Az EMIH rabbija korábban bocsánatot kért tettéért, ha valaki a kampányba való beszállásként értékeli azt, hogy megjelent Hollik István szórólapján. De a stúdióban ülve meggondolta magát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Zsidó rabbi mit keres egy Keresztény politikus szóró lapján?
Identitás zavara van Rabbi ,vagy össze tévesztette zsinagógát a templommal.?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vadnarancs
Szembeköpted magad meg a híveket Slomóka... Pénzért mindent mi? Mit ígért? Trafikot?
magyarbakancs
Zsidó rabbi mit keres egy Keresztény politikus szóró lapján?
Identitás zavara van Rabbi ,vagy össze tévesztette zsinagógát a templommal.?
Eladott Ország
b1.blog.hu/2018/02/06/ujabb_szereples_a_fideszes_kampanyban_koves_slomot_orban_rahel_ugyvedje_is_felhasznalta
Bajkai István, a Körúti Korzó nevű, egyébként rettenetesen alpári színvonalú fideszes kampányújság címlapján virít, egyben Orbán Ráhel ügyvédje is. Köves Slomó neve is szerepel a címlapon, egy apró csavarral.
Nessy
Hátha Köves Slomó "kereszténynek" tartja Hollikot, akkor tévedett, és ezzel az erővel bárkinek a szórólapjára felkerülhetett volna.
Eladott Ország
nepszava.us/a-rabbi-aki-osszefekszik-a-hatalommal-jobb-ha-csendben-marad/
A rabbi, aki összefekszik a hatalommal, jobb ha csendben marad. Köves Slomó szerint a zsidó közösség számára az az elsődleges szempont, hogy biztonságban tudják megélni az identitásukat, “legyen ez a biztonság fizikai biztonság, jogbiztonság vagy akár a szellemi, lelki jólét biztosítása”. Köves úr most akkor köpjön fel egy irtózatos nagyot és gyorsan álljon is alája, mert így legalább önmagát teríti be azzal a méretes csulával, amit nekünk és mindazoknak szánt, akiket elárult, beleértve a földbuta Kósa Laller által csak Dzsordzsibácsinak becézett Soros Györgyöt is. Ön szerint az valóban teljesen normális, hogy az ország egyharmada antiszemita? Ne legyen már ekkora úr a pénz, hogy minden szívfájdalom nélkül csak úgy félre lökje a korábbi elveket! Vagy rabbi úr ön esetleg az Orbán Viktor kitartottja?
maszk
De igen, nagyon nagy hiba volt!
Pont egy hollik miatt lemenni kutyába?...

Azt mondják a zsidó emberek okosak.
Nos, a kivétel erősíti a szabályt.

(megjegyzés: Sajnos azonban tömegesen nem okosak...
1. mert ha okosak lennének, tudnák, hogy Jézus valóban Isten fia - és aki tagadja a Fiút, az tagadja Istent is.
2. mert az életvitelük, a gondolkodásmódjuk, a céljaik, a társadalomban betöltött szerepük, minden szinten szinte mindenben ellenkezik Isten akaratával.
Bocs, zsidónak született skacok, de ez van.)
Eladott Ország
m.blog.hu/b1/b1/image/bajkai_koruti_korzo.JPG
merce.hu/2018/02/03/koves-slomo-a-kdnp-s-hollik-istvan-mellett-kampanyol/
Köves nyílt támogatásával amúgy újabb szereplővel bővült a kormánypárti politikusakat szemérmetlenül támogató egyházi vezetők listája. A hódmezővásárhelyi polgármester-választás kampányában Németh László plébános prédikálta ki a polgármesteri babérokra törő Márki-Zay Pétert.
Aki Én
Már ott sántít a dolog, hogy egy Hollikot kereszténynek meg demokratának titulál.
Abban semmi problémát nem látok, hogy egy rabbi egy álkeresztény propagandistával beszélget, eszmét cserél, vitatkozik.
Erre mondta a beteg agyú komcsi Stefka, hogy ha Köves az ellenzékkel mutatkozna, akkor nem lenne belőle ekkora probléma.
Hát ez az. Kövesnek illendőbb lett volna az úgynevezett liberális baloldal mellett kampányolni.
Persze azt a fidesz tette volna szóvá, de úgy legalább nem ferde a dolog.
Egy ,,libsi" rabbi most miért nem bántja a fidesz szekta szemét?
Gyuri Géderről
De nagy hiba volt a zsidóság számára. Végre elcsendesedett az antiszemitizmus az országba, most ez a pöcs felkavarta az álló vizet.
namihami
Slomó, legalább többet kaptál, mint anno az a 30 ezüst volt? Felszoroztad az időközben bekövetkezett inflációval is? Remélem, nem kellett olcsón vásárra vinniük a bőrödet?
És úgy egyszerűbben fogalmazva:: Ha egy zsidó hülye, az nagyon hülye.
Eladott Ország
@Gyuri Géderről: Azért mert ezt a zsidó pöttyöt kilóra megvette a fidesz. Gréderrel kellene rámenni a szakállára, had kopjon.
CsipkeRózsa
A papok, rabbik ne kampányoljanak, ne politizáljanak!

