Mennyit keresték azt a mobilt! De ki gondolta volna, hogy akár a vőlegény is lehet a tolvaj? Nehéz a politikus élete. Csupa felelősség és soha nem fogyó feladat, még a csúcson is. Épp leveri Brüsszelt, megállna egyet szuszanni, de máris ránk ront a tizenkétfejű ENSZ. Mármint a rárontás, az úgy néz ki, hogy esetleg tervez egy állásfoglalást, amelybe belekerülhet, hogy be kell fogadni ezerháromszáz oltalmazottat, amennyiben kopognak. De attól még nem alhat nyugodtan szegényke, pedig volna neki más baja is.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ez a szamár gyerek, legalább kérdezte volna meg az apósát, miképp kell úgy lopni, hogy rajt ne vesszen. Vagy kért volna tanácsot valamelyik haverjától, esetleg miniszterétől.
bencemacska
@Nessy: Hát kért neki az apósa Simicskától!
De még azok gyomra sem vette be azt, hogy ők felveszik a pénzt, az alvállalkozókat meg nem fizették ki!
kisrigó
@Nessy: Megtette, hisz lézer elvtárs megrendelte Hódmezővásárhelyen a közvilágítást, ami aztán referenciaként szolgált, mert úgy írták ki a tendert, hogy csak ők nyerjenek.Ritka pofátlan banda! Szerencsére mindez a csalfaság nem maradt észrevétlen, hisz túl sok helyen végeztek szar munkát! Tehát csaltak és otromba munkát végeztek! Annyira nyilvánvaló a dolog, de a sok száz "szakértő" a jövőjéért küzdve azon dolgozik, hogy kimossák ezeket a mocskokat! Ja, és persze mi, a birkák fizetjük a "gatyamosást!"
Csizmás Kond
...schulznak megsúgták, hogy nyolc osztállyal ugyan lehet pártelnök, de miniszterelnök nem...na ezért mondott le.
magyarbakancs
Istenem ,csak nem kufircolt mellé R kisasszony?
magyarbakancs
T úrnak felmerültek kétségei?
R kisasszony élete csak nem zűrös?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.