Érdemes megnézni ezt a helyileg készült rendkívül jól összefoglalt dokumentumfilmet. Angolul nem árt ha tudsz. Megszólalnak benne katonák, menekültek, bűnözők... Líbiát ne úgy képzeljétek el, hogy egy ország... Líbia maga a pokol. Az eszetlen és szívtelen migránsozók életükben nem éltek át annyi borzalmat, mint ezek az emberek köztük nők, terhes nők és gyermekek, akiknek szüleit már megölte Boko Haram. Nincs hol ott maradniuk hisz felégették házaikat is. Munka sincs így sokan eladósítják magukat, de neki vágnak ennek a rendkívül veszélyes és hosszú útnak. Ezt a problémát a nagyhatalmaknak kellene megoldania, mert nekik kellene elsősorban például Líbiában rendet és békét teremteni. Orbán nevetséges ezekután. Mit akar az a kis zsebdiktátor, majd pont az ő szúnyoghálója fogja megállítani és megoldani ezt a valóban hatalmas horderejű problémát.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Szégyen minden migránsokat bíráló eszetlen barbárra és szégyen Orbánra, aki felhasználja ezt a problémát a saját hatalmának a megőrzésére miközben még a szemét is kilopja a saját népének.
peterkelemen
Borzalmas amin keresztül mennek ezeke a szerencsétlen emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.