatást kap a választóktól!
Béla333
@kereső: 08.44
Elég ténynek ennyi?
Nézzünk másik történetet?
A Vadai Ágika által a parlamenti vizsgálóbizottságban vizsgált és elmaszatolt 2 Gripen kenőpénz történetét?
Vagy mára elég ennyi?
kereső
@Béla333: 08:50, beismerem ha tévedek,és bocsi. Erre gondoltam:
3". Egész családja jobb oldali beállítottságú volt, régen ő is a Fideszre szavazott."
Forrás: ATV- magánszféra adása.

Látom dolgoztál,de most nincs időm, uais dolgozom.Majd este elolvasom.
Gyuri Géderről
Az LMP, és a Lévai Katalin féle párt fogja megnyerni a választást a fidesznek. Mi meg szopunk tovább.
Clavigo
@Béla333: Véletlen volt a " like "...:) Azért azt csippantom benned,,,hogy küzdesz Bernikéért,,ezerrel...Mint malac a jégen...:) :) :)))))))
bencemacska
Csak néhány adalék a hivatkozott újságról /Heti Válasz és internetes változata valasz.hu/:

A tulajdonosi struktúra változásai
Időszak eleje Időszak vége Kiadó Kiadó tulajdonosai Kiadó közvetett tulajdonosai

2001. április 12. 2001 Természet- és Társadalombarát Fejlődésért Közalapítvány Magyar Állam 100%

2001 2004. április 30. Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. Természet- és Társadalombarát Fejlődésért Közalapítvány 100% Magyar Állam

2004. április 30. 2008. január Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. Sasliget Tanácsadó Kft. 100% Csák János, Kékessy Dezső, Szabadhegy Péter, Heti Válasz Alapítvány[2]

2008. január 2008. december 16. Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. Csemgandó Kft. 25%, Csák János 25%, Kékessy Dezső 25%, Szabadhegy Péter 25% Lantos Csaba (Csemgandó Kft.)[2]

2008. december 16. 2009. szeptember 2. Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. Csemgandó Kft. 100% Lantos Csaba (Csemgandó Kft.)

2009. szeptember 2. 2010. április 22. Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. Infocenter.hu Média Befektetési Zrt. 100% Fellegi Tamás 51%, DEFAP Enterprises ApS 49%[2]

2010. április 22. – Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. Infocenter.hu Média Befektetési Zrt. 100% Stumpf István és Nyerges Zsolt 52%, DEFAP Enterprises ApS 48%[7]
És hol dolgozott a mai főszerkesztő az első Orbán kormány idején? És a felesége?
De vannak még ismerős nevek. Pl Tokaj - Hegyaljáról, stb
bencemacska
Folytatás:
"Alapítás
A lap alapításának előzményei 1998-1999-ig nyúlnak vissza, amikor az Orbán-kormány meghirdette a médiaegyensúly politikáját.
A kormány 2000. szeptember 19-én kelt rendeletével, 100 millió Ft kezdőtőkével létrehozta a Természet- és Társadalombarát Fejlődésért Közalapítványt (TTFK), amelynek fő feladata egy új politikai hetilap létrehozása volt.
A Heti Választ a TTFK alapította. Első száma 2001. április 13-án jelent meg. A lapot újonnan alapították, nem volt közvetlen elődje, bár az első világháború idején létrejött egy újság Válasz címmel (Illyés Gyula volt az egyik alapító), ez megszűnt 1938-ban, 1946-ban újjáalakult, alapvetően népnemzeti ideológiájú lap volt. A Heti Válasz nem ennek a lapnak a folytatása sem ideológiai, sem szellemi infrastrukturális szempontból, azonban az egykori Válasz című lap miatt lett a címe Heti Válasz.[forrás?]
A kiadást két hónap után a közalapítvány átadta az általa létrehozott és 100%-os tulajdonában levő Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft-nek. A hetilap eleinte jelentős veszteségekkel működött, amelyeket a TTFK fedezett állami támogatásából.
Az eladott példányszámot jelentősen megemelte, amikor Orbán Viktor a 2002-es országgyűlési választás kampányában – más lapok mellett – a Heti Választ is megemlítette az általa ajánlott sajtótermékek között.