A nagy pénzeket nem muszáj elfogadni, mert az lekenyerezésnek mondható, persze, az is.
Nagy a kisértés!
CsipkeRózsa
Ne általánosítsatok,

Radnóti Zoltán a Mazsihisz rabbitestületének elnöke is elítélte ezért Köves Slomót:

mno.hu/velemeny/nyilt-level-koves-slomo-rabbihoz-2445291
emerencia
@CsipkeRózsa: Zsidó honfitársaink nem tudták kivárni, hogy a figyelemre méltó, értelmes fiatal élettapasztalatot szerezzen mielőtt közössége életét jelentős befolyásolási lehetőséggel felruházott pozícióba kerül. A magyar politikában is van erre rossz példa elég. Gondoljunk csak a jelenlegi rezsim vezetőjére és baráti körére, akik miután éppen kikerültek az iskolából, befolyást szereztek és évtizedek múlásával egyre lejjebb süllyesztik a hazánkat, hiszen nem állítja őket meg senki! (Orbán és barátai.) A demokratikus ellenzékben is volt példa arra, hogy az egyébként tehetséges fiatalok nagy hangon háttérbe szorították az idősb párttársaikat mely jelentősen hozzájárult az 1914-es választások elvesztéséhez és az MSZP népszerűség vesztéséhez.

A generációk békés egymás mellett élése és együttműködése eredményesebb mint az, hogy idő előtt túl nagy hatalmat adunk tehetséges de kevés élettapasztalattal rendelkező fiatal felnőtteknek. Bízom benne, hogy zsidó honfitársaink tanulnak az esetből és jól működik náluk a fékek és ellensúlyok rendszere amely lehetőséget ad a hiba kijavítására. Ez a nyílt levél arról győzött meg engem, hogy számukra van remény. A teljes Magyarországot gúzsba kötő mostani hatalom megtörése viszont nehezebb lesz de nem lehetetlen, ha áprilisban vallástól és életkortól függetlenül minél többen elmegyünk szavazni.
ittott
elérte, amit akart.
újra zsidózhatunk.
benyalt a hatalomnak
igen
mocskos zsidó.
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: tegnap, 17:02; a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2494/3246/original.jpg?w=600&h
nepszava.hu/cikk/1150199-a-fideszert-predikalnak
Mindkét hódmezővásárhelyi katolikus templomban kihirdeti az útmutatást Németh László plébános: a hívek ne a függetlenként induló, ám baloldali erők által is támogatott Márki-Zay Péterre, hanem a jelenlegi alpolgármesterre, a fideszes Hegedűs Zoltánra szavazzanak az időközi polgármester-választáson.
CsipkeRózsa
@ittott: Úgy tudom, 1 rabbi állt ki politikai ajánlásával, a többi rabbi elítélte érte, a zsidózást tett félre, nem kell zsidózni.
CsipkeRózsa
@CsipkeRózsa: Előző javítása:

tett= tedd
Lepényleső
Itt a vége annak,hogy hittem a rabbinak. A bűnt aki elköveti,ha csak hibának ejti,ez nem emberi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.