A Demokratikus Koalíció elnöke a “demokratikus oldal” támogatására szólította fel a baloldali érzelmű szavazókat pécsi fórumán. A volt kormányfő kijelentette: a különbségek, amelyek a baloldali ellenzéki pártok között vannak, “nem különösebben számítanak” a választásig. Az MSZP-re, a DK-ra és az LMP-re leadott szavazatok esetében nincs kockázat, hogy azok elvesznek, ugyanis a három párt bejut a …

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: DebMédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Gyurcsány a demokratikus oldal támogatására szólított fel"

B+ Feri! Akkor ha szótfogadnak a népek, akkor ki fog rátok szavazni?
rohács1926
LÁSSUK BE, JÓL BESZÉL. JELENLEG EZ a LEGVILÁGOSABB ÉS LEGJOBB ELLENZÉKI ALTERNATÍVA.
Akkora erők (gátlástalan „emberek” végtelen hada, végtelen közpénzzel) próbálták megsemmisíteni politikailag és fizikailag (börtönnel), amit sokan nem „éltek” volna túl. Ő TÚLÉLTE.
De túl az ellene folytatott aljas lejáratáson kívül, van három dolog, ami miatt a DK nem lehet nagy párt:
• ingatlanadó lebegtetése
• szimpátia a menekültekkel (vállalva annak reális veszélyeit /nyilván ö nem árulna genyó módon letelepedési kötvényeket;nála nincs hazudozás és nyerészkedés/)
• szimpátia a homokosakkal.
És Gyurcsány ezt nem ismerte fel, vagy felismerte, de ragaszkodva elveihez, nagyon megnehezíti pártja előrejutását.
Egyébként mindhárom ellene szóló dolgot (melyeket személy szerint én sem kedvelek) visszafogottabban is hangoztathatta volna. De hát Ő egy hirtelen őszinte ember; nem a magyar politikába való…

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.