Szerbia a barátjaként tekint Magyarországra, és szeretné, ha nemcsak a Vajdaságban lenne erős Magyarország jelenléte, hanem Szerbia más részein is – mondta Ana Brnabic szerb miniszterelnök pénteken az Országházban.

A magyar-szerb kormányülés után Orbán Viktor magyar kormányfővel közösen tett sajtónyilatkozatában a szerb miniszterelnök kiemelte: a magyar-szerb kapcsolatok történelmi csúcsponton vannak, és a szerb kormány mindent megtesz azért, hogy tovább építse ezt az együttműködést.

Óriási barátkozás volt a szerb-magyar kormányülésen

Jadranka Joksimovic szerb EU-integrációért felelős miniszter és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, miután aláírták a két ország közötti a Szerb Köztársaság európai csatlakozási tárgyalásainak szakértői támogatásáról szóló egyetértési nyilatkozat mellékletét képező 2018. évi munkatervet a magyar-szerb kormányülés után a Parlamentben 2018. február 9-én. Mögöttük Ana Brnabic szerb és Orbán Viktor magyar miniszterelnök. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Ana Brnabic kijelentette: országa hálás azért a támogatásért, amelyet Magyarország nyújt Szerbia európai integrációjához, így a szakmai segítségért, amelyet a szerb minisztériumok kapnak és azért is, amiért Magyarország határozottan képviseli Szerbia érdekeit Brüsszelben.

(MTI)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Támogattuk Ukrajna EU-integrációs törekvéseit, azonban erre a továbbiakban nincsen mód, tekintettel arra, hogy az ukránok két lábbal tiporják a kisebbségi jogokat és az Európai Unióval kötött megállapodásokat. A szerb integráció kapcsán csak nehogy úgy járjunk, mint Románia esetében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zeta
@Eladott Ország: jogos , itt is feltételeket lellene tenni, nem megszavazni mindemt!
Inkább ilyemekért kellene felvállalni Brüsszel "haragját". Ez igazi érdekvédelem lenne, körkörös.
tudode
Ezen a kétoldalú tárgyaláson nemcsak a KAPCSOLATOK ÉPÍTÉSÉRŐL volt szó, hanem GORBÁN EGYIK GYERMEKKORI ÁLMÁNAK a megvalósításáról is, mert valószínű fejébe jutott, hogy mit üzent a jövő ifjűsűgának
.
www.youtube.com/watch?v=NtKwEovr5Wo
.
Aztán csavart egyet, kettőt, mert
.
----- Ana Brnabić és Orbán Viktor sajtótájékoztatja 2018.02.09.
www.youtube.com/watch?v=ExWSaVVsPLI

Gorbán: 10.59-nél "A gáz összeköttetés magyar részét megépítettük" (...) Hogy a francba akkor, amikor 2017. október 30-án csak annak megépítéséről szólt a fáma, amely tárgyalásánál jelen volt Ponta is!

4 hónap alatt meg lehet építeni egy gázvezetéket, mint egy kutyaólat!
.
------ Gázvezetéket épít Magyarország és Szlovákia
index.hu/gazdasag/energia/2017/10/30/gazvezeteket_epit_magyarorszag_es_szlovakia/.
Kb. így változik a GONDOLATMENETE szembesítve Orbánt Gorbánnal:
.
Hogy EZ mit rikácsolt össze, vissza! RémeSS!!!
.
----- Orbán Viktor 2007-ben és most
www.youtube.com/watch?v=6urBZMxCAEQ
.
Gratula az összeállításért egy POLITIKAI SZÉLHÁMOS vándorútjáról!

.

.

.
Greg
@pécsi: Természetesen ez kölcsönös. Aztán nem szabad elfelejteni azt sem, hogy ezek a békés, humánus szerbek hány bosnyák civilt gyilkoltak le nem is olyan rég. Mindezek tisztázása után lehet barátkozóst játszani.
gulyasgyula
@Greg: ...Bizony a Szerbek ilyenek , azért ne is barátkozzunk velük ...Majd lesz nekünk saját , békés , szeretetreméltó S Z Í R bevándorlóink ha a választáson az ellenzék nyer ..
Greg
@gulyasgyula: Látom, hogy a hülyeség nem fáj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.