Lévai Katalin  ősszel alapított  Lendülettel Magyarországért nevű nyugdíjas pártja nevében bejelentette, nemcsak Ő indul jelesül Zuglóban mint országgyűlési képviselőjelölt, de mind a 106 körzetben állítanak jelölteket. A hírre Juszt László nagyon sarkosan reagált facebook oldalán. 

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
@Béla333: 18:00-ra Mellé mentél! Lévai a Medgyessy-kormány esélyegyenlőségért felelős tárca nélküli minisztere volt. Gyurcsányon kívül is van hülyeség...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@vukkocska:ma, 17:44
Sajnos nem osztom a nézetedet.
Móricz Eszter: a XV. kerületben önkormányzati képviselő, sokan ismerik. Általában a DK-s polgármester ellen szavazott a Fidesszel, míg az MSZP ki nem zárta, azóta független. A polgármester ellen többször kezdeményezett fegyelmi eljárást! Elég ha 200 szavazatot elvisz!
Földényi György a NYÖK elnöke indul a XVIII.-ban, ahol a Simon Gábor helyére beugró Kunhalmi Ágnes 60 szavazattal maradt le 2014-ben a fideszes mögött.
Állítólag eddig 5 jelöltet neveztek meg, mindet ilyen billegő körzetben!!!
Én csak 3 jelöltjüket ismerem, abból 2 MSZP-vel 1 DK-val szemben indul!
bencemacska
Esküszöm elmegyek a jelölő, bemutatkozó, vagy akármilyen gyűlésére és megkérdezem ki fizeti!
vukkocska
@bencemacska: Földényi György a XVIII. kerületben szóba sem jöhet. Ott Kucsák László és Kunhalmi Ágnes között fog eldőlni a választás. A XV. kerületben Móricz Eszter a Fidesz, együtt szavazott velük eddig is, és ezután is fog. A polgármester pedig maradt. Nem féltem egyik jelöltet sem, hiszen Kucsák László rengeteg kárt okozott a kerületnek. A legújabb, hogy országgyűlési képviselőként 30 millió forintot fizettetett ki az önkormányzattal, amikor a kalendáriumát megjelenítette, s ez nagyot rúgott rajta. És ez csak egy kis elenyésző dolog, ami a fejére olvasható. Földényi Györgyöt pedig nem is ismerik a kerületben, most adott ki egy pár lapos újságot, és mindenki azt kérdezte, hogy ki ő. Soha nem lakott a kerületben, ami sokat nem jelent ugyan, de tök anonim.
bencemacska
@vukkocska: ma, 18:47
Neked legyen igazad!
Eddig összesen 3 helyet jelöltek meg, mindegyik ún. "billegő körzet". Nem fognak ők győzni, vagy labdába rúgni, de pár szavazat elvétele elég ahhoz, hogy a fideszes győzzön!
Nálunk egy - a kerületben lehet, hogy látogatóban már levő - p. fogja győzelemre segíteni azt a fideszest, aki eddig Újbuda alpolgármestere volt.
Nem akartam részt venni a választási balhéban, de most már muszáj lesz!!!
Rockxy
Ezt is megértük, de vajon van még más meglepetés is?
Éjjen és virágozzék a zellenzéki összefogás!
Vagy mi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.