Tasó László, fideszes képviselőjelölt, egyben államtitkár az alábbi fotóval és “Segítség a rászoruló családoknak” című szöveggel osztotta meg, hogy Vámospércsen személyesen vitte ki a rászorulóknak szánt élelmiszer-csomagokat: A képhez azt írta: „A magyar gazdaság ereje már lehetővé teszi, hogy a családtámogatási rendszer lehetőségein túl és a szociális juttatások keretein felül is segítséget kapjanak a kisgyermekes családok. Júniusban Borsod, Hajdú és Szabolcs megyékben indult, majd januártól mind a 19 megyében elérhetőek a 3 éves kor alatti gyermeket nevelő szülőknek és gyermekekre kérhető segélycsomag, a Rászoruló Személyeket Támogató Program keretében. A tartós élelmiszerekből álló alapcsomag havonta igényelhető a gyermekvédelmi támogatásban részesülő családoknak, illetve évente egy alkalommal a tartós fogyasztási cikkeket tartalmazó egységcsomag. Január végégig az országban 121 ezer csomag került kiosztásra, mintegy 977 millió Ft értékben, ebből Hajdú-Bihar...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Szóval ezért kéne megállítani Brüsszelt, hogy hordajótevőként add elő magad, csicska - Tahó László?
csipetke
Ez nem a Hegedűs Zsuzsa dolga lenne?Hogy a puccos szolgálati audiból ossza a segélycsomagot a rászorulóknak?Ezek má'osztanak mindent,csak dőljenek a szavazatok.Ez már gusztustalan,ahogy nyomják..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.