Orbán Viktor harmadik miniszterelnöki ciklusát nem a migránsválság, nem Soros György határozta meg, hanem a Simicska Lajossal folytatott háború. A küzdelem már a kormányalakítással elkezdődött, amelyből kihagyták a milliárdos emberét. Majd a simicskátlanítás eljutott az állam minden szintjére. Három éve a drámának már a nyilvánosság is részese: ekkor szidalmazta volt barátját és mentoráltját a milliárdos. Két hónap van hátra a ciklusból, és nagy kérdés, kettejük háborújában van-e még drámai végkifejlet?

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Remélem Simicska még elő áll valami érdekessel! Ha mással nem akkor a Felcsúti juhász halálának okozójáról vagy a megbízott gyilkosról.
lampa laz
Nemcsak az elmeroggyantról, hanem poltról meg olajszőke sanyi bácsiról is kell énekelni, mert máskülönben nem lesz aki vezetőszárra fűzze a tolvajok fejedelmét. Simics biztos mindegyikről tud egy-két szaftos dolgot, ami elég lenne a kiiktatásukra. Kérdés, h megteszi-e mivel nem akar öngyilkos lenni.
tudode
Akiknek, szinte minden szinten ILYEN BARÁTJA VAN, mint Gorbán, NINCS SZÜKSÉGE ELLENSÉGRE!
.
L: Navracsics LEVEGŐVÁLTOZÁSA!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.