Ukrán állampolgároknak készíthettek hamis okiratokat Hajdúdorogon. Nem adtak információt a hatóságok. Hamis okiratok megszerzésében segíthetett ukrán magánszemélyeket az a két kormányhivatali alkalmazott, akiket január 24-én nagy létszámú, golyóálló mellényekkel is felszerelt rendőri egységek vettek őrizetbe – másik két magyar magánszemély társaságában – Hajdúdorogon – értesült a Magyar Nemzet. Lapunk érdeklődésére kiderült, hogy az ügyben nem a Hajdú-Bihar Megyei, hanem a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) járt el. Kérdéseinkre a BRFK a nyomozásban érintettek azonosíthatóságának elkerülése miatt csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt vettek őrizetbe négy magyar állampolgárt egy 2017. május 4-én elrendelt nyomozás keretében. A mintegy nyolcezer lakosú Hajdúdorogon azonban helyi forrásaink egy kiterjedtebb bűnözői hálózatot sejtető, szövevényes ügyről tájékoztattak, ami indokolja a nagyszabású rendőri...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Állami tisztviselők segítik az ukrán nyugdíjmigrációt. Hogy pénzért, vagy fideszes feletteseik utasítására, azt csak a kormányváltás után lehet kideríteni. Valószínűleg mind a kettő. A fidesznél a lopás és a hatalmi érdek mindig kéz a kézben jár.
quadrocopter
Csak azért szedték össze őket, mert nyilvánosan megbuktak, különben hallgatólagosan csinálhatták volna tovább!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.