Magántulajdonba adás

A kormányváltás után a közalapítvány állami támogatása jelentősen visszaesett, ezért nem tudta tovább finanszírozni a lap kiadását. A kuratórium 2003. január 16-i ülésén döntött a kiadó eladásáról. Erre végül csak 2004 áprilisában került sor, amikor a Sasliget Tanácsadó Kft. vásárolta meg a kft-t 5 millió forintért.[6]

2008. december 16-án a Lantos Csaba érdekeltségébe tartozó, addig 25%-os tulajdonrészt birtokló Csemgandó Kft. szerezte meg a lap tulajdonjogát. Az addig 75%-ot tulajdonló Csák János, Kékessy Dezső és Szabadhegy Péter a szerkesztőbizottság tagjai lettek. 2009. szeptember 2-án a Csemgandó Kft. továbbadta a kiadót az Infocenter.hu...
Béla333
Ha ezt az énáltalam beidézett cikkek kapcsán citáltad elő, akkor megemlíteném, hogy a Válasz cikk mellett a Mandiner és az Index több cikkét is ide idéztem.
Tehát nem egy elfogult újság 1 db cikke hozta ezt a "Virágok és Madarak" történetet, hanem több is!
Béla333
@Clavigo: 14.25
A beidézett történethez semmi köze nincs az LMP-nek!
Én azért küzdök, hogy ezeknek a többször is leszerepelt maffia bűnözőknek nehogy már mégegyszer bizalmat szavazzunk. Ne legyünk már ilyen hülyék!
kereső
Béla ,nagyon értékelem az igyekezedet,de mint már többször mondtam-tényeket kérek,és nem ujság cikkeket.Mert, ezek amiket idehozol,nem bizonyitják a kérdezett személyek érintettségét,még akkor sem ,ha akkor ott voltak,ahol.Kénytelen vagyok csúnyaságot irni neked.Tehát: Ungár Péter az lmp.elnökségi tagja részegen molesztált fiatal lányokat.Mondhatjuk-e ,volt hogy az lmp.férfi tagjai molesztálók?Miért nem terjeszted ki az elméletedet,mindazokra,akik valamikor az mszp.-ben voltak,a fideszben ,mdf-ben voltak,politizáltak,és a volt pártjaik egyes!!!tagjai bűncselekményeket követtek el.Igaz ez azokra is ,akik nem választották az lmp-t.Szivesen gyakorolnád te is Szél Bernadettel együtt-és az egész lmp-vel együtt a "kollektiv bűnösség "elvét.

Azért ne keseredj el.

Javaslom-keress rá a GVH.2010 határozatára-Szijjártó István "kartell" !vizsgálat.-azok tények!
A 4-es metróról a wiki.-t ha megnyitod- a citátumok résznél/alul/ fenn van az olaf jelentés.Magyarul is.Megtalálod-jó hosszú.Na azok a tények.
Béla333
@kereső: 04.39
Azért hazug és álságos amit írsz, mert te is nagyon jól tudod, hogy itt az elmúlt 30 évben nem volt törvény előtti egyenlőség, nem működött az igazságszolgáltatás, ha a közpénz ellopásnak politikusi érintettje volt.
Így azt mondani, hogy egy mezei állampolgár bizonyítsa a politikai "elit" milliárdos lenyúlásait, mert ha ezt nem teszi, akkor ilyen nem is történt meg, ez egy szemforgató, hazug és (már bocs!), de aljas hozzáállás. A jelenlegi helyzetünkért csak részben felelős a Józsi bácsi vagy a Mari néni, de legfőképpen a hátunk mögött összejátszó, a közös adóforintjainkat ellopó politikai elit a felelős.
Aki ezt nem akarja látni, az önmagát és mindenki mást is becsap, hazudik!
Béla333
@kereső: 04.39
Azért, mert pl. a Polt féle ügyészség nem volt hajlandó még átvenni sem a Svéd ügyészség által összekészített anyagot a Gripen kenőpénzek magyarországi vonatkozásairól, attól még a történet és a politikusi érintettség nagyon nagy valószínűséggel meg volt!
Ha ezt senki nem vizsgálja ki, akkor tegyünk úgy, hogy ilyen nem is történt?
Muszály szerinted hülyének lenni és mindenkit hülyének is nézni?
bencemacska
Na, akkor nézzük a Mandiner objektivitását, mert ha egyik esetben elfogadom és propagálom a véleményét, akkor a másik esetben is el kell fogadnom:

