A rendőrök meghallották a lány sikítását.

Győrben az egyik szórakozóhely előtt intézkedtek a rendőrök 2018. február 10-én a hajnali órákban, amikor hangos női sikítást hallottak a közelből.

A járőrök azonnal futva elindultak a hangforrás irányába és a távolban két személyt vettek észre. Amint közelebb értek látták, hogy egy férfi egy fiatal lányt tart lefogva. A lány sikoltozva próbált szabadulni támadója szorításából. A közlemény szerint a rendőrök rákiáltottak a férfira és felszólították a cselekményének abbahagyására, azonban a támadó a lányt ellökte és futva elmenekült a helyszínről.

Az egyik járőr a sértetthez rohant, míg a másik két rendőr a menekülő férfi után szaladt. Többször megállásra szólították fel, de a támadó ennek nem engedelmeskedett.

A rendőrök a férfit rövid időn belül utolérték, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A sértettet a mentők kórházba vitték.

A Győri Rendőrkapitányságon a nyomozók a 27 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. A gyanúsított kihallgatása jelenleg is tart.

(Police)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
..hát a cikkből nem igazán tűnik szexuális zaklatásnak...
Pálinkás Pál
Most miért nem látom nevét,fényképét??? Tetten érték..nincs vitás kérdés??? Csak nem azért mert bőre sötétebb az átlagnál??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.