A szervezett bűnözés feltételeinek is megfelelhet az a szisztéma, amit az unió csalás elleni hivatala feltárt az Elios-ügyben. Ez derült ki az OLAF jelentésből. Különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás, ha bűnszövetségben vagy üzletszerűen követik el, 5 évtől akár 10 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Szegény Récsölke... Majd sütheti a kenyérbe reszelőt...
Hellcat
@vadnarancs: Áh Polt lesöpri az asztalról...vagy elvitetik mással a balhét...
Eladott Ország
Miért van még mindig szabadlábon a nemzet vejkója? Dunaújvárosban is sötétlámpás nyegyedet csinált, „no-go” zónát anélkül, hogy migránsok lennének. A gyalogátkelőn meg hullanak az emberek mint a legyek a nagy sötétségben.
hircsarda.hu/wp-content/uploads/2016/02/dunaujvaros.jpg
castellum.do/kep/thumb3/0000003470.jpg
Eladott Ország
@sokanvagyunk: kolozsvaros.com/2017/11/08/a-miniszterelnok-vejenek-nevet-szadra-ne-vedd/
A miniszterelnök vejének nevét szádra ne vedd! Vagyis ezt bírta kiszemélyeskedni magából Orbán csatlósa arra a felvetésre, hogy Tiborcz István a cégeire szabott közbeszerzések révén állt egy ország zsibbadó lábára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.