A Fidesz és a KDNP képviselői nem vesznek részt az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának csütörtöki ülésén, mert szerintük Szél Bernadett, az LMP társelnöke újabb bizonyítékát adta annak, hogy "a Soros-hálózat zsebében van" – közölte a Fidesz sajtóosztálya az MTI-vel.

Ma sem tudunk meg semmit a kormány által befogadott 1300 menekültről
Fotó: Kovács Tamás/MTI

Tudatták, a Fidesz-KDNP nem engedi, hogy "az ellenzék már a nemzetbiztonsági bizottságot is a Soros-terv támogatására, végrehajtására használja, már enélkül is óriási a nyomás Magyarországon, hogy engedje be a migránsokat és bontsa le a határzárat".

Soros ugyan még nem, de az emberei már a nemzetbiztonsági bizottságban ülnek

- tették hozzá.

Szél Bernadett a nemzetbiztonsági bizottság tagjaként azt kezdeményezte, hogy a testület decemberi ülésén a titkosszolgálatok által részben bemutatott Soros-hálózatról szóló jelentést és dokumentumokat teljes terjedelmükben adják ki neki. A titkosszolgálatok ezt nemzetbiztonsági okok miatt elutasították, de Szél Bernadett most Molnár Zsolton, a bizottság szocialista elnökén keresztül próbálkozik – olvasható a közleményben.

Rögzítették: a kormánypártok felháborítónak és megengedhetetlennek tartják, hogy Szél Bernadett visszaélhessen nemzetbiztonsági bizottsági tagságával, hiszen nem lehet tudni, hogy a megszerzett, a Soros-hálózatról szóló titkosszolgálati dokumentumokat és bizalmas információkat mire akarja felhasználni.

"Egyre több a jel, hogy az LMP és Szél Bernadett – aki köztudottan maga is egy migránspárti Soros-szervezetnél dolgozott – nemzetbiztonsági kockázat, mert idegen érdekeket szolgálnak az Országgyűlés legfontosabb bizottságában is"

- fogalmaznak.

A bizottság ismételt összehívását Molnár Zsolt kezdeményezte január végén, hivatkozva arra, hogy a testület előző ülésére nem ment el Orbán Viktor miniszterelnök, hogy bemutassa bizonyítékait a "Soros-terv" létezéséről, és nem sokat tudni az 1300 Magyarországra befogadott emberről sem.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Én ha nem járok be dolgozni, jó esetben aznapra nem kapok fizetést, rosszabb esetben azonnal kirúgnának!
A mocskos Fideszes csürhe dolgozni nem akaró tagjaival is így kell eljárni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Eladott Ország: Ezekkel már a bíróságon sem. Ha még is valami csoda folytán a bíróság ellenük dontene,menne Polthoz az ügy,az meg ugye... Itt csak népi összefogással,a szavazással van esélyünk. Talán a számokra még nem terjed ki a FideSS korrupció? Remélem itt nem a Fidess matek lesz a domináns? Emlékeztek a kvóta népszavazásra? 1,7millió ember az Orbanisztán matek zsenik szerint 97%.
Eladott Ország
@cikicakk55: A bíróság csak akkor dönt ellenük, ha a fidesz bűnöző bandát leváltjuk, mert ellenkező esetben büntető eljárást sem indítanak ellenük. Értelemszerűen, Polt meg megy a börtönbe a fidesz bűnözők banda leváltása után.
kereső
@Eladott Ország: 13:17, remélem elsőnek!-és közvetiti minden tv., és a neten is élőben nézhetjük.
cikicakk55
@Eladott Ország: Így van! A család,barát,szomszéd kompánia meg utánuk. Jó lenne ha a követező időszakban szültő gyerekeknek már csak történelem lenne a FideSS
kereső
@Nessy,lölö ezt vette máma:Az Erste Ingatlan Befektetési Alap és az Erste Euro Ingatan Befektetési Alap összesen 18 darab kereskedelmi ingatlant ad el az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt.-nek, 14,5 millió euró, azaz megközelítőleg a 4,5 milliárd forint értékben. Az Appeninn a Mészáros-birodalom egyik cége, mióta a felcsúti polgármester más érdekeltségei felvásárolták.

A 18 ingatlan vidéki nagyvárosokban, üdülőhelyeken, megyeszékhelyeken illetve Pest megyei településeken található, és Spar üzletek működnek bennük, a SPAR Kereskedelmi Kft. hosszú távú szerződés alapján bérli őket.

A Spar évente 572 millió forintot fizet bérleti díjként, azaz a mostani vásárlás kevesebb, mint 9 év alatt meg fog térülni Mészároséknak.

Csak,hogy sorosozzunk még egy kicsit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.