Mátészalkától Mosonmagyaróvárig jutott félmillió forinttal. Kihallgatták azt a nyírcsaholyi postást, aki kedden reggel a kézbesítendő pénzzel és küldeményekkel eltűnt. A férfit sikkasztás gyanújával kereste a rendőrség, pénteken el is fogták Mosonmagyaróváron, ahonnan egy rokonaként bemutatkozó nő telefonált a rendőrségnek – írta a Police.hu. K. Gyula azután, hogy a mátészalkai postán átvette a néhány százezer forintot, szolgálati kerékpárját letette egy bolt előtt, elrejtette a kiürített szolgálati pénztárcát, majd – saját bevallása szerint hirtelen ötlettől vezéreltetve – elindult a fővároson át Bécs felé. El is jutott az osztrák fővárosba, innen telefonált mosonmagyaróvári rokonának, hogy a péntek reggeli vonattal érkezik. A nő ezt mondta el a rendőröknek, akik a helyi állomáson már várták. A férfi beismerte tettét, a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Forrás: index.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Mészáros Orbán strómanja napi szinten milliárokat lop és ezt az embert meg így megalázzák ez szégyen! Ráadásul a saját rokona akinek egyébként ajándékot is vitt felnyomja a rendőröknél. Mekkora egy aljas, szemét gazember nép lett a magyarból. Röfögve zabálják a diktatúra mocskát!
Csizmás Kond
@peterkelemen: ...te pedig a becsület mellett kampányolsz...na ez fasza...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.