Szerbia a barátjaként tekint Magyarországra, és szeretné, ha nemcsak a Vajdaságban lenne erős Magyarország jelenléte, hanem Szerbia más részein is – mondta Ana Brnabic szerb miniszterelnök pénteken az Országházban.

A magyar-szerb kormányülés után Orbán Viktor magyar kormányfővel közösen tett sajtónyilatkozatában a szerb miniszterelnök kiemelte: a magyar-szerb kapcsolatok történelmi csúcsponton vannak, és a szerb kormány mindent megtesz azért, hogy tovább építse ezt az együttműködést.

Óriási barátkozás volt a szerb-magyar kormányülésen

Jadranka Joksimovic szerb EU-integrációért felelős miniszter és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, miután aláírták a két ország közötti a Szerb Köztársaság európai csatlakozási tárgyalásainak szakértői támogatásáról szóló egyetértési nyilatkozat mellékletét képező 2018. évi munkatervet a magyar-szerb kormányülés után a Parlamentben 2018. február 9-én. Mögöttük Ana Brnabic szerb és Orbán Viktor magyar miniszterelnök. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Ana Brnabic kijelentette: országa hálás azért a támogatásért, amelyet Magyarország nyújt Szerbia európai integrációjához, így a szakmai segítségért, amelyet a szerb minisztériumok kapnak és azért is, amiért Magyarország határozottan képviseli Szerbia érdekeit Brüsszelben.

(MTI)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Támogattuk Ukrajna EU-integrációs törekvéseit, azonban erre a továbbiakban nincsen mód, tekintettel arra, hogy az ukránok két lábbal tiporják a kisebbségi jogokat és az Európai Unióval kötött megállapodásokat. A szerb integráció kapcsán csak nehogy úgy járjunk, mint Románia esetében.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Támogattuk Ukrajna EU-integrációs törekvéseit, azonban erre a továbbiakban nincsen mód, tekintettel arra, hogy az ukránok két lábbal tiporják a kisebbségi jogokat és az Európai Unióval kötött megállapodásokat. A szerb integráció kapcsán csak nehogy úgy járjunk, mint Románia esetében.
h2so444
A románok is addig nyaltak amíg eu tagok nem lettek. Mostmár akasztanának bennünket.
Feltételekhez kellene kötni a támogatást uraim.
bakegya
rossz nézni ezt a két patkányt,ahogy gazsulálnak !!
Nessy
"Támogatásért" ott is mindent megígérnek! Most már egész Szerbiát fogadjuk örökbe?
justhpeter
Titokban ezt ők sem veszik komolyan. Ez az orbáni látványpékség része. Ha más nem megy nyugaton bemutatja, hogy megy délen és keleten.
Nessy
@Eladott Ország: Szakadjon rájuk a mennybolt!
pécsi
Szerbia integrálása hazánknak nagyon fontos, hogy a mindig veszélyes Balkán rendben legyen! De először is a Titó partizánjai által legyilkolt 40 000 magyar erkölcsi megkövetését és anyagi kártalanítását kell követelni.Utánna lehet egyezkedni!
gulyasgyula
@pécsi: ...És mi lesz TRIANONNAL ??? Az is rendezni kellene ...N E M ???
Zeta
@Eladott Ország: jogos , itt is feltételeket lellene tenni, nem megszavazni mindemt!
Inkább ilyemekért kellene felvállalni Brüsszel "haragját". Ez igazi érdekvédelem lenne, körkörös.
tudode
Ezen a kétoldalú tárgyaláson nemcsak a KAPCSOLATOK ÉPÍTÉSÉRŐL volt szó, hanem GORBÁN EGYIK GYERMEKKORI ÁLMÁNAK a megvalósításáról is, mert valószínű fejébe jutott, hogy mit üzent a jövő ifjűsűgának
.
www.youtube.com/watch?v=NtKwEovr5Wo
.
Aztán csavart egyet, kettőt, mert
.
----- Ana Brnabić és Orbán Viktor sajtótájékoztatja 2018.02.09.
www.youtube.com/watch?v=ExWSaVVsPLI

Gorbán: 10.59-nél "A gáz összeköttetés magyar részét megépítettük" (...) Hogy a francba akkor, amikor 2017. október 30-án csak annak megépítéséről szólt a fáma, amely tárgyalásánál jelen volt Ponta is!

4 hónap alatt meg lehet építeni egy gázvezetéket, mint egy kutyaólat!
.
------ Gázvezetéket épít Magyarország és Szlovákia
index.hu/gazdasag/energia/2017/10/30/gazvezeteket_epit_magyarorszag_es_szlovakia/.
Kb. így változik a GONDOLATMENETE szembesítve Orbánt Gorbánnal:
.
Hogy EZ mit rikácsolt össze, vissza! RémeSS!!!
.
----- Orbán Viktor 2007-ben és most
www.youtube.com/watch?v=6urBZMxCAEQ
.
Gratula az összeállításért egy POLITIKAI SZÉLHÁMOS vándorútjáról!

.

.

.
Greg
@pécsi: Természetesen ez kölcsönös. Aztán nem szabad elfelejteni azt sem, hogy ezek a békés, humánus szerbek hány bosnyák civilt gyilkoltak le nem is olyan rég. Mindezek tisztázása után lehet barátkozóst játszani.
gulyasgyula
@Greg: ...Bizony a Szerbek ilyenek , azért ne is barátkozzunk velük ...Majd lesz nekünk saját , békés , szeretetreméltó S Z Í R bevándorlóink ha a választáson az ellenzék nyer ..
Greg
@gulyasgyula: Látom, hogy a hülyeség nem fáj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.