"Beszélnünk kell az ún. új szereplőkről is, de a problémáink itt sem csökkennek. Mert Szél Bernadetthez érkezve csak azt látjuk, hogy minden egyes megnyilvánulásában, felszólalásában, riportjában serceg a belőle áradó feszültség és kényszeresség. Schiffer sem volt egy laza figura, de Szélnek egyetlen olyan pillanatát sem sikerült még elkapnom, amikor ne lett volna extrém módon befeszült és sértett – vagy legalábbis ezt sugalló. Az viszont igaz, hogy Szél nem olyan politikus, aki mentes lenne az elvi megfontolásoktól. Ő gondol valamit, és amikor – egyébként teljesen súlytalanul – nem a Parlamentben igyekszik megfogni a kormány egy-egy döntésének vitatható oldalát, azt el is tudja mondani. Viszont az egészet lerontja, hogy a személyes kisugárzása tragikusan negatív."
mandiner.hu/cikk/20180208_trombitas_kristof_tajkep_valasztasi_csata_elott
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 11:05
De ha megnézed. már nem ilyen szép nyugodtak a vonásai!
bencemacska
www.neplap.net/hir/nyomozas-indult-str...
Én nem ismerem ezt a lapot, - nem is tudom mi köze a szóban forgó témához - de ha valaki hivatkozik rá, csak megnéztem, de ott folytatódott is a hivatkozás:

"A hetilap utalt arra, hogy Hans Peter Haselsteiner a sajtóban megjelent gyanúsításokat rágalmaknak minősítette, és közölte, hogy a vádakat a magyarországi ügyészség már 2006-ban kivizsgálta, és a nyomozást beszüntették. A FORMAT mindazonáltal hozzáfűzte: lényegét tekintve arról van szó, hogy a magyar testület a vonatkozó törvény hiányában illetéktelennek nyilvánította magát, és nem folytatta tovább a vizsgálatot. Azonban ez is megváltozott, és a korrupciós ügyekért felelős budapesti főügyészség (Központi Nyomozó Főügyészség) ugyancsak felvette a nyomozás fonalát, sőt egy bennfentes szerint jogsegély-megkereséssel fordult az osztrák hatóságokhoz - írta a magazin.
A hetilap végezetül megjegyezte, hogy Haselsteiner szóvivője nem kívánta kommentálni a vizsgálatokkal kapcsolatos információkat, csupán annyit mondott: "Mi semmiről sem tudunk"."
Béla333
@bencemacska: 10.57
Ugyanezen (biztos szégyen, de számomra nem ismert publicista) írásban ez is szerepel:

"Ha a politikai palettán szétnézünk, ami az X-faktort illeti, Orbánról és Gyurcsányról e téren szót sem kell ejteni, de levéve a legutóbbi időszakot, amikor is Vona felvette a Kádár-kori házmester erőből beszélő figuráját, hogy minél több nyugdíjas munkásőrt tudjon megszólítani, még a Jobbik elnökének is voltak kifejezetten szórakoztató – vigyázat, nem röhejes – megnyilvánulásai. Közéleti hullákról a szükségesnél többet nem beszélnék, így az MSZP-t ezúttal hagyjuk."
mandiner.hu/cikk/20180208_trombitas_kristof_tajkep_valasztasi_csata_elott

Tehát nem elég az írásból az egyik párt jelöltjére vonatkozó negatív véleményt kiemelni, hanem érdemes a teljes cikket elolvasni!
Lepényleső
Szél viszi messze a fellegeket,itt meg a büdös fydes rekedt meg?
bencemacska
@Béla333:
Nem óhajtok veled vitatkozni, de néhány dolgot figyelembe vehetnél mielőtt mindenkit dehonesztáló jelzőkkel illetsz, senki nem "mocskolódik" itt rajtad kívül!
Én még Durbinccsal is tudok beszélni, de veled nem.

1. Olvasd már el a Propeller címét, miről beszélünk! Maradj a témánál, ha nehezedre esik, akkor is.
2. Nem én hoztam ide a Mandinert, mint objektív hírforrást. Cáfolatul nyilván azt kell felhoznom, ami talán számodra is bizonyíték!
3. A harmadik hivatkozásod a Reflektor blog, amit remélem nem kell részleteznem, hogy ki tartja fenn.
4. Remélem még te is tudod, hogy a G-nap előtt kinek az érdekét szolgálta a Hír TV és az MNO.
5. Ha az Indexre hivatkozol, jelöld meg azt is melyik blogot citálod.
kereső
@Béla333: mindenki látja Béla, de Te és a pártod válogatás nélkül mocskoltok,sároztok be mindenkit, akinek egy picit valami köze volt az elmult 27 év poltikájához, kivéve természetesen azokat, akik, ma már az lmp-ben politizálnak,vagy szövetségesek.Megmondtam,már számtalanszor,hogy no name blogok "szakértői" értekezéseket ne is irj nekem,mert lehet,hogy tartalmaznak igazságokat nyomokban, de nem relevánsak.Ezek azért ,nem egy oknyomozás eredményei.Ne hozz nekem ide több ilyet,főleg úgy ne,hogy ugyanattól a blogtól származó másféle információt Te se fogadod el./Bencemacska!!/
Béla333
@kereső: 13.08
Senkit nem mocskol az LMP! Válaszol a mocskolódásra, de ők nem kezdenek sárdobálásba.
Egyszer már kértelek, hogy mutass egy olyan esetet, amikor az LMP kezdett egy olyan mocskolódásba, amit állítasz, mondjuk ebben az évben! A múltkor sem hoztál ilyet!
A korábbi korrupciós ügyekről nincs bírósági ítélet, mert egy olyan országban élünk, ahol még vizsgálat sem indul a politikai "elit" bűnei ellen.
De azért számos oknyomozó anyag jelent meg az MSZP (DK) és a Fidesz politikusainak a bűncselekményeiről, összejátszásairól.
Ezeket ugyanúgy be fogom idézni, ahogy eddig is tettem, nem érdekel, hogy te kit és melyiket tartod hitelesnek.
A Strabag féle kenőpénzekről, a Gripen kenőpénzről, az Alstom, a 4-es metró, az autópálya felülszámlázásokról számos anyag van a neten, aki nem akarja a fejét a homokba dugni az utána is tud nézni.
Béla333
@bencemacska: 11.58
1./ Eddig is és ezútán is gyakran előfordul, hogy a kommentek iránya eltér a cikk eredeti témájától.
2./ Az hogy egy egetverő nagy korrupciós ügy (Virágok és Madarak) kapcsán melyik hírportál cikkét idézem, az attól is függ, hogy a gugli melyiket dobja fel az elsők között.
Mindenesetre ha ugyanazt írja le több portál is, akkor talán felesleges az ellehetetlenítésén fáradoznod, pláne hogy mind ugyanazt a történetet irja le.
3./ Hogy ebbe a sorba a Reflektor is beletartozik? Istenem! Ha szó nélkül hagyod, (márpedig olyat nem olvastam, hogy ezzel gondod lenne) hogy pl. a Nyugatifény blog (idézet tőled: "... amit remélem nem kell részleteznem, hogy ki tartja fenn.") írásai rendszeresen jelenjenek meg itt a Propin, akkor a Reflektor is belefér, szerintem.
4./ Az Index egyes blogjait ugyanúgy idézem ide, ahogy az összes többi cikket is szoktam, semmiféle manipuláció nincs benne.

Egy szó mint száz: nem haragszom meg, ha a Durbinccsal többet foglalkozol, mint velem! Egészségedre!
kereső
@Béla333: na ezért "nem lesz béke az olajfák tövében". Hajtod a magadét, a másik véleményét teljességgel figyelmen kivül hagyva.Ez a hajthatatlanság jellemzi az lmp.-t. Tényleg "egyszinűek" leszünk,orbán óhaja szerint.Ami meg az lmp.programját illeti ,ne hidd ,hogy nem olvastam már azelőtt,hohy ide hoztad volna.Szép. Egy nagy baj van vele, hogy majd szépen ki lehet rakni a pártiroda falára, vagy egy vitrinbe, és időnként vágyakozva sóhajtva ránézni, megvan-e még, vagy esetleg újat kell irni.Pedig de szép is lett volna!
Béla333
@kereső: 14.16
Nagyon tévedsz, ha úgy gondolod, hogy az LMP-vel szúrsz ki, ha a sok "demokratikus ellenzék"-i mocskolódás miatt nem úgy fog április 8-án szerepelni, ahogy szerepelhetne.
Persze közvetlenül nekik sem lesz öröm, ha nem szereznek annyi támogatást, amennyit a programjuk ér, de akivel igazán kiszúrsz, kiszúrtok az az ország.
Meggyőződésem, hogy az LMP programja tudná az országot ebből a zsákutcából kivezetni, ha kellő támogatása lenne hozzá.
Ha sikerrel jártok és a sok okosságotok miatt marad a Fidesz, ne adj Isten még 2/3 is lesz, akkor meg valószínűleg én is az újabb népvándorlási hullám keretében keresek egy élhetőbb országot. Nektek meg itt marad az MSZP meg a DK! B+!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.