Egy kutatás szerint az emberek szívesen látnának több nőt a politikában. A magyarok 47 százaléka elképzelhetőnek tartja, hogy öt éven belül női miniszterelnöke legyen az országnak, 41 százalék szavazna is rá – derült ki a Policy Agenda felméréséből, amelyet a Zoom.hu megbízására készített. 44 százaléknyian férfi vezetőben gondolkodnak. A Fidesz szavazótáborának 58 százaléka is szavazna női miniszterelnök-jelöltre, csak 34 százalék zárkózik el ettől. A balliberális tábor a legnyitottabb: ott 78 százalék azok aránya, akik simán támogatnának egy női jelöltet is, a jobbikosok kétharmada tenne ugyanígy. A HVG számára készített, legutóbbi Medián kutatás szerint a Fidesz-tábor elbizonytalanodott, a győzelem mértéke kérdéses.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
" A Fidesz szavazótáborának 58 százaléka is szavazna női miniszterelnök-jelöltre,..." - rossz előjel Geci, a sok Analfa Béla trükk és csókos megfeküdte a bégetők gyomrát (is!)
quadrocopter
@lópicigáspár: Schmidt Marischa, elég "széles" látókörű...
Clavigo
@lópicigáspár: :) Ez a komment övön alul jött.Padlót fogtam.. :))))))))))))))) DDDDDDDDDD :)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.