A Vona Gábor ellen indult lejárató kampány részeként szerdán a kormánypárti faktor.hu írta meg, majd másnap a Ripost a címlapján közölte, hogy muszlim jelkép. Erről a Városi Kurir is beszámolt. A Faktornak és a Ripostnak érdemes lett volna jobban utánajárni, ugyanis az emlegetett szimbólum ilyen formában sosem volt a muszlim világ jelképe, azt a Nemzetközi Vöröskereszt vette fel elsőként, még 1877 körül.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
A jobboldali seggnyaló média rabszolgái műveletlen tahókból állnak,mi sem bizonyítja jobban,mint ez a melléfogásuk.Ahelyett,hogy utánanéztek volna,izomból odanyomtak egy baromságot,mert az egyik patkány fejébenm kigyulladt a lámpa.DDDD
Equus
Erre a mondatra varrjon gombot vki... " A kereszt és a félhold az Oszmán Birodalom térhódításával vált az iszlám jelképévé."
quadrocopter
@Shikari: A barátaid lesre futottak csicska! Nem zavar, hogy hülyékkel vagy egylapon?